High-rises в България

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Публикувай отговор
Аватар
tonich

Re: High-rises в България

Мнение от tonich »

Bistra написа:;) ;) ;)
"
Това е саботаж!
Шепа завистливи български емигранти в Канада искат да попречат на бурното развитието на високото строителство в България с всички средства.
:swear:
Последно промяна от tonich на Сря Яну 02, 2013 12:18 pm, променено общо 1 път.
"Айнщайн ни учи, че няма значение влака ли се движи спрямо земята или земята спрямо влака. Същото е и с компютъра и Тонич ;-)"

powered by Optics
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Ти ако си прочетеш всичките мнения,ще се усетиш че никой не те взима за мерило,само злоба и забележки,как те траят у вас те си знаят :^)
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

drifter написа:Леле, това съобщение е пуснато в 10 без 15 българско време. Времето за пържоли и приготвяне на фойерверките за полунощ.
Добре е, че поне някой взима работата на сериозно и работи извънредно в новогодишната нощ :)
Мдам, този авангарден почин ще набира още по-голяма пара с наближаване на изборите. Все пак това е основната цел - пудренето на мозъците на всичко живо в интернет с цел събиране на някой и друг процент в случая от емигрантската общност. Трябва да се признае обаче иновативния подход на управленската пропаганда. :D

ПП. Ето в тази статия на Дневник от преди седмица, събрала рекорден брой коментари за годината (почти 1200) се описва подробно въпросното явление.
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani

Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули

__ Powered by мухЪтЪ.
Аватар
Павел
.

Мнение от Павел »

Само кратунски герберастски мозък може да се въобрази, че с приказки и картинки от шекер-езада ще убедиш емигрантите да се завърнат и станат част от герберасткия електорат. По-скоро ще повярвам, че Марто ще ме покани на гости из албъртско :D

"Обмисляме и можем ли да въдем правило или друга функционалност, които да ограничат включването на "платени" коментатори."

Гайка :) какво чакате?
ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
Аватар
SFBG82

Мнение от SFBG82 »

Момчета виждам, че ме обвинявате в астротърфинг, но се заблуждавате стабилно. След, като плюя властта в България и съм тръгнал да идвам в Канада мисля, че трябва да си много заблуден, за да вярваш, че съм на заплатка при ГЕРБ.

За мен тиквата Б.Б. е пълен кавал и винаги съм го казвал това в този форум. Прогресът в България не е заради Б.Б/ГЕРБ, а въпреки него/тях. Аз съм костовист и съм екс, а и бъдещ емигрант. Живял съм 10 години в САЩ и Великобритания, а сега съм се запътил за Канада (където вече съм бил и ми е харесало).

Какъв е проблемът да показвам напредъка в България не знам...
Сори за офф-топика, но ми писна да ме обвиняват в глупости.
pumpy

Мнение от pumpy »

SFBG82 написа: Какъв е проблемът да показвам напредъка в България не знам...
.
Проблема е че 10 "гьола" и 10 скелета НЕ МОЖЕ да са "напредка на България" Тя, България е 7-8 милиона и тях МАСОВО не ги грее поредния строеж, който на всичкото оггоре е като на "свинче, звънче". Нпаредъка трябва да е за хората, не за сградите. Тогава ще се заинтересувам. Има толкова прости неща, които могат да бъдат направени за хората, преди да се трогна от поредната инвестиция в бетон и стъкло......
zigi

Мнение от zigi »

pumpy :clap: :y: :rock:
Аватар
SFBG82

Мнение от SFBG82 »

pumpy написа:
SFBG82 написа: Какъв е проблемът да показвам напредъка в България не знам...
.
Проблема е че 10 "гьола" и 10 скелета НЕ МОЖЕ да са "напредка на България" Тя, България е 7-8 милиона и тях МАСОВО не ги грее поредния строеж, който на всичкото оггоре е като на "свинче, звънче". Нпаредъка трябва да е за хората, не за сградите. Тогава ще се заинтересувам. Има толкова прости неща, които могат да бъдат направени за хората, преди да се трогна от поредната инвестиция в бетон и стъкло......
Аз никъде не съм казал, че само това е напредъка в България. Просто показвам част от него в дадена сфера.
Аз не съм от хората, които плюят по родината си, след като се уредят на "по-добро" място.
Също така, това че днес изкарвам много повече пари от познатите ми не означава, че ще започна да ги обиждам.
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

SFBG82 написа:Аз никъде не съм казал, че само това е напредъка в България. Просто показвам част от него в дадена сфера.
Аз не съм от хората, които плюят по родината си, след като се уредят на "по-добро" място.
Също така, това че днес изкарвам много повече пари от познатите ми не означава, че ще започна да ги обиждам.
Не забелязвам някой да те обижда. Това да работиш за парите си даже бих казала, че е похвално. :y:
Не съм съгласна, обаче и аз като пумпи, че това което постваш отразява въобще някакъв напредък или ако го има е много мини-мини, както и страната ни, де....И тя е мини, така че сори, ама не изпълняваш поне в моя случай желаната цел - да събудиш поне минимално желание за завръщане там. :hai:
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
SFBG82

Мнение от SFBG82 »

Напредък или не, аз пиша и показвам неща онтопик, така че не ме брига мнението ти в оффтопик.
Строителството е основен показател на икономиката, а това от своя страна си е икономически напредък по дифолт, независимо дали ти харесва или не.
agent Ozo

Мнение от agent Ozo »

Дори и да приемем, че всичките тези снимки и компютърни анимации са показател за напредък, упорството да се предлагат те на една незаинтересована аудитория и то от човек, който "плюе властта в България" и е тръгнал да бяга от нея, е, меко казано, странно и нелогично.
Едно такова упорство внушава гордост от постиженията на страната и упрек към онези, които са я напуснали. Едва ли не, те нямат очи да видят този напредък. А като им отворим очите се очаква може би да се засилят да се връщат.

Извинявай, SFBG82, ама няма смисъл да навираш упорито в очите на някого сватбените си снимки, ако той не проявява никакъв интерес към събитието.
„Стыдить лжеца, шутить над дураком и спорить с женщиной — все то же, что черпать воду решетом: от сих троих — избавь нас Боже!“ (М.Ю.Лермонтов)
Аватар
Marto

Мнение от Marto »

SFBG82 написа:Строителството е основен показател на икономиката, а това от своя страна си е икономически напредък по дифолт
Аха, кажи го това на испанците (и не само) :D .
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

SFBG82 написа:Строителството е основен показател на икономиката
Да съгласна! Стига обаче икономиката да е реална, а не измислена като в България. ;)
Интересно, какво би се случило със строителството, ако престанат постъпленията от Еврофондовете? И какво би се случило, ако се строи само заради едното строене? :lol:
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
SFBG82

Мнение от SFBG82 »

Да не би да нямам право да се гордея с постиженията в родината ми?

Също така аз никога не съм бил икономически емигрант. Казвал съм го и преди, аз не бягам от нищо в България.
agent Ozo

Мнение от agent Ozo »

Мухите се множат във форума май.
„Стыдить лжеца, шутить над дураком и спорить с женщиной — все то же, что черпать воду решетом: от сих троих — избавь нас Боже!“ (М.Ю.Лермонтов)
Публикувай отговор