Има ли такъв филм тука?

За това какъв е живота в Канада и какъв e смисъла да се имигрира.
Заключено
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Re: Има ли такъв филм тука?

Мнение от Bistra »

succes написа:Предпочитам да не бъркам в кутията на Пандора.
Ама, бръкни моля ти се! Току виж си извадил някоя ябълка. :lol:
А какво казва Лао Дзъ по въпроса: Какъв е онзи, който задава въпроси за да му бъде помогнато и в същото време шпионира?
Или по добре не се напъвай, че е висш пилотаж!
Ай, Наздраве! :beers:
Жив-зрав...другото по досещане, ама хич не вървиш!
Е, ти, един поздрав - песен на месец октомври. :rofl: :rofl: :rofl:
http://www.youtube.com/watch?v=7aAjzUhGkgI"

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
succes

Мнение от succes »

Bistra написа:
succes написа:Предпочитам да не бъркам в кутията на Пандора.
Ама, бръкни моля ти се! Току виж си извадил някоя ябълка. :lol:
А какво казва Лао Дзъ по въпроса: Какъв е онзи, който задава въпроси за да му бъде помогнато и в същото време шпионира?
Или по добре не се напъвай, че е висш пилотаж!
Ай, Наздраве! :beers:
Жив-зрав...другото по досещане, ама хич не вървиш!
Е, ти, един поздрав - песен на месец октомври. :rofl: :rofl: :rofl:
http://www.youtube.com/watch?v=7aAjzUhGkgI"
Ако обещаеш да изядеш ябълката ...

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
UnHoly
Напуснал форума

Мнение от UnHoly »

Ако наистина вземе да се навие, отново трябва да гледаме драматизация на "Снежанка и 7-те джуджета" :yawn:

POSTREACT(ions) SUMMARY

Всеки може да умре, но не всеки може да роди. Най-добрите остават неродени.
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

succes написа:Ако обещаеш да изядеш ябълката ...
Господин Шумкар не разрешава такива филми тука, иначе с удоволствие, но другаде.
Мога и да почерпя. Правя много вкусен щрудел. :)

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
succes

Мнение от succes »

Bistra написа:
Господин Шумкар не разрешава такива филми тука, иначе с удоволствие, но другаде.
Само да се отметнеш ... това е любимият ми сладкиш :^: :^: :^: :P :P :P

POSTREACT(ions) SUMMARY

apple

Мнение от apple »

Bistra написа:
Е то има ли нещо, което ти да не правиш хубаво? На хората явно сеира им харесва искат продължение май, ама цензурата работи! Внимавай, че пак започваш с недодяланите опити да рендосваш ябълка от сорт, който ще ти приседне, ако и да си майсторица на щруделите ;)! За съжаление аз не съм с "връзки" във форума и толерантността спрямо мене не е като тази спрямо тебе...та се налага да си обменяме само готварски рецепти с тебе за в бъдеще.. Та какво разправяше за сьомгата по средиземноморски? :?: Как точно да я приготвяш колежке?

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

Ябълке, к'во стана с филма от темата? Май е ремейк на ето този стар филм:
apple написа:
Батето написа:Пуснато на: Нед Фев 17, 2008 10:56 pm не те знам кво си мислиш ,но лично аз предпочитам докато си стоя на топло в бг да виждам от прозореца бездомни кучета и въргалящи се боклуци отколкото да мръзна аз като куче по цял ден в канада.дреме ми на шапката какво е навън,важното е аз да съм добре
Абе, бате е с такова мислене и с такива примитивни мечти сме се докарали тук до тоя хал. Едно не мога да разбера ти у вас у канадско да не пестиш от отопление, че чакаш да се стоплиш в БГ зад прозореца откъм отвътре при това??? В твоя камион нали беше екстра или нещо проблем с отоплението имаш и там, чудничко се получава. Батето кибичи у монреалско с дебел домашно плетен елек и търлъци пратени по пар авиона от баба му Станка примерно и мечтае кат се върне в БГ да е абонат на ТЕЦ да си стопли кокалците, а вън да вият вуци и да се търкалят боклуци....Еееех,мечти :roll:

POSTREACT(ions) SUMMARY

Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
apple

Мнение от apple »

