Eto i nashite dati:
December - interview
Mарт - медицински
Април - изпратени във Виена
Юни се установи че са ми загубили едно от изследванията и отново го пратиха в Букурещ. Вчера писмо за Визи. Ами ако някои иска да пита нещо с радост ще му отговоря.
Сега имам въпрос за куриерите, смятам да използваме Ю Пи Ес, но като вляза в страницата им попадам на Интаим Моля ако някой има тел. на Юпиес в Бургас да го напише.
Чао
Привет Кали !! много се радвам че чакането приключва за вас !! Супер готин момент е тоя да си получиш писмото за Виза !! от личен опит го казвам
аз използвах Спиди за паспорта засщото говорих с много хора, които са доволни от услугите и цената им (25евр) А и стигнах до извода че с която и фирма да го пратя работата която ще ми свършат е една и съща (само DHL ми вдъхваха пълно доверие ама 181лв. е страхотна цена) а и масово хората са почнали да ползват спиди аз не повярвах но кориера ми показа един кочан с фактури на док. към кандското посолство! По важно е да знаесш че като се праста паспорт с която и да е фирма трябва да се попълнят едни декларации ! аз незнаех но кориера на спиди като дойде да ми вземе паспорта си носеше една на български и една на ромънски !!
Които и да избереш пожелавам ти да не чакаш дълго паспорта !! и много успех в Канада ! вярвам че пак ще се чуем !!!
честито още веднъж !!
kali, az izpolzvah UPS (ili Intime, zastoto sa edno i susto) i si gledam zavetnata viza ot 2 sedmici , no ako ima niakoi ot burgas, koito e izpozval speedy, i e dovolen, ne se kolebai, zasto da davash greshni pari
Zdraveite!
Bez problemi moge da izpolzvate UPS,a intime i UPS sa edno i sushto.Pratete si pasportite s tiah,zapoznati sa kakvo to4no da praviat i sa dosta korektni nikoi ot poznatite koito sa ia izpolzvali ne e imal problem.Sled kato gi pratite shte vi pratiat vizite sled okolo dve sedmizi.Nie kato si prashtahme nashite rasu4ihme vsi4ki i s tiah izliza moge bi nai evtino.Nie kogato prashtahme nashite dori imashe kurier na sushtia den i ni pristignaha dori po rano,i ve4e sme v Canada. :dogrun:
Davaite smelo i kusmet.
Ako spazvash vsi4ki pravila,gubish zialoto udovolstvie.
Ние също ползвахме услугите на UPS и сме много доволни. Получихме си паспортите по-рано от очакваното. Ю ПИ ЕС и Ин Тайм са едно и също в България. Хората са точни, прецизни и перфектно си вършат работата. В началото платихме само за пристигането на пратката в Румъния, а при получаването на паспортите платихме връщането. Струваше ни около 90лв. общо доколкото си спомням.
Стискаме палци! Успех!
Blagodaria na vsichki koito se vkluchiha. Kakto obiknoveno infoto beshe mnogo polezno.THANKS. Pratihme gi s UPS. Na vsichki koito im predstoi izprastane, da si podgotviat po edno kopie na lichnata karta.
Mai sme grupa koito ste si chakat pasportite s vizite. Uspeh na vshichki