щом си тежкар ...няма да клеча на някой dial-up
аз у дома съм на дайлап и без да е хай спийд съм много доволен-е то аз само книги чета и пощата...
тия карти и те безплатни, а?todor73 написа:dani ste me izviniavash, no otkak se vqrna ot bg samo biseri rqsish.
абе вие да не сте индианци, че не плащате ДДС, което в Квебек е 15.025%?
с роднини и близки извън Монтреал не говорите ли?
zasto namesvash dds, ti viarvash li bell da mi prati faktura bez dds![]()
a inqche ne viarvam niakoi da vdiga tel i da vqrti do bg ei taka, osven ako ne e tejkari barovec kato tebe. za tova si ima karti , hermesfoni i drugi foni za po 12centa na minuta. s kartata e 6-7 centa za sofia govoria.
vij sasho kvo hubavo se e integriral s pqlni paketi, tel. deto mu kazval adresite na mackite abe top, i e zavqrshil etapa na zombaciata.
To6ko ne barkai luxa s udobstvoto.todor73 написа:kolata vqobste ne e lux tuk maria i ti go znaesh mnogo dobre. po li e hubavo da mqknesh s avtobusa torbite ot maxito, da ne govorim pqk ot cosco.:
Ami To6ko za6to ne vklu4va6 remonta koito ti i pravi6. Ia ni kaji kolko pati si ia boidisval kozmeti4no. Na men za edno takova boiadisvane (pri4ineno ot kama4etata po patia mi iskaha 1100$. Ti sam si pravi smetkata za spestenite pari...ot edna godina sqm hodil dva pqti na garaj i to za "kozmetika" poveche.
Naistina po-riadko da hodim tam 4e boli, ama mnogo boliaide i po-malko da hodim v garajite che naistina boli
никой не съдя, а казвам както и сашката, че трябва да има и сок в живота тук, т.е. някоя и друга екстра та телефона, ДСЛ инет, и др. подобни, защото за това се работи.todor73 написа:dani niakoi beshe pusnal edin laf tuka, che polovinata se izjiviavat v roliata na gospod v tozi forum ne chuvstvash li che mnogo vze da sqdish koi kakqv e i kakvo pravi. pochvash da stavash banalen s tozi social.
nalex sqsto pisa v druga tema za tova che e opasno s mejdunarodnite.