Привет, благодаря, че обсъждате проблема ми.
Причина за отказа, който получих:
Самата причина не ми е ясна, защото Лиза Шрайбер ми обясни, че може да ми изпрати отказа само и единствено по факс,
и то много време след като са ми го пратили и аз се отказах от процедурата, но преди това получих писмо, с намерение
за отказ, в което ми се каза, че не ми стигат 2 точки и
до 60 дни трябва да изпратя 12 месеца стаж, което означаваше да ги излъжа, изпратих още малко, който бях натрупала и канадски превод на дипломата си,
защото беше странно че не съм получила нито една точка за образование... и това беше.
Ето как изглежда въпросната част от документите сега:
a) Have you ever previously applied for any Canadian visas (For example: Permanent Resident, Temporary Resident (Visitor, Student, Worker), Temporary Resident Permit)? NO / YES
b) Have you ever been refused any kind of visa to travel to Canada? NO / YES
c) Have you ever been refused admission or been ordered to leave Canada or any other country? NO / YES
d) if you answered "yes" to question 2a), 2b), or 2c) please provide details. : ..... и празно поле за обяснения
Въпросът е според вас получила ли съм отказ за
ВИЗА или съм получила отказ са селекция / за интервю, защото на практика не съм се явявала на такова, не съм изпращала документи за виза и не съм получавала отказ... но все пак съм получила отказ в началото на процедура, която е с цел виза...
Ако отговоря с NO, ще ги излъжа ли или не...