Ако знаеш как ви завиждам неблагородно. Ние тук тази година умряхме от студ. Само три дена през тази година е имало над 25 С. Абсолютен ужас. И аз ходя със зимното си сако и шал в чантата за всеки случай - и това през юли и август...ivannklv написа: Как ли - ами "малко" по-топло - в Четвъртък в Торонто беше 48 градуса с влагата.
В Монреал било студено?!?
Re: В Монреал било студено?!?
"I'll think of it all tomorrow. After all, tomorrow is another day."
Абе може и лятото да е студено но е по добре тъй отколкото през зимата да е кучи студ минус 20 и т.н ...bucca написа:Ако знаеш как ви завиждам неблагородно. Ние тук тази година умряхме от студ. Само три дена през тази година е имало над 25 С. Абсолютен ужас. И аз ходя със зимното си сако и шал в чантата за всеки случай - и това през юли и август...ivannklv написа: Как ли - ами "малко" по-топло - в Четвъртък в Торонто беше 48 градуса с влагата.
- roumensp
Аз пък никак даже не им завиждам. В последните 3-4 седници през половината от времето съм по къси гащи и се чувствам много добре. По-топло от това хич и не ми трябва.bucca написа:Ако знаеш как ви завиждам неблагородно. Ние тук тази година умряхме от студ. Само три дена през тази година е имало над 25 С. Абсолютен ужас. И аз ходя със зимното си сако и шал в чантата за всеки случай - и това през юли и август...ivannklv написа: Как ли - ами "малко" по-топло - в Четвъртък в Торонто беше 48 градуса с влагата.
- ivandaman
- Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA
Подкрепям мнението на Брежнев.
Само някой който не е живял в Торонто може да завижда на жителите му за лятото..
Може би мнението ми е за една друга тема (за влагата) но лятото в Торонто често е отвратително.. Без майтап веднъж май ме тресна слънчев удар там.. Забравих, кой съм , как се казвам и накъде бях тръгнал..
It's not the heat, it's the humidity както обичат да се израяват местните..
Само някой който не е живял в Торонто може да завижда на жителите му за лятото..
Може би мнението ми е за една друга тема (за влагата) но лятото в Торонто често е отвратително.. Без майтап веднъж май ме тресна слънчев удар там.. Забравих, кой съм , как се казвам и накъде бях тръгнал..
It's not the heat, it's the humidity както обичат да се израяват местните..
& ZIONISM
Justin Trudeau's BIGGEST FAN
Pro-OPEN BORDERS
Proud GLOBALIST & proponent of DIVERSITY - OUR GREATEST STRENGTH
UNCONDITIONAL support for

Justin Trudeau's BIGGEST FAN
Да, аз не съм живяла в Торонто, но просто тази година при нас е СТУДЕНО и на практика няма лято. Всяко прекалено нещо не е хубаво - нито това нашето, нито тяхното най-вероятно. Както писах и в другата тема, съм живяла на източното крайбрежие на САЩ, където е жега и непоносима влага и рядко може да се разхождаш спокойно навън поради тези причини, но аз това вече съм го забравила, след като съм на място, където температурите през лятото са като тези през зимата.
"I'll think of it all tomorrow. After all, tomorrow is another day."
Аз пък чакам да паднат максималните под 20 гр., бая жеги имаше тва лято, то нито огън да си запалиш, нито някакви нормални дрехи да си облечеш.. после пак ще кажат зиморничавите, че нямало лято тая година. Е, днес е към 12, шава се.bucca написа:неблагородно. Ние тук тази година умряхме от студ. Само три дена през тази година е имало над 25 С. Абсолютен ужас. И аз ходя със зимното си сако и шал в чантата за всеки случай - и това през юли и август...
Embrace your climate change!
Ааз това лято малко го пропуснах, но цял август времето е перфектно - топло, слънчево, не задушно, дори не влажно.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
-
Колко най-студено става в Монреал през зимата и колко продалжава тя?
- ablood
- Обратна връзка:
През февруари нерядко нощем пада под -20. Март месец си е още зимна гледка, макар, да има много топли дни.
Лятото обаче е жега.
Лятото обаче е жега.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
- angelheart
Колко най-студено през зимата е от компетенциите на метеорологичната служба, а колко продължава - от края на октомври, та чак до края на март. Последното е според графика за снегопочистванетоStanislav Yuriev написа:Колко най-студено става в Монреал през зимата и колко продалжава тя?

Най-големите разочарования в живота са победите. От тях няма полза.
- ablood
- Обратна връзка:
Ето това е сняг. Скъсах си задника от ринене и ми е много кеф. Раздвижих се супер.
Преди 3 години през зимата се позалежах и напълнях, та напролет трябваше всеки ден да търча из квартала като малоумен докато се стегна. Тогава си продадох снегорина и минах на лопати. Яко ринене и хвърляне.
Преди 3 години през зимата се позалежах и напълнях, та напролет трябваше всеки ден да търча из квартала като малоумен докато се стегна. Тогава си продадох снегорина и минах на лопати. Яко ринене и хвърляне.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Да ви е честит снегаablood написа:Ето това е сняг. Скъсах си задника от ринене и ми е много кеф. Раздвижих се супер.

И аз така но с лопатата беше до днес. Отивам да видя какви са най-добрите снегорини че това което ме чака отпред си е за трактор.ablood написа:Яко ринене и хвърляне.
- Bistra
- Напуснал форума
Приключих с риненето още миналата зима и съм много доволна. Предпочитам да се раздвижвам на колелото. Все пак е в сутерена на топло.
Днес гледах Тайгър от прозореца. Тайгър е кучето на съседа. Плуваше в снега направо, а той е един много внушителен пес. Не знам само как си свърши работата, ама това са подробности.
Моят мъж ми събщи преди малко, че щял да разрине само пред страничната врата на гаража, защото тракторът не стига дотам. Голям кеф, ще има сняг за ски
Ето доказателство

Днес гледах Тайгър от прозореца. Тайгър е кучето на съседа. Плуваше в снега направо, а той е един много внушителен пес. Не знам само как си свърши работата, ама това са подробности.

Моят мъж ми събщи преди малко, че щял да разрине само пред страничната врата на гаража, защото тракторът не стига дотам. Голям кеф, ще има сняг за ски

Ето доказателство

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

Абе падна малко снежец, колко да не е без хич, ама още е много далеч от това което трябва да бъде 

Dead Eyes See No Future