Единствената ти печалба е че имаш 1 месец фри напред,ама леда е много тънак и човешкото очо е ненаситноablood написа:В магазините в които обикновенно пазарувам, "собственикът" рядко стои на касата, чакайки ме да се пазаря с него.myhata II написа:Разликата че имаш "КЕШ" е огромна,както вече казах ако влезнеш в магазин и говориш директно със собственика или главния,може да се "ПАЗАРИШ"
Неписано правило в целия свят,което важи и до ден днешен Аблъд !!!!!![]()
Би ли бил така добър да ни образоваш, давайки линк към тази статистика?myhata II написа:От маймунката с картата също се извличат дивиденти и то големи , праскат с лихва като позакъснеее,статистиката им е такава че на всеки от 10 маймуняка, 7 закъсняват поради какви ли не причини ,забравил падежа,няма кинти,объркал се с друга кредитна,бил на почивка и бла бла
Или тя включва проучване на твоите 3 кредитни карти и споделеното от комшията?
Аз за над 10 години работа с кредитни карти съм закъснявал 2-3 пъти поради небрежност, което ми е струвало няколко $ (или лева в миналото). На фона на изхарчената 6-цифрена сума през кредитни карти за тези години, "извлечените дивиденти" са меко казано мизерни.

Какви са тия 6 цифрени суми за Х години бъди по конкретен защото започна да си противоречиш