Канадски безумици # 1 и 2

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
Kuma Lisa

Мнение от Kuma Lisa »

Мечка, бедна ти е фантазията колко ми е богато въображението, но това е друга тема. :lol:
Да видим дали утре няма да са ми канселирали полета до Бг - друга канадска безумица :shock: но не ми се разправя, защото се ядосвам.
Нали знаете как в САЩ се избира президент:
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.

powered by Botzo
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

Напълно подкрепям goliama mechka, смешно е да се оплюват места дето не сте стъпвали, защото става като в приказката за киселото грозде. Относно БГ черноморието - много е зле и все по зле ще става с тези бетони дето се строят отвсякъде по плажовете, скоро едно дърво няма да остане, за трева да не говориме.
Едно време беше хубаво БГ черноморието, когато центъра на стария созопол не беше превърнат в строителна площадка и старите къщи бяха с по два етажа по ниски, когато на Синеморец ходеха само по един двама заблудени туристи и нямаше никой по плажовете. Отидете сега да видите на какво прилича...
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Аватар
maria29

Мнение от maria29 »

Lub0 написа: смешно е да се оплюват места дето не сте стъпвали, защото става като в приказката за киселото грозде. Относно БГ черноморието - много е зле и все по зле ще става ...
Mnogo si prav Lubo, samo 4e 6te dobavia 4e ti pravi6 sa6toto, t.e. opluva6 mesta na koito ne si bil ot dosta otdavna. Ako si vidial Slan4ev Briag predi po-malko ot godina 6te razbere6 v kakva zabluda si. Poslednia pat kogato go vidiah (zimata) ne mojah da go poznaia (pak sam ot Burgas). Tuka6nata Niagara izglejda kato grad ot selski tip v sravnenie s nego :lol:
Sigyrno zvy4a kato reklamen agent no zarova spetzialno 6te ti napravia snimki kato si hodia za da razbere6 za kakvo govoria. :wink:
"If you don't know jewelry, know the jeweller." (Warren E. Buffett)
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

Слънчев бряг и Ниагара не знам защо ги сравняваш, обаче може да опиташ да сравниш Хаваи и Карибите с който курорт от БГ черноморието си избереш. Хубавото БГ черноморие е един мит, подкрепян от хора, които не са стъпвали на друг плаж.
Lub0 for President!
###############
Аватар
maria29

Мнение от maria29 »

Lub0 написа:Слънчев бряг и Ниагара не знам защо ги сравняваш, обаче може да опиташ да сравниш Хаваи и Карибите с който курорт от БГ черноморието си избереш. Хубавото БГ черноморие е един мит, подкрепян от хора, които не са стъпвали на друг плаж.
Lubo, Pravia sravnenie samo s mesta na koito sam bila i sa na kanadska teritoria. A kolkoto do drugi plajove osven na balgarkite sam bila i na frenskite. Kato ka4estvo na piasaka bg plajove sa po-hubavi , po kolkoto infrastruktura ima o6te mnogo pat da izvarvim do France. :?
monny

Мнение от monny »

с канада ще правя сравнение в бъдеще но
в сражнение с гръцките и испанските българските курорти са МНОГО ПО ДОБРИ
любо не изпадай в носталгиа по мизерията, което е различно от романтиката :beer:
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

maria29, ОК, още ено въпросче, когато ходи до Ниагра Фолс, има ли време да отскочиш до Ниагра-он-д-Лейк? (ако си нямала, препоръчвам ти следващият път да отидеш). Ако си отскочила до там, акво ще кажеш? ето това е място дето си залужава човек да отиде и да си наеме къщичка за няколко дена... и още едно място свързано с водата и не много далеч от Монтреал и Торонто - 1000 айлъндс (всъщност са някъде към 2-3000). Ей такива места никъде няма да намерите...
Lub0 for President!
###############
Аватар
maria29

Мнение от maria29 »

Lub0 написа:maria29, ОК, още ено въпросче, когато ходи до Ниагра Фолс, има ли време да отскочиш до Ниагра-он-д-Лейк?... и още едно място свързано с водата и не много далеч от Монтреал и Торонто - 1000 айлъндс (всъщност са някъде към 2-3000). Ей такива места никъде няма да намерите...
Ne sam hodila Lubo, no moje6 da me zavede6... :wink: :lol: :lol: :lol:
(Sajaliavam :oops: , to e ot u4eneto)
Аватар
sara
Рошава гарга

Мнение от sara »

maria29 написа:Ako si vidial Slan4ev Briag predi po-malko ot godina 6te razbere6 v kakva zabluda si. Poslednia pat kogato go vidiah (zimata) ne mojah da go poznaia (pak sam ot Burgas).
Sigyrno zvy4a kato reklamen agent no zarova spetzialno 6te ti napravia snimki kato si hodia za da razbere6 za kakvo govoria. :wink:
a pak az kato biah predi niakolko meseca na zlatnite i minah prez slanchev briag ta smiatam che lub0 e s poveche ot realna ocenka na situaciata!
tova kraia na april da stroiat kato nevideli i da e mrasotia, naplaskani edin do drug hoteli i zavedenia, da niama otkade da minesh - a merci... samo ne znam teia tam kak sa sega s vhodovote za koli.
TIHOMIR PETROV
Обратна връзка:

Мнение от TIHOMIR PETROV »

Кума Лиса написа:Мечка, бедна ти е фантазията колко ми е богато въображението, но това е друга тема. :lol:
Да видим дали утре няма да са ми канселирали полета до Бг - друга канадска безумица :shock: но не ми се разправя, защото се ядосвам.

