Майтапа настрани, но с тези размирици и дори "отвличания" като нищо може да си спретнеш един refugee claim.. Дали ще мине номера или не вече е отделен въпрос...
Уф, иди в Щотландия -там висшето е почти безплатно, а с квалификация от там и работа по време на следването не виждам защо да не се развиваш и за Канада след като завършиш ,а и ще имаш и стажradostin.k написа:Някак си този статус не ми харесва, но като цяло явно това е единствената възможност да се установя в Канада. ...
Щотландия ?radostin.k написа:Мислил съм за Австрия, с софтуерно инжинерство, но Канада грабна моето внимание с вторият най-голям факултет за компютърно инжинерство като цяло. Другият е в Русия, но там стандартът на живот е нисък, а унирвеситетите са безбожно скъпи (вероятно по-скъпи от Канадски, Английски и други). В Англия е същата ситуация образованието е много скъпо, но пак е на ниво. Незнам какво да правя, явно всичко до сега каквото съм си мислил или планирал просто се срина.
За ограничени доходи и добро образование е перфектния избор,а и е част от ЮКradostin.k написа:Не сте първият/ата който/ято ми предлага Шотландия като дестинация, но някак си не мога да го асимилирам..
А теб мога ли да те питам защо избра Канада пред Англия? Какво те кара да отидеш там?tanyatais написа:Щотландия ?radostin.k написа:Мислил съм за Австрия, с софтуерно инжинерство, но Канада грабна моето внимание с вторият най-голям факултет за компютърно инжинерство като цяло. Другият е в Русия, но там стандартът на живот е нисък, а унирвеситетите са безбожно скъпи (вероятно по-скъпи от Канадски, Английски и други). В Англия е същата ситуация образованието е много скъпо, но пак е на ниво. Незнам какво да правя, явно всичко до сега каквото съм си мислил или планирал просто се срина.
Щатите ?
Мъжът ми и общите ни мечти и планове за по-добро бъдеще:)Californian написа:А теб мога ли да те питам защо избра Канада пред Англия? Какво те кара да отидеш там?tanyatais написа:Щотландия ?radostin.k написа:Мислил съм за Австрия, с софтуерно инжинерство, но Канада грабна моето внимание с вторият най-голям факултет за компютърно инжинерство като цяло. Другият е в Русия, но там стандартът на живот е нисък, а унирвеситетите са безбожно скъпи (вероятно по-скъпи от Канадски, Английски и други). В Англия е същата ситуация образованието е много скъпо, но пак е на ниво. Незнам какво да правя, явно всичко до сега каквото съм си мислил или планирал просто се срина.
Щатите ?
pumpy написа:Забрави за бежанец - нито има как да стигнеш до Канада като такъв, нито ще ти приемат молбата. Ако ти се учи на запад пробвай добри резултати на изпити и стипендия някъде в Европа или САЩ. Канада е консуматорорски настроена и тук за да учиш ще трябва да си плащаш.
Мъжът ти живее в Канада ли, не разбирам, опиши малко и ти, каква жена си такава не описателна.tanyatais написа:Мъжът ми и общите ни мечти и планове за по-добро бъдеще:)Californian написа:А теб мога ли да те питам защо избра Канада пред Англия? Какво те кара да отидеш там?tanyatais написа:Щотландия ?radostin.k написа:Мислил съм за Австрия, с софтуерно инжинерство, но Канада грабна моето внимание с вторият най-голям факултет за компютърно инжинерство като цяло. Другият е в Русия, но там стандартът на живот е нисък, а унирвеситетите са безбожно скъпи (вероятно по-скъпи от Канадски, Английски и други). В Англия е същата ситуация образованието е много скъпо, но пак е на ниво. Незнам какво да правя, явно всичко до сега каквото съм си мислил или планирал просто се срина.
Щатите ?
Аз имигрирах към Англия на 19 години след завършена една година в университета със студентска виза за 6 месеца, след срока си платих на адвокат/ имигр. агент и си отворих фирма и останах с бизнес виза 7 години докато взема и гражданство .Тук съм над 12 години ,завърших и още уча, срещнах мъжа си ,създадох семейство ,дете ,връщане в Бг за 3 години и сега пак ще си платя на имигр. агент за работна виза за Канада ,защото знаем какво искаме и как да го постигнем . Пойнта ми е ,че ако искаш ,намираш начини, учиш,трудиш се, биваш независим и се отстояваш като човек със самочувствие. Смело напред и с труд много се постига !radostin.k написа:Не сте първият/ата който/ято ми предлага Шотландия като дестинация, но някак си не мога да го асимилирам..