Да видим дали утре няма да са ми канселирали полета до Бг - друга канадска безумица

Mnogo si prav Lubo, samo 4e 6te dobavia 4e ti pravi6 sa6toto, t.e. opluva6 mesta na koito ne si bil ot dosta otdavna. Ako si vidial Slan4ev Briag predi po-malko ot godina 6te razbere6 v kakva zabluda si. Poslednia pat kogato go vidiah (zimata) ne mojah da go poznaia (pak sam ot Burgas). Tuka6nata Niagara izglejda kato grad ot selski tip v sravnenie s negoLub0 написа: смешно е да се оплюват места дето не сте стъпвали, защото става като в приказката за киселото грозде. Относно БГ черноморието - много е зле и все по зле ще става ...
Lubo, Pravia sravnenie samo s mesta na koito sam bila i sa na kanadska teritoria. A kolkoto do drugi plajove osven na balgarkite sam bila i na frenskite. Kato ka4estvo na piasaka bg plajove sa po-hubavi , po kolkoto infrastruktura ima o6te mnogo pat da izvarvim do France.Lub0 написа:Слънчев бряг и Ниагара не знам защо ги сравняваш, обаче може да опиташ да сравниш Хаваи и Карибите с който курорт от БГ черноморието си избереш. Хубавото БГ черноморие е един мит, подкрепян от хора, които не са стъпвали на друг плаж.
Ne sam hodila Lubo, no moje6 da me zavede6...Lub0 написа:maria29, ОК, още ено въпросче, когато ходи до Ниагра Фолс, има ли време да отскочиш до Ниагра-он-д-Лейк?... и още едно място свързано с водата и не много далеч от Монтреал и Торонто - 1000 айлъндс (всъщност са някъде към 2-3000). Ей такива места никъде няма да намерите...
a pak az kato biah predi niakolko meseca na zlatnite i minah prez slanchev briag ta smiatam che lub0 e s poveche ot realna ocenka na situaciata!maria29 написа:Ako si vidial Slan4ev Briag predi po-malko ot godina 6te razbere6 v kakva zabluda si. Poslednia pat kogato go vidiah (zimata) ne mojah da go poznaia (pak sam ot Burgas).
Sigyrno zvy4a kato reklamen agent no zarova spetzialno 6te ti napravia snimki kato si hodia za da razbere6 za kakvo govoria.
AMI DA 6TOTO BOG E BG. TI ZA TOVA SI NA 10 000 KM. OT TAM V POMIARNIKAMechoPuh написа:Shtom ne pishe znachi gospod e Bulgarin...![]()
Sia da vidim dali ne si e vzel otpuska sled kato e izletial smaoleta...
Kuma, leko katsane i priaten prestoi v rodinata...
Za sajalenie veche se useshta che te niama. Bez teb tova hubavo raisko katche shte se prevarne v pomiarnik....idvai si barzo
KATI TI NAISTINA NE SI V CHAS S BG !!!Katy написа:Zdraveite,
as nichto ne sam kazala protiv Bulgaria, no ne obicham nachina
po koito govorite za Canada.
Kolkoto za krasotite i,(na Bulgaria) ne sporia, no mene lichno ne me interesuva.
As hodia v Akapulko, Porto-riko i drugi plajove i mi stiga. Ne e
skupo i imam udovolstvie.
A ako ne Vi haresva dori Niagara, koiato e svetovno izvesta,
ne jelaia da sporia s nikogo.
Chetoh predi ne mnogo vreme, che Brigite Bardot e pomognala
da pusnat 25 "nechtasni" mechki vuv Pirin planina, taka che vnimavaite, kato hodite niakoia da ne Vi uhape.
I ZA HORATA TAKA SE GRIJAT V BULGARIA, NALI?