Казано с други думи, според тебе това че са го пребили за тебе е напълно нормално и си е получил заслуженото, така ли?apple написа: Също така за никой не е тайна, че хомотата са емоционално нестабилни с нисък контрол над импулсите и поведението си. Затова нараняванията и убийствата от ревност между тях самите не са рядкост. Също и бутафорните самоубийства. Царе са на шантажа в това отношение... Изобщо опитите тази група да ни се представя като нормална са лесно оборими. Но разбира се нито традициите са това което бяха, нито нормите... И толерастията няма да спаси света...
Срам ме е ....
Re: Срам ме е ....
Be yourself - no one else is more qualified.
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
- Bistra
- Напуснал форума
Е, как кое, бре? ....На имигрантскотоapple написа:Извинявай мадам, но аз не схванах съпруга ти на какво точно малцинство е представител?![]()

Вас като ви чете човек (особено незапознат от България) такива изводи си прави, че имигрантите сме по-зле и от мангали.

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

- Bistra
- Напуснал форума
И аз не виждам връзка между ника ти и това което всъщност си или не си, ама такъв е животът, какво да се прави!crusader написа:Контекста на темата подсказва за хомо малцинство ... Но пък не виждам връзка между това малцинство и съдружие в архитектурна фирма ?

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

Че защо, всеки си носи своя кръст е казал народа... Много си му е добър ника... А ти коя си всъщност?Bistra написа:И аз не виждам връзка между ника ти и това което всъщност си или не си, ама такъв е животът, какво да се прави!crusader написа:Контекста на темата подсказва за хомо малцинство ... Но пък не виждам връзка между това малцинство и съдружие в архитектурна фирма ?

Bistra написа:И аз не виждам връзка между ника ти и това което всъщност си или не си, ама такъв е животът, какво да се прави!crusader написа:Контекста на темата подсказва за хомо малцинство ... Но пък не виждам връзка между това малцинство и съдружие в архитектурна фирма ?
Ах успокои ме. Значи хомо малцинството и архитектурната фирма нямат нищо общо

Сега ще спя спокойно

- Bistra
- Напуснал форума
Бистрата сълза в окото на Господ.apple написа:А ти коя си всъщност?

- Bistra
- Напуснал форума
Ама моля ти се, ако щеш не спи! Спретни си един кръстоносен поход или лов на вещици...все ми е тая!crusader написа: Сега ще спя спокойно

Знаеш ли какво значи ника ми Сълзице ГосподняBistra написа:И аз не виждам връзка между ника ти и това което всъщност си или не си, ама такъв е животът, какво да се прави!crusader написа:Контекста на темата подсказва за хомо малцинство ... Но пък не виждам връзка между това малцинство и съдружие в архитектурна фирма ?

Похода е спретнат вече. Вещиците ще ви оставя на мира ... за сега.Bistra написа:Ама моля ти се, ако щеш не спи! Спретни си един кръстоносен поход или лов на вещици...все ми е тая!crusader написа: Сега ще спя спокойно
- klisurov
- Обратна връзка:

"Crusader, a participant in one of the Crusades"crusader написа:Знаеш ли какво значи ника ми?

Не знаех, че все още има живи такива

Последно промяна от klisurov на Нед Юли 01, 2012 4:37 pm, променено общо 1 път.
Замислял(а) ли си се, че между това, какво буквално пише в дадено мнение, и какво всъщност се има предвид, може да има съществена разлика?
Или сърбежа да посегнеш към клавиатурата, без да осмислиш какво си прочел(а) е твърде силен?
Koko
Или сърбежа да посегнеш към клавиатурата, без да осмислиш какво си прочел(а) е твърде силен?
Koko
klisurov написа:"Crusader, a participant in one of the Crusades"crusader написа:Знаеш ли какво значи ника ми?![]()
Не знаех, че все още има живи такива
Има възкръснали Клисуров ...
Нищо не може да спаси света от агресивната простотия на вкиснатите ябълки.apple написа: Също така за никой не е тайна, че хомотата са емоционално нестабилни с нисък контрол над импулсите и поведението си. Затова нараняванията и убийствата от ревност между тях самите не са рядкост. Също и бутафорните самоубийства. Царе са на шантажа в това отношение... Изобщо опитите тази група да ни се представя като нормална са лесно оборими. Но разбира се нито традициите са това което бяха, нито нормите... И толерастията няма да спаси света...
"I am a very stable genius " - Powered by Donald Trump
"Donald Trump is a fucking moron " - Powered by Rex Tillerson
"Donald Trump is a fucking moron " - Powered by Rex Tillerson
- Люта чушка ®
Учудвам се, че има едва един случай на агресия, при положение, че тая пъзлива паплач започна да се надъхва за "бойни подвизи" седмици преди въпросното събитие.Един от участниците в София прайд е бил нападнат в района на метростанция „Сердика", съобщават организаторите на шествието.
Хайде наште! Яжте люти чушки!
Стига сме си правили оглушки...
Стига сме си правили оглушки...
Аз предпочитам да не ме взимат на работа, отколкото да ме осакатят за цял живот - въпрос на приоритетиmyhata II написа:
Тях Пимпи ги бият по друг начин който е по гаден !!!
Не ги взимат на работа и не ги бръснат за слива !!

Кажи Инфантилчо, какво те мъчи? И ти ли си латентен младеж? По реакциите им ще ги познаете...както и преди казах...emilcho написа:Нищо не може да спаси света от агресивната простотия на вкиснатите ябълки.apple написа: Също така за никой не е тайна, че хомотата са емоционално нестабилни с нисък контрол над импулсите и поведението си. Затова нараняванията и убийствата от ревност между тях самите не са рядкост. Също и бутафорните самоубийства. Царе са на шантажа в това отношение... Изобщо опитите тази група да ни се представя като нормална са лесно оборими. Но разбира се нито традициите са това което бяха, нито нормите... И толерастията няма да спаси света...