pismo za vizi и молба за помощ

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Kali

pismo za vizi и молба за помощ

Мнение от Kali »

Eto i nashite dati:
December - interview
Mарт - медицински
Април - изпратени във Виена
Юни се установи че са ми загубили едно от изследванията и отново го пратиха в Букурещ.
:twisted: Вчера писмо за Визи.
:lol: Ами ако някои иска да пита нещо с радост ще му отговоря.
Сега имам въпрос за куриерите, смятам да използваме Ю Пи Ес, но като вляза в страницата им попадам на Интаим :shock: Моля ако някой има тел. на Юпиес в Бургас да го напише.
Чао
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

Точно това ти трябва Kali и в София на офиса им пише Intime, а не UPS. Има някаква врътка може би са подизпълнители на UPS, но те са твоите хора :D
Аватар
sve
Обратна връзка:

:)

Мнение от sve »

Привет Кали !! много се радвам че чакането приключва за вас :) !! Супер готин момент е тоя да си получиш писмото за Виза !! от личен опит го казвам ;)
аз използвах Спиди за паспорта засщото говорих с много хора, които са доволни от услугите и цената им ;) (25евр) А и стигнах до извода че с която и фирма да го пратя работата която ще ми свършат е една и съща (само DHL ми вдъхваха пълно доверие ама 181лв. е страхотна цена) а и масово хората са почнали да ползват спиди аз не повярвах но кориера ми показа един кочан с фактури на док. към кандското посолство! По важно е да знаесш че като се праста паспорт с която и да е фирма трябва да се попълнят едни декларации ! аз незнаех но кориера на спиди като дойде да ми вземе паспорта си носеше една на български и една на ромънски !!

Които и да избереш :) пожелавам ти да не чакаш дълго паспорта !! и много успех в Канада ! вярвам че пак ще се чуем ;) !!!
честито още веднъж !! :beer: :beer:
Аватар
Agi

Мнение от Agi »

kali, az izpolzvah UPS (ili Intime, zastoto sa edno i susto) i si gledam zavetnata viza ot 2 sedmici :), no ako ima niakoi ot burgas, koito e izpozval speedy, i e dovolen, ne se kolebai, zasto da davash greshni pari
MechoPuh

Мнение от MechoPuh »

Kakvoto i da izpolzvate vizta shte doide...spoko. ako vi e pisanod a doidete- nishto niama da vi spre :wink:
Аватар
Boko
Има 1 предупр. за БАН
Обратна връзка:

hi

Мнение от Boko »

In time i UPS e edno sa6to:-)
Каквото посееш това ще пожънеш! Каквото си надробиш това ще сърбаш!
Ако посееш сега ще пожънеш после!
simon
Обратна връзка:

Мнение от simon »

Zdraveite!
Bez problemi moge da izpolzvate UPS,a intime i UPS sa edno i sushto.Pratete si pasportite s tiah,zapoznati sa kakvo to4no da praviat i sa dosta korektni nikoi ot poznatite koito sa ia izpolzvali ne e imal problem.Sled kato gi pratite shte vi pratiat vizite sled okolo dve sedmizi.Nie kato si prashtahme nashite rasu4ihme vsi4ki i s tiah izliza moge bi nai evtino.Nie kogato prashtahme nashite dori imashe kurier na sushtia den i ni pristignaha dori po rano,i ve4e sme v Canada. :dogrun:
Davaite smelo i kusmet.
Ako spazvash vsi4ki pravila,gubish zialoto udovolstvie.
jana

Мнение от jana »

Ние също ползвахме услугите на UPS и сме много доволни. Получихме си паспортите по-рано от очакваното. Ю ПИ ЕС и Ин Тайм са едно и също в България. Хората са точни, прецизни и перфектно си вършат работата. В началото платихме само за пристигането на пратката в Румъния, а при получаването на паспортите платихме връщането. Струваше ни около 90лв. общо доколкото си спомням.
Стискаме палци! Успех!
Kali

Мнение от Kali »

Blagodaria na vsichki koito se vkluchiha. Kakto obiknoveno infoto beshe mnogo polezno.THANKS. Pratihme gi s UPS. Na vsichki koito im predstoi izprastane, da si podgotviat po edno kopie na lichnata karta.
Mai sme grupa koito ste si chakat pasportite s vizite. Uspeh na vshichki
Заключено