Кандидатстване за английската,а отиваш във френската

Федералната процедура за имиграция, спонсориране, студентски, работни и посетителски визи, програмите за имиграция на останалите провинции.
Аватар
Marto

Re: Кандидатстване за английската,а отиваш във френската

Мнение от Marto »

Това човек да почне да си точи зъбите и да крои как ще бръкне в джоба на данъкоплатеца още преди е дошъл в Канада не е използване на социала "по предназначение". Не смятам, че мързела и дребния тарикатлък са идеали.
Аватар
acsior

Мнение от acsior »

acsior написа:

Ама тука в тоя форум част от пишещите са се зомбирали до такава степен, че гледат все за нещо да се хванат да се подиграят или да се заядат... Пък като се замисля може и да не се е зомбирал никой, ми просто да си е до манталитет... Знам ли..

А това да си вадиш изводи и да слагаш някой непознат в рамки, само заради това, че е задал един въпрос, какво е?
Rock 'N' Roll
Аватар
mortigur
Обратна връзка:

Мнение от mortigur »

acsior написа:
Щото може пък случайно просто да питам каква е ситуацията за всеки случай, ако не мога да си намеря работа или нещо друго стане, каквото и да било то.... Щото може пък да нямам възможност да кандидатствам по процедурата за Квебек, но пък да имам тази възможност по федералната процедура (знам ли в началото на годината какви ще са поредните промени по процедурите). И ако случайно пък взема, че мина по федералната, но пък искам да живея в Монреал със семейството ми и стане така, че да не си намеря работа, няма ли да опра до тези въпросни 530 кинта (даже не съм проверявал до сега колко са тези пари)? Щото пък хич не ти влиза в работата тръгнал ли съм или не съм. И дали изобщо ще тръгна някога за Канада.
Единствения отговор е "...ела в Албърта....."
Taxation is theft.
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

klisurov, не се заяждам, но си пропилял 3 години от живота си. Можеше от самото начало да почнеш като техник.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.

Радой Ралин
Аватар
tonich

Мнение от tonich »

IRA написа:klisurov, не се заяждам, но си пропилял 3 години от живота си. Можеше от самото начало да почнеш като техник.
Заяждаш се!
Всеки преценя за себе си кое време е пропиляно и кое - не!
"Айнщайн ни учи, че няма значение влака ли се движи спрямо земята или земята спрямо влака. Същото е и с компютъра и Тонич ;-)"