Срам ме е ....

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Заключено
Аватар
Koko

Re: Срам ме е ....

Мнение от Koko »

apple написа: Също така за никой не е тайна, че хомотата са емоционално нестабилни с нисък контрол над импулсите и поведението си. Затова нараняванията и убийствата от ревност между тях самите не са рядкост. Също и бутафорните самоубийства. Царе са на шантажа в това отношение... Изобщо опитите тази група да ни се представя като нормална са лесно оборими. Но разбира се нито традициите са това което бяха, нито нормите... И толерастията няма да спаси света... ;)
Казано с други думи, според тебе това че са го пребили за тебе е напълно нормално и си е получил заслуженото, така ли?
Be yourself - no one else is more qualified.

"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

apple написа:Извинявай мадам, но аз не схванах съпруга ти на какво точно малцинство е представител? :o :?:
Е, как кое, бре? ....На имигрантското :party: :party: :party:
Вас като ви чете човек (особено незапознат от България) такива изводи си прави, че имигрантите сме по-зле и от мангали. :lol:
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

crusader написа:Контекста на темата подсказва за хомо малцинство ... Но пък не виждам връзка между това малцинство и съдружие в архитектурна фирма ? :lol:
И аз не виждам връзка между ника ти и това което всъщност си или не си, ама такъв е животът, какво да се прави! :lol:
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
apple

Мнение от apple »

Bistra написа:
crusader написа:Контекста на темата подсказва за хомо малцинство ... Но пък не виждам връзка между това малцинство и съдружие в архитектурна фирма ? :lol:
И аз не виждам връзка между ника ти и това което всъщност си или не си, ама такъв е животът, какво да се прави! :lol:
Че защо, всеки си носи своя кръст е казал народа... Много си му е добър ника... А ти коя си всъщност? :?: Променливия ти нрав се отразява и в честата промяна на никове...
crusader

Мнение от crusader »

Bistra написа:

Ах успокои ме. Значи хомо малцинството и архитектурната фирма нямат нищо общо :o
Сега ще спя спокойно :D
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

apple написа:А ти коя си всъщност?
Бистрата сълза в окото на Господ. :D
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

crusader написа: Сега ще спя спокойно :D
Ама моля ти се, ако щеш не спи! Спретни си един кръстоносен поход или лов на вещици...все ми е тая! :D
crusader

Мнение от crusader »

Bistra написа:
Знаеш ли какво значи ника ми Сълзице Господня :rofl:
crusader

Мнение от crusader »

Bistra написа:
crusader написа: Сега ще спя спокойно :D
Ама моля ти се, ако щеш не спи! Спретни си един кръстоносен поход или лов на вещици...все ми е тая! :D
Похода е спретнат вече. Вещиците ще ви оставя на мира ... за сега.
Аватар
klisurov
Обратна връзка:

Мнение от klisurov »

:spam:
crusader написа:Знаеш ли какво значи ника ми?
"Crusader, a participant in one of the Crusades" 8)
Не знаех, че все още има живи такива ;)
Последно промяна от klisurov на Нед Юли 01, 2012 4:37 pm, променено общо 1 път.
Замислял(а) ли си се, че между това, какво буквално пише в дадено мнение, и какво всъщност се има предвид, може да има съществена разлика?
Или сърбежа да посегнеш към клавиатурата, без да осмислиш какво си прочел(а) е твърде силен?

Koko

crusader

Мнение от crusader »

klisurov написа:
crusader написа:Знаеш ли какво значи ника ми?
"Crusader, a participant in one of the Crusades" 8)
Не знаех, че все още има живи такива ;)

Има възкръснали Клисуров ...
Аватар
emilcho

Мнение от emilcho »

apple написа: Също така за никой не е тайна, че хомотата са емоционално нестабилни с нисък контрол над импулсите и поведението си. Затова нараняванията и убийствата от ревност между тях самите не са рядкост. Също и бутафорните самоубийства. Царе са на шантажа в това отношение... Изобщо опитите тази група да ни се представя като нормална са лесно оборими. Но разбира се нито традициите са това което бяха, нито нормите... И толерастията няма да спаси света... ;)
Нищо не може да спаси света от агресивната простотия на вкиснатите ябълки.
"I am a very stable genius " - Powered by Donald Trump
"Donald Trump is a fucking moron " - Powered by Rex Tillerson
Аватар
Люта чушка ®

Мнение от Люта чушка ® »

Един от участниците в София прайд е бил нападнат в района на метростанция „Сердика", съобщават организаторите на шествието.
Учудвам се, че има едва един случай на агресия, при положение, че тая пъзлива паплач започна да се надъхва за "бойни подвизи" седмици преди въпросното събитие.
Хайде наште! Яжте люти чушки!
Стига сме си правили оглушки...
pumpy

Мнение от pumpy »

myhata II написа:
Тях Пимпи ги бият по друг начин който е по гаден !!!
8) Не ги взимат на работа и не ги бръснат за слива !!
Аз предпочитам да не ме взимат на работа, отколкото да ме осакатят за цял живот - въпрос на приоритети ;)
apple

Мнение от apple »

emilcho написа:
Нищо не може да спаси света от агресивната простотия на вкиснатите ябълки.
Кажи Инфантилчо, какво те мъчи? И ти ли си латентен младеж? По реакциите им ще ги познаете...както и преди казах... ;)
Заключено