"Вие сте балъци защото живеете в талашитки и плащате ипотеки и се гърчите като роби в тази отвратителна държава където 90% от населението са бъмове пък останлаите 10% са бездомници. Бачкате по цял ден и се прибирате в бараките си само да спите няколко часа и после пак същото.... Как може да сте такива смотаняци и да не предвидите най-голямата икономическа криза и фактът че тези бунгала (или май бяха бараки.. а бе за мен са все едни и същи) рано или късно ще се обезценят. Вие за това ли дойдохте?? Да слугувате на тези тъпи и необразовани Канадци които нямат елементарно възпитание???" Щом сте такива лузъри това си е ваш проблем.. Аз нямам намерение да се набутвам като вас..И да плащам двойно повече за един литър мляко от колкото в Калифорния където живее един мой познат и ме информира че там къщите са от бетон и че в Санта Моника и Бевърли Хилс къщите са два-три пъти по-евтни от тези в Ийст Ван.... Аз ще направя снимки, цял фотоалбум и ще го кача в интернет за да покажа на целият свят колко мизерна държава е Канада.. Дори ще купя закупя домайна notcanada.com и ще възродя тази уеб страница за да помогна на всички които са заблудени и имат намерение да емигрират да не правят тази фатална грешка. .... и тн. и т.н."
Има да чакаш точно пък на тебе да ти се моля за информация, отминаха тия времена на учтивост...каквото повикало това се обадило! Но да уточня аз къде съм те/ви наричала смотаняци, балъци, лузъри и не знам какво още ми приписваш... Това, че ти се разпознаваш някъде между редовете като такъв си е твой проблем. Но виж мене ме наричахте, проста, гнила, надута и какво ли още не, пък да не говорим за сексуалния уклон специално на двама/трима застаряващи господа от форума... Ама хайде..и това се преглъща...ама да чакаш пък и учтивост не си познал... Всичко от простотиите ти по-горе е извадено от контекста и интерпретирано по един посредствен, селски начин. До сега никога и никой от сериозно пуснати за коментар цитирани материали от различни източници не беше достоен за коментиране... А къщите са си талашити и хич не ми се прави на интересен. Добре, че тук няма термити, па за Коста Рика не знам и не ме интересува.
И не ми се рови за цитати ама аз в кваратал, в който си хвърлят боклука през терасата не съм живяла. Но виж в София съм го виждала особено в Люлин. Характерно е за циганските блокове само във всички градове. Но аз в такъв не съм живяла. И за да довърша темата за възпитанието и качеството на живот още нещо: Не ми е приятно когато си хвърлям боклука в гюма да се оказва, че вътре има човек ровещ из боклуците...това тук е всеки ден от едни и същи...мислех, че оставям това в БГ ама на...и още някой се изсра айде дефекира ако има цензура и за тая дума, в асансьора преди месец...а пред блока лятото също...и още знам за случай в друг блок и друг квартал/ерия квото щете при който се изсрали/дефекирали вътре в пералнята и затворили капака та следващия ясно какво да му се случи с прането... Ето това е култура ми Янко! И аз да не се възмущавам ли? Айде бе...имам претенции културата ми е да е по-висока определено!