От двете страни на океана нещата изглеждат различно. Аз поне не крия, че съм разочарована, а ти? Нали не беше цуцал социал /това си е точно програма за социално подпомагане, както сам отбелязваш ходил си с отвращение, ама човек за някой лев какво ли не прави/ и в Канада нямаше май мизерия и мръсотия, а? Hypocrite, научи се да бъдеш честен понякога, поне за малко и поне пред себе си... И добре е, че свали онази снимка изобразяваща "разцепена душа", явно приключи с периода на колебанията и сега носиш каска...ще поразсъждавам друг път защо :?:! Ако не ме изгонят преди това...
ablood написа:
Изтърпях с погнуса да ми свърши кофито и излетях с писъци от тази цигания. Сега като ходя да си взимам пощата се стряскам от мърсотията и мизерията в сравнение с новия ми квартал.
Има едно правило - където пуснат метро и удобен транспорт, се навъждат чернилки, жълти, новопристигнали, и изобщо всякакви мизерници, нямащи пари за кола.
А забравих и аз да вметна това, изглежда е важно за протокола:
Заглавие: Красива България?????
Публикувано на: Пет Мар 07, 2008 4:59 am

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

Ми анджък де!!!

Нали това ти повтарям вече 3 пъти. Не Канада е мизерна, а само квартала ти. Ама нали много се гордееш, че главата ти била извън задника...

POSTREACT(ions) SUMMARY

Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

apple написа:та се налага да си обменяме само готварски рецепти с тебе за в бъдеще
Значи викаш остава време между висенето във Форума и кафенцата? :^)
Ами, ето как можеш да осмислиш живота си. Да обгрижваш човека до теб като жена-домакиня, приготвяйки му вкусни гозбички, аранжирайки ги върху маса с бяла покривка, свещи и т.н. Та като се върне изморен от блъскането за насъщния да му стане приятно, виждайки до себе си едно ведро, лъчезарно лице. Колко е хубав живота, дори и в Канада! :f: :sun:
Това да ходиш на работа и по купони е изморителна работа. Не е за теб! Послушай ме! :rotfl:

POSTREACT(ions) SUMMARY

Ena

Мнение от Ena »

apple написа:От двете страни на океана нещата изглеждат различно.
Само дето тази мисъл не ти идваше на ум докато беше оттатък океана и нападаше със същата ожесточеност и язвителност всеки един, който се опитваше да ти го каже. Тогава беше също толкова уверена в своята лична преценка.
Днес отново отказваш да приемеш, че нещата може да изглеждат различно и на самото място поради различен социален стаус, различни идеали и т.н. И тази Канада, която ти виждаш сега, може и да не е онази Канда, която виждам аз или някой друг.

И какво? След време като ти се промени виждането ще обявиш отново: "Ами сбърках, в началото нещата изглеждат различно. Поне си го признавам, а не като други..."
Смешна и дразнеща е тъпата ти упоритост да не приемаш чуждото мнение докато не дойде момента собствената ти глава да "уври". След което следва признанието за грешка и край. Всичко е решено, пито-платено.
Но къде остават всичките ти злостни нападки, цялата ти язвителност и обидите към твоите опоненти от времето на "узряването"? Дали твоето "сбърках" е в състояние да изтрие всичко това?

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
Павел
.

Мнение от Павел »

Ena написа:
apple написа:От двете страни на океана нещата изглеждат различно.
Само дето тази мисъл не ти идваше на ум докато беше оттатък океана и нападаше със същата ожесточеност и язвителност всеки един, който се опитваше да ти го каже. Тогава беше също толкова уверена в своята лична преценка.
Днес отново отказваш да приемеш, че нещата може да изглеждат различно и на самото място поради различен социален стаус, различни идеали и т.н. И тази Канада, която ти виждаш сега, може и да не е онази Канда, която виждам аз или някой друг.

И какво? След време като ти се промени виждането ще обявиш отново: "Ами сбърках, в началото нещата изглеждат различно. Поне си го признавам, а не като други..."
Смешна и дразнеща е тъпата ти упоритост да не приемаш чуждото мнение докато не дойде момента собствената ти глава да "уври". След което следва признанието за грешка и край. Всичко е решено, пито-платено.
Но къде остават всичките ти злостни нападки, цялата ти язвителност и обидите към твоите опоненти от времето на "узряването"? Дали твоето "сбърках" е в състояние да изтрие всичко това?
По-точно от това не може да се каже - идеален финал на темата. По-добре Гийка да сложи катинара.

POSTREACT(ions) SUMMARY

ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
Аватар
valioiko
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от valioiko »

Съгласен, катинара го слагам аз!

POSTREACT(ions) SUMMARY

"До 9. ІХ. 1944 г., тази паметна дата, българският народ се намираше на ръба на една бездънна пропаст! След девети той направи съдбоносната крачка напред!" - Тодор Живков
Заключено