Щото Марто си позволява да ме представя без да съм го карал, ето да ви представя Марто
За новите може би не знаят Марто е хамериканско чадо
Но ето как го е описала и то много добре една наша колежка от форума
"Марто, очевидно е, че си ограничен и комплексиран. Аз се старая да запазя добрия тон, но все пак не прекалявай, защото си представям какво ще сполети изтрито от модератор, ако ме обиждаш така в мое присъствие. Ти очевидно не можеш да асимилираш информацията, която прочиташ. Имай предвид, че този форум не е американска територия и интелектуалното ниво е доста по-високо, от това, на което си свикнал. Ако не можеш да подскочиш достатъчно, за да водиш нормален диалог, поне се дръж възпитано. Според мен ти си от типа комплексари, които си търсят извинение за собствените си неуспехи. Ако ти се чувстваш неспособен да предадеш българския език на децата си, кой ти е виновен? Това, че съпругата ти не е българка, не е извинение. Щом пишеш в български форум, ходиш си до България и се интересуваш от теми, свързани с България, значи България е важна част от теб и точно тази част, ако си достатъчно способен, би могъл да предадеш на поколението си. Ако се чувстваш неспособен, това не означава, че няма смисъл. Означава, че ти нямаш сили да го направиш.
За фашизъм и комунизъм явно не си се осведомил достатъчно, защото пишеш глупости. Очевидно е, че доброто американско възпитание, което си получил е успяло да замъгли погледа върху реалността и сега безметежно си живееш в битието на права, свободи и демокрация."
Хамериканщината го тресе бай ви Марта и то яко и не се усеща !