"До 9. ІХ. 1944 г., тази паметна дата, българският народ се намираше на ръба на една бездънна пропаст! След девети той направи съдбоносната крачка напред!" - Тодор Живков
Е това са предимствата на Кеша,Румба ,сори че късно го разбираш,затова винаги те питат преди да купиш нещо,как ще платиш
А това че не знаеш как да се пазариш си е твой проблем
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Никакви отстъпки не давааат за "кешово" пазаруване в магазинааа! Братя, за бога не го слушайте! Цяла кола купихме кеш (какво остава за телевизор) и ни направиха отстъпка 1000$, а с мен лесно на глава не се излиза знаете.
После като преценихме колко повече полза бихме имали, ако бяхме купили колата разсрочено за 3 години с 0% лихва...ме заболя сърцето.
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата")
myhata II написа:Пардон ,не бях си пуснал кирилицата
Бест бай
Е това са предимствата на Кеша,Румба ,сори че късно го разбираш,затова винаги те питат преди да купиш нещо,как ще платиш
А това че не знаеш как да се пазариш си е твой проблем
Предимствата на кеша са като си купуваш захарен памук или хот дог от сергия. Щото не приемат нищо друго.
Bistra написа:Никакви отстъпки не давааат за "кешово" пазаруване в магазинааа! Братя, за бога не го слушайте! Цяла кола купихме кеш (какво остава за телевизор) и ни направиха отстъпка 1000$, а с мен лесно на глава не се излиза знаете.
После като преценихме колко повече полза бихме имали, ако бяхме купили колата разсрочено за 3 години с 0% лихва...ме заболя сърцето.
Зависи кога сте я купили и с какви екстри сте я поръчали и колко сте разбирали от автомобили,аз примерно направих страхотен дил в началото на тази година
Стефан Цанев
Когато купуваш кола и ти направят реклама, че ще свалят цената с няколко хилядарки "if paying cash", това не означава че трябва да платиш в кеш, а че няма да ползваш тяхното финансиране.
Bistra написа:Никакви отстъпки не давааат за "кешово" пазаруване в магазинааа! Братя, за бога не го слушайте! Цяла кола купихме кеш (какво остава за телевизор) и ни направиха отстъпка 1000$, а с мен лесно на глава не се излиза знаете.
Зависи кога сте я купили и с какви екстри сте я поръчали и колко сте разбирали от автомобили,аз примерно направих страхотен дил в началото на тази година
За последната година, едната от кредитните ми карти ми е върнала около 1000 долара, което представлява около 3% cash back.
Това е 1000 долара повече отколкото ти си дал за нова кола тази година
Какво да направя бе Румба,да ги дам на кръвопийците да ги въртят и да правят пари от шматки които са се набутали за бунгала по 700 000 долара на които реалната им стойност е максимум 200 000 долара,ама ще видим кой е бунака,бая се говори за падане на цените 15/20 % и Спас бунака е приготвил кешляка и чака
Стефан Цанев
myhata II написа:Какво да направя бе Румба,да ги дам на кръвопийците да ги въртят и да правят пари от шматки които са се набутали за бунгала по 700 000 долара на които реалната им стойност е максимум 200 000 долара,ама ще видим кой е бунака,бая се говори за падане на цените 15/20 % и Спас бунака е приготвил кешляка и чака
myhata II написа:Зависи кога сте я купили и с какви екстри сте я поръчали и колко сте разбирали от автомобили,аз примерно направих страхотен дил в началото на тази година
Абе нищо не зависи! Прекарахме се страшно, щото баща ми така ни съветваше, ама при него е друго. Той беше купил колата си към бизнеса и му бяха направили щури отстъпки от данъците. Счетоводителят после ни три сол на главата, както и Щерю на мен. Верижна реакция, какво да правиш! .
Карай да върви, минало е....Всъщност, не....Ограбихааа ни! Помощ!
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата")
myhata II написа:бая се говори за падане на цените 15/20 % и Спас бунака е приготвил кешляка и чака
Що не вземеш да провериш колко пъти си го писал това последните години?
По време на това чакане вече си изгорял с 1/3 от имота поради покачване на цените и набутване за наем. Ще гледаш къщата на съседа, с един етаж над твоята, щото я е купил без да се мотка и ще се пукаш от яд.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.