simeonovi написа:tanyatais написа:
МаЙ отдавна не сте си ходили.Има си кафе със сандвичи за 5 лева , снаксове ,безалкохолно ,кафета и т.н. като една вода от 500 мл е към 3-4 лева

Та ,да по-добре да пия кафе в самолета,отколкото там

и в Пловдивското е същото ,само където самото летище има само едно барче и всичко свършва за норматив,въпреки цените

)
Бях преди три месеца в България. Никакви фенси згради не видях каквито този пич показва на 3Д в другата тема.
На влизане в летището само грозни панели се виждат, а след това терминала е една дупка със смърдящи кенефи.
ghetto airport

Софийското летище има 2 терминала - 1 (старият, който наистина е доста зле) и 2 - новият, който има кафенета и закусвалня със сандвичи. Има и магазин за парфюми с много прилични цени в сравнение с големите европейски летища.
От Терминал 1 излитат ниско-тарифните компании като уизеър, от 2 излитат националнте превозвачи. Не знам с коя компания си пътувал и кой терминал си ползвал. Аз предпочитам да пия кафе на летището, където дават свястно еспресо, отколкото в самолета, защото в самолета е отврат. Която и компания да си взел, все дава някакъв буламач. Ако е толкова важно, кажете да снимам с телефона, макар че по принцип на летищата да се снима е забранено заради антитероризма.
Терминал 2 си е ок и кенефите му са хубави, на 1 са гаднички. И специално за Кан Тангра, никъде не се пуши

А цените са си нормални като за летище - на Шарл де Гол са същите, но в евро.
Таня, на Хийтроу цените да не са различни нещо

. Между другото, край гейтовете има машини за кафе и вода, където е по-евтино от кафенетата - 2 лева е кафето или бутилка вода.