bp_de написа:Ами нали баш това стана в хамериканско – балона с имотите се наду и накрая гръмна ...няма как цената на 1 имот само да расте.....
Проблема е че кога точно ще гръмне не е ясно и във всички случаи го отнасят дребните играчи...
Ми не съм много съгласен, в Америка всичко стана защото даваха на всички лесно моргичи, кой с 40к заплата, кой с 50к и купуват ли купуват къщи по 500-600к поне тук в ареата.......от алчност стана в Америка - сега не е баш така, сега е по затегнато и доста се дигнаха и скоровете, изискванията и т.н...трудно с нещо под 700сега ще ти дадът моргич, пък 2007, със 700 си свиркаш......предишния 650 е сегашен 750според мен.
Докато от това което чета и виждам в Торонто(а и сигурно във Ванкувър) цените се надуват от свежи пари от чужбинско(имам усещането, че от Азиатско главно) хората идват с пари продават един апартамент там в Тайван примерно за 400-500к долара и си взимат къща из Торонто.....а мисля покрай това и жителство.......в Америка пак е подобно но от това което сравнявах един ден мисля, че в америка цифричката за зелената карта през инвеститор беше близо до 1млн долара, докато в Канада върви номера, по спомени мисля че беше нещо около 500-600к незнам, не претендирам за точни цифри, но със сигурност в Щатско е доста повече като сумичка.....