Цени на недвижимите имоти
Re: Цени на недвижимите имоти
Когато пристигнахме в Канада през 2003 се очакваше цените да падна. Всички това казваха. Аз спрях да чакам да паднат цените 2005. Сега нямам Нищо против това цените да паднат, бих искала да купя нещо друго, но не искам да продавам това, което имам.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Аз тоз лаф го научих от Флорида след като и аз като всеки там пощурях да разбирам каква е играта с бьрзото забогатяване.ablood написа:След професионалния резил в другата тема изглежда смешно да се опитваш да блеснеш с анлгийски лафове.Mr.D написа:Истинската драма е не че с кеш си купил ами ползваш правилото OPM Use other people's money.
Колко е тогава процента според теб?![]()
Иначе тези с моргиджите под водата дето се чувстваха прецакани просто прежалиха доунпеимънта и прехвърлиха проблема на банката.
Купих си две книги как да си купувам форкложерс и да правя пари. Тогава те бяха рядкост,форкложерите.За разлика от теб, като гледам какви простии рьсиш , аз живях там 7 години.
Това за другата тема между другото го четох 2009 от някакво списание докато си чаках за доктор апойтмент.Сигурно тогава още си бил на социал. Исках да ти натрия Кебек носа и дори не прочетох какво поствам и го отнесох, добре разбрах ви играта. Без граматически грешки. Проверявай какво пишеш на гугьл. не се врьзвай на който те нарича глупак.....
Умник си добре. Но дали знаеш нещо за тази тема НЕ.
И хабер си нямаш.
Айде релакс А.
Mr. G написа:
гледам, че ти правиш добра "словесна салата" от двата езика. А за връзването ти си този, който наричаш в прав текст някого прост/а!
Джини, моя нос не е кебекарски ама не мога да се стърпя да питам: Ти провери ли си правописа наистина в Гугъл? Щото пак си пълен с грешки или да кажа мистейкс не знамИсках да ти натрия Кебек носа и дори не прочетох какво поствам и го отнесох, добре разбрах ви играта. Без граматически грешки. Проверявай какво пишеш на гугьл. не се врьзвай на който те нарича глупак.....

- optics
- Модератор
Аз също. Затова не участвам.roumensp написа:Аз не схващам смисъла на подобни дебати.

Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
- ablood
- Обратна връзка:
А нужно ли жеше да се дърляш и излагаш после още 3 страници?Mr.D написа:Исках да ти натрия Кебек носа и дори не прочетох какво поствам и го отнесох
100% тролене
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Аз да ти намекна ако не си разбрал как се изложи в последните си 2 поста.ablood написа:А нужно ли жеше да се дърляш и излагаш после още 3 страници?Mr.D написа:Исках да ти натрия Кебек носа и дори не прочетох какво поствам и го отнесох
100% тролене
Елементарни неща не знаеш.Уикито не винаги те спасява.
- ablood
- Обратна връзка:
Намекване, нелепи линкове, словесна салата...
Ти способен ли си изобщо на собствена, обоснована позиция, ило само 100% тролиш?
Ти способен ли си изобщо на собствена, обоснована позиция, ило само 100% тролиш?
Ами ще ти го обясня и без да гуглвам и да се правя на експерт.ablood написа:Намекване, нелепи линкове, словесна салата...
От двата ти поста ми станя ясно че си не информиран, или поне не си прочел , то че не си бил там е друг въпрос..
Това дори и няма да коментирам.ablood написа:Терминът "балон" е за тъпи домакини. Даже и в САЩ.
Драмата е за купили с кеш- много си далеч.
Накратко.
Инвестираш не твои пари, дори да ги имаш. Там не се святкаш, че ако си похарчил 500К кеш за кьща и цените се вдигнат с 100К да речем за една година излиза че си инвестирал 500К за да направиш 100К. Но ако си с 10процента даун пеймьн и пазара стронг след година плащане на моргидж с ниска лихва излизат~ 75К си инвестирал и спечелил 100К.
От там идва драмата че ако останеш без работа и не можеш да си платиш заемите обявяваш фалит. При положение че някои хора имаха по 2-3 кьщи там е истинския провал.
На по-високи нива няма да коментирам защото са сложни и не ги разбирам. От продаване и купуване на моргиджес до кредит рейтинги. Това ще ти го оставя да си го четеш от Уикито и да ми обясниш как е точно.
Няма да споря с теб.
А ябълката ги пуска тия цитати заради единствената причина че е в лайно и иска да се успокои че всеки тук е в лайно.
А ти не беше ли счетоводител?
- ablood
- Обратна връзка:
Тогава защо започна?Mr.D написа:Няма да споря с теб.
Както и да е.
Благодаря.
Струва ми се, че влагаш някакъв прекалено буквален смисъл в термина и може би затова не се разбрахме. За стъкмистиките и графиките по принцип, да много е важно да се види пълния контекст.ablood написа:Хм. Напълно разбирам какво говориш, но не схващаш моята теза.Marto написа:Говориш глупости....ablood написа:Терминът "балон" е за тъпи домакини....
Никой не отрича, че имаше скок в цените, по-значителен от предишните. Терминът "балон" , обаче подсказва рязко (не 3 г) и перманентно спадане.
Графиката постната от теб е съвсем коректна. Аз се дразня от стъкмистиките, започващи от най-ниската точка, и падащи до дъното, защото графиката не започва от 0 ами от 300к. Тоест - балонът прави ПУК и който е платил 700к остава без нищо.
Всъщност драмата е замалцината новодомци (които не са заменили един имот с друг), които са купили в кеш около върха и им се е наложило да продадат на дъното. Колко са такива в %?
Направо ви го казвам,официално го чакват - 30% и повче,да не си правят илюзии някой хора а да стягат коланите,кой разбрал,разбрал 

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Стефан Цанев
Джини страшен изказ имашА ябълката ги пуска тия цитати заради единствената причина че е в лайно и иска да се успокои че всеки тук е в лайно.

- Bistra
- Напуснал форума
Ама ний вече продадохме ти не разбра ли?!myhata II написа:Направо ви го казвам,официално го чакват - 30% и повче,да не си правят илюзии някой хора а да стягат коланите,кой разбрал,разбрал

Закопахме сейфа - пета изсъхнала тревичка, трета дупка, между 2 кротала, в пустинята Невада.
Пу, що казах! Сега как ще опазим кешовицата от златотърсачи?

...Дано да апят и да не се дадат без бой!...
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

Ваша си работа,така го дават ,балона изпускал въздух вече 

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
Стефан Цанев
Стефан Цанев
Слушай сляпо бай Търнър и далече ще стигнешapple написа:Да плаша БГ имигрантите в Канада...даже тоя Търнър работи за мене...идеите са мои - книгите негови...така за пред хората, че нали нямах статут в Канада още...