AKO BOG NAISTINA E OT BG.6TE IZLETI6 BEZ PROBLEM :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
MechoPuh

Мнение от MechoPuh »

Shtom ne pishe znachi gospod e Bulgarin... :wink:
Sia da vidim dali ne si e vzel otpuska sled kato e izletial smaoleta...
Kuma, leko katsane i priaten prestoi v rodinata...
Za sajalenie veche se useshta che te niama. Bez teb tova hubavo raisko katche shte se prevarne v pomiarnik....idvai si barzo :(
TIHOMIR PETROV
Обратна връзка:

Мнение от TIHOMIR PETROV »

MechoPuh написа:Shtom ne pishe znachi gospod e Bulgarin... :wink:
Sia da vidim dali ne si e vzel otpuska sled kato e izletial smaoleta...
Kuma, leko katsane i priaten prestoi v rodinata...
Za sajalenie veche se useshta che te niama. Bez teb tova hubavo raisko katche shte se prevarne v pomiarnik....idvai si barzo :(
AMI DA 6TOTO BOG E BG. TI ZA TOVA SI NA 10 000 KM. OT TAM V POMIARNIKA :beer: :beer: :beer:
HIGHSPEED
Katy

Мнение от Katy »

Zdraveite,
as nichto ne sam kazala protiv Bulgaria, no ne obicham nachina
po koito govorite za Canada.
Kolkoto za krasotite i,(na Bulgaria) ne sporia, no mene lichno ne me interesuva.
As hodia v Akapulko, Porto-riko i drugi plajove i mi stiga. Ne e
skupo i imam udovolstvie.
A ako ne Vi haresva dori Niagara, koiato e svetovno izvesta,
ne jelaia da sporia s nikogo.
Chetoh predi ne mnogo vreme, che Brigite Bardot e pomognala
da pusnat 25 "nechtasni" mechki vuv Pirin planina, taka che vnimavaite, kato hodite niakoia da ne Vi uhape.
I ZA HORATA TAKA SE GRIJAT V BULGARIA, NALI?
_stanbinev_

Мнение от _stanbinev_ »

Katy написа:Zdraveite,
as nichto ne sam kazala protiv Bulgaria, no ne obicham nachina
po koito govorite za Canada.
Kolkoto za krasotite i,(na Bulgaria) ne sporia, no mene lichno ne me interesuva.
As hodia v Akapulko, Porto-riko i drugi plajove i mi stiga. Ne e
skupo i imam udovolstvie.
A ako ne Vi haresva dori Niagara, koiato e svetovno izvesta,
ne jelaia da sporia s nikogo.
Chetoh predi ne mnogo vreme, che Brigite Bardot e pomognala
da pusnat 25 "nechtasni" mechki vuv Pirin planina, taka che vnimavaite, kato hodite niakoia da ne Vi uhape.
I ZA HORATA TAKA SE GRIJAT V BULGARIA, NALI?
KATI TI NAISTINA NE SI V CHAS S BG !!!

Tez 25 mechki za bili na cigani i se bili otgledani ot malki - tova e vse ednoa da pusnesh jivotnoo ot zoopark i da ochavkash che ste se opravi.

A kolko sa neshtastni shte vidish kato gi postrat kato kilim v njakoj deputatski hol. :cry:

MOLIA TI SA, OCHAKVAME DA PROBLESNESH PO DRUGA TEMA!!!
Dimitar Kolev

Мнение от Dimitar Kolev »

Хе-хе!
Сега забелязвам постинг на нотоуриъс Кати-порто рико-поне се постарай и го напиши пуерто рико,че последно Стефка Берова му викаше порто рико :lol: :lol: :lol:
Да си ограничен в Канада не е нещо ново изглежда,ама земи отскочи до други части на света,а?

а в Канада как се грижат за хората?
Кол еди кой си номер,ако тва което тъсите не е тук-
Чууз мор опшънс-ако еди си какво-дайл-еди си какво може и да си пукнал дотогава...
наскоро си спомням някой беше умрял защото го върнали от болницата-нямал в себе си картата за медицинска застраховка-хуманно,а :lol: :lol: :lol:
понякога се сещам,че едно време в Бг нито картички ти трябваха,нито номерца-отиваш в болницата и ти помагат...на кой не му харесваше това не ми стана ясно?
Ще се равни по тоя модел България,ама е много по-бедна...
Заключено