Първо искам да честитя успеха на всички успешно преминали до момента, да пожелая успех на останалите, включително и на себе си

Относно това дали да се пише след положено интервю, без значение крайният резултат според мен две мнения по въпроса не бива да има. Разбира се, че трябва да се пише, трябва да се споделя както хубавото, така и лошото. Това във всички случаи помага и дава ясна представа за това какво се случва със всеки в оранжевата зала. Отношението, поведението и държанието на господина според мен е различно във всички случаи, имайки предвид това, че той разглежда всякакви кандидатури, различни по своето естество. Нормално е едни да минат лесно, други малко по-трудно, а трети да не бъдат удобрени. Споделял съм преди, че това ми е втори опит, вече имам един отказ и знам много добре какво чувстват тези, които не пишат и са с отказ. Въпреки това аз си мисля, че трябва да се споделя, по простата причина, че това мълчание няма да помогне на никого, нито на тях самите, нито на хората, които им предстои интервю. Вижте какво правят хората във руските форуми, минал, не минал пишат и обясняват, ето на това му се вика хората с еднаква идея и мисъл. Не разбирам защо трябва да се натискаш и да се срамуваш от това, че не са те пуснали. Едни ще се откажат завинаги, други ще опитат отново, "Се ля Ви", нали така.
Всичко е въпрос на личен избор. Не е нужно постоянно да пишеш врели не кипели във този форум, да правиш свободни съчинения, по една или друга тема. По-важното според мен е да си ПОЛЕЗЕН на хората, които са поели по същият този път, по който вървиш и ТИ.
П.С. Съвсем малка, много малка забележка към хората, които вече държат в ръката си сертификати. Бъдете по-изчерпателни в обясненията си, подавайте инфо с търсени професии ли сте, нива на език и т.н., защото това във всички случаи е от огромно значение.
ЖЕЛАЯ КЪСМЕТ НА ВСИЧКИ, КОИТО ТОЛКОВА ДЪЛГО ОЧАКВАМЕ ТОЗИ МОМЕНТ.