Закон за оръжието в Куебек
Закон за оръжието в Куебек
Здравейте приятели,
искам да попитам по опитните от вас какви са разпоредбите за да си купя пушка или пистолет тук в Куебек. Просто винаги ми е било по сигурно да си имам законно, красиво и функционално пушкало в дома. Пък и чух един познат да разказва че са го обирали веднъж и може би наистина не е лоша идея.
Кажете ми само към коя служба да се обърна за да си изкарам разрешително за късо или дълго нарезно оръжие (за гладкоцевни пушки разбрах не се искало).
Аз наскоро си получих и социалния номер и вече не би трябвало да е никакъв проблем да си изкарам едно разрешително за пистолет.
Също така бихте ли ми дали адреси на по големите оръжейни магазини в Монтреал.
Много ви благодаря.
А за моя трък така и нищо не стана излъгаха ме и нищо повече. Обаждах се на една агенция местна ама те не искаха да се занимават с мен докато не съм почнел на френски да говоря. Много съм разочарован.
искам да попитам по опитните от вас какви са разпоредбите за да си купя пушка или пистолет тук в Куебек. Просто винаги ми е било по сигурно да си имам законно, красиво и функционално пушкало в дома. Пък и чух един познат да разказва че са го обирали веднъж и може би наистина не е лоша идея.
Кажете ми само към коя служба да се обърна за да си изкарам разрешително за късо или дълго нарезно оръжие (за гладкоцевни пушки разбрах не се искало).
Аз наскоро си получих и социалния номер и вече не би трябвало да е никакъв проблем да си изкарам едно разрешително за пистолет.
Много ви благодаря.
А за моя трък така и нищо не стана излъгаха ме и нищо повече. Обаждах се на една агенция местна ама те не искаха да се занимават с мен докато не съм почнел на френски да говоря. Много съм разочарован.
Mil Qvebek, pred teb se kalnem vav vqrnost !
Ti si moq "zemen rai"!
Ti si moq "zemen rai"!
- St.Anger
- Some Kind of Monster
Ei, dneska kato izklu4im tragi4nata novina ot Irak, vse sveji lafove...
Skoro taka ne mi se be6e vdigalo nastroenieto
Ama s тръка ni6to li ne stana

Aide

Ama s тръка ni6to li ne stana

Tova opredeleno e liubimiat mi pasaj ot postinga...разрешително за късо или дълго нарезно оръжие (за гладкоцевни пушки разбрах не се искало).
Също така бихте ли ми дали адреси на по големите оръжейни магазини в Монтреал. ...

Aide

To Live Is To Die
- St.Anger
- Some Kind of Monster
As-Iv написа:Смятай,че вече си готов да получиш оръжие и то законно.Та нали имаш социален номер.Остава да преминеш моста "Понт Мерсие" и да влезнеш в най-близкото село.Там има много магазини за оръжие и го продават без такси.Томахавки,арбалети, лъкове,прашки и още много други видове.Успех при покупките.

Vasilii, v slu4ai 4e re6i6 da si smeni6 nick-a imam solidno predlojenie : Dandi Krokodila

To Live Is To Die
Aбе Vasilii ти нали щеше да купуваш 8 стаен апартамент в центъра с голяма тераса дето гледала незнам си на каде. Какво стана, успя ли да намериш или се двуомиш между луксозното пушкало и луксозниа дом? Аз в4ера бях до "Понт Мерсие" и си купих арбалет. За него доти и социален номер не искат а как трепе крокодили да нзае6 .........
To i az imam socialen nomer,a puk susedite po cial den praviat nekvi remonti i me nervirat...
Vasiliii-napravo me e iad ,4e navremeto ne si vzeh slujebnoto orujie ot Bg.
Oba4e ako uspe6 po vaprosa -pi6i kak stava-i v Metroto poniakoga me butat i v Avtobusa-a edin dnes me izprevari na svetofara mrusnika-6te gi opravia az tiah-ti samo otkrii kak stava rabotata s kupuvaneto

Vasiliii-napravo me e iad ,4e navremeto ne si vzeh slujebnoto orujie ot Bg.
Oba4e ako uspe6 po vaprosa -pi6i kak stava-i v Metroto poniakoga me butat i v Avtobusa-a edin dnes me izprevari na svetofara mrusnika-6te gi opravia az tiah-ti samo otkrii kak stava rabotata s kupuvaneto

Re: Закон за оръжието в Куебек
Ot stari hora bqh chuval che maja pochva da si tarsi zamestiteli ot podoben rod kogato "lihnoto" orajie pochva da zasichaVasilii написа:Здравейте приятели,
Много ви благодаря.

Nooo... pak ot drugi sam chuval che s "revolver i dobra duma se postiga poveche otkolkoto samo s dobra duma"

... taka che moje pak da si zaslujava ...

Sled kato horata ti davat vazmojnost da pritejavash lichno orajie - zashto ne

Vapros e dali tochno tova e stranata v koqto ima nujda ot takova,
za BG opredeleno si ima nujda spored men.

Eto malko info po temata izroveno ot neznameniq forum

http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... A%E6%E8%E5
http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... A%E6%E8%E5
- Hemoglobin
- Любим форумец
- Обратна връзка:
Не знам Горон, ала тук определено доста от черните маймуни носят незаконно оръжие. Един колега ми разказваше как му се изкарал акъла, защото по време на тренировка по футбол двама черни от отборите се сбили и в съблекалнята почти всички негри от неговия отбор изкарали пистолети от саковете си и се канели да продължават разправията.goron написа: ...Vapros e dali tochno tova e stranata v koqto ima nujda ot takova, ...
Не вярвам да ме лъже човека, пък и не вярвам тези негри да са имали лиценз за носене на оръжие също.
А до останалите които в продължение на сима ти мнения досега така и не оговориха на човека, като не знаете нищо по въпроса поне не му се подигравайте, какво ви е направил, а и въпроса си е напълно нормален. А аз бих го и допълнил.
Какви са отговорностите и последствията при употреба на законно оръжие срещу човек при самоотбрана или защита на имуществото (дома) си?
"Бързата кучка слепи ги ражда"
българска поговорка
българска поговорка
-
По-ефикасно ще е ако се обърнеш към някоя агенция, чийто служители говорят руски :idea:Vasilii написа: А за моя трък така и нищо не стана излъгаха ме и нищо повече. Обаждах се на една агенция местна ама те не искаха да се занимават с мен докато не съм почнел на френски да говоря. Много съм разочарован.

Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended

This Account Has Been Suspended

Човека пита за огнестрелно, а не за хладно оръжие. Защо не му помогнете?As-Iv написа:Смятай,че вече си готов да получиш оръжие и то законно.Та нали имаш социален номер.Остава да преминеш моста "Понт Мерсие" и да влезнеш в най-близкото село.Там има много магазини за оръжие и го продават без такси.Томахавки,арбалети, лъкове,прашки и още много други видове.Успех при покупките.

- Hemoglobin
- Любим форумец
- Обратна връзка: