CMETAHEH написа:FIGHTER имаш грешка в превода човек, не е номер на мисията, а брой. Nombre de missions е именно колко човека ще дойдат тука доколкото съм следил случващото се.
И като се има впредвид, че един офицер провежда интервто, ако броя на мисиите е 2 - това означава, че за дадения период от време, ще има двойно повече интервюта, т.е. двама офицера, две мисии, две зали, по 12 кандидатури на ден общо. Ако мисиите са 3 - съответно по 36 интервюта на ден.
И сега относно въпросната мисия номер 4 - според мен поредния номер на мисиите е независим всяка година. На мен тази мисия номер 4 ми говори, че ще е 4-та за година в бг, което пък означава сесия всяко тримесечие или 3 сесии през 4-то тримесечие. Дано да съм права в разсъжденията си, но няма друга логика - тази сесия сега не е 1-та за бг за всички времена, т.е. мисия 1,2,3 и т.н. трябва да се броят като поредни номера за всяка календарна година.
Всъщност има и друга логика - ако са започнали летоброенето на мисиите от преместването от Виена в Монреал. В такъв случай до момента е имало 2 сесии, следва 3-тата и остава 4-тата да е наесен. Т.е. и в 2-та случая излиза, че мисия номер 4 ще е октомври-ноември.