Ние сме със сертификат от последното интервю през Октомври. В сертификата на съпругата, която си е сменила фамилията след брака, коя фамилия е редно да е вписана в полето "Nom a la naissance"? Тази преди брака или след?
Благодаря и късмет на всички

Double Trouble много благодаря за отговора и успокоението, че не сме единствените сгрешениDouble Trouble написа:des29, ние се бяхме притеснили от този факт, но се оказа, че явно така си ни водят, с фамилията след брака, защото по паспорт сме с нея и съответно визата трябва да получим пак с името след брака. Ние разпитахме и хора от миналата сесия, които вече са с визи - и при тях е така, с фамилията след брака, която е записана в полето на фамилия по рождение в сертификата. Аз нали се върнах да се разправям с мосю Алсид по този въпрос и той ми показа моя деманд, където бяха заградили с молив фамилията след брака и една стрелка водеше към полето "фамилия при раждане", а отстрани бяха написали "passeport".
Така че спокойно, грешката е вярна
Здравейstoikova написа:Мили хора,
Никой да не се лъже да си праща документите по Спийди!
Вече втора седмица не могат да ми кажат,дали са получени и изобщо никаква обратна информация.Да не споменавам,че най-нагло ме лъжат по телефона и си ме прехвърлят един на друг.
Обаждах им се над 15 пъти за последната седмица.
Просто думи нямам да се изкажа.
Чудя се какво да направя вече,то бива наглост и безочие,но тяхното прехвърля всички граници.
Подозирам,че накрая ще се сдобият с посещение на живо и такъв скандал,че дълго ще го помнят.
започни оттук:nikolinka написа: - Police Certificate from Luxemburg - съпругът ми е учил и живял там 1998-1999г. На някой налагало ли му се е да си изважда Свидетелство за Съдимост от друга държава, в която е учил, работил или живял? Ако да - как процедирахте?
директно от сайта ли го печатате (от браузера) или първо запазвате самия *.pdf файл на компютъра си?sahida написа:Ние напр. след като валидираме формуляра imm008 , после дава грешка при принтенето, изписва, че има грешка при селектирането.
Да, ние получихме такова писмо, и ММ се регистрира и вече му върнаха отговор че е приет, защото пише че само първите 500 които изпратят имейл с желанието да се включат към пилотната програма ще получат достъп.stoikova написа: Да питам и друго, някой получавал ли е писмо от емиграционните, с което ви канят да участвате в пилотна програма за интеграция и обучение за нея по нета?
Онзи ден го получих и още му се чудя.
Този имейл от имиграционните в Монреал ли е или от Сидни?mare_sr написа: Да, ние получихме такова писмо, и ММ се регистрира и вече му върнаха отговор че е приет, защото пише че само първите 500 които изпратят имейл с желанието да се включат към пилотната програма ще получат достъп.
sielregistraire@micc.gouv.qc.ca ето от този!cantare написа: Този имейл от имиграционните в Монреал ли е или от Синди?