Имаме същото питане.Може ли някой да даде съвет? Благодаря предварително

Хиляди благодарности,Niveanivea написа:Здравейте, справка за извънграничните пътувания ( точно така се казва) можете да си вземете от КАТ, при гишетата за международните паспорти. Обикновено имат образец на молба, която попълвате и изписвате периода, за който ви е необходима справката. Естествено след 2007 данните са непълни или липсват и това е изрично упоменато в справката. Но пък има би могла да Ви припомни някое забравно пътуване. На нас определено ни беше от полза. Успех!
И при нас е така - само име и фамилия. Няма проблем, не са ни върнали документите. Ние минахме на 15.03.2012Mirka75 написа:Здравейте! Като ми връчиха сертификата за Квебек чак в къщи забелязах,че в графата за име съм вписана само със собствено и фамилно име,бащиното липства .При съпруга и детето всичко е наред, с трите имена са.Смятате ли ,че това е проблем за следващия пакет документи?Има ли и други като мен? Пишете ,моля,благодаря предварително
Translation of documentsJidja написа:Каква е тази декларация от преводач![]()
Нали на преводите си пише, че долуподписаният... еди кой си отговаря за достоверността на превода и отделно си има печат, име на фирма, контакти и адрес на преводача. Може ли официално инфо към това изскване за декларация от преводач.
Благодаря предварително