Това е саботаж!Bistra написа:![]()
![]()
![]()
"
Шепа завистливи български емигранти в Канада искат да попречат на бурното развитието на високото строителство в България с всички средства.

Това е саботаж!Bistra написа:![]()
![]()
![]()
"
Мдам, този авангарден почин ще набира още по-голяма пара с наближаване на изборите. Все пак това е основната цел - пудренето на мозъците на всичко живо в интернет с цел събиране на някой и друг процент в случая от емигрантската общност. Трябва да се признае обаче иновативния подход на управленската пропаганда.drifter написа:Леле, това съобщение е пуснато в 10 без 15 българско време. Времето за пържоли и приготвяне на фойерверките за полунощ.
Добре е, че поне някой взима работата на сериозно и работи извънредно в новогодишната нощ
Проблема е че 10 "гьола" и 10 скелета НЕ МОЖЕ да са "напредка на България" Тя, България е 7-8 милиона и тях МАСОВО не ги грее поредния строеж, който на всичкото оггоре е като на "свинче, звънче". Нпаредъка трябва да е за хората, не за сградите. Тогава ще се заинтересувам. Има толкова прости неща, които могат да бъдат направени за хората, преди да се трогна от поредната инвестиция в бетон и стъкло......SFBG82 написа: Какъв е проблемът да показвам напредъка в България не знам...
.
Аз никъде не съм казал, че само това е напредъка в България. Просто показвам част от него в дадена сфера.pumpy написа:Проблема е че 10 "гьола" и 10 скелета НЕ МОЖЕ да са "напредка на България" Тя, България е 7-8 милиона и тях МАСОВО не ги грее поредния строеж, който на всичкото оггоре е като на "свинче, звънче". Нпаредъка трябва да е за хората, не за сградите. Тогава ще се заинтересувам. Има толкова прости неща, които могат да бъдат направени за хората, преди да се трогна от поредната инвестиция в бетон и стъкло......SFBG82 написа: Какъв е проблемът да показвам напредъка в България не знам...
.
Не забелязвам някой да те обижда. Това да работиш за парите си даже бих казала, че е похвално.SFBG82 написа:Аз никъде не съм казал, че само това е напредъка в България. Просто показвам част от него в дадена сфера.
Аз не съм от хората, които плюят по родината си, след като се уредят на "по-добро" място.
Също така, това че днес изкарвам много повече пари от познатите ми не означава, че ще започна да ги обиждам.
Аха, кажи го това на испанците (и не само)SFBG82 написа:Строителството е основен показател на икономиката, а това от своя страна си е икономически напредък по дифолт
Да съгласна! Стига обаче икономиката да е реална, а не измислена като в България.SFBG82 написа:Строителството е основен показател на икономиката