Може да прозвучи като реклама, но понеже аз я пускам много силно се надявам да ми простите...
На 6 септември от 19:00 часа ще има безплатна дискотекав колежа Jean-de-Brébeuf на адрес 3200, chemin de la Cote-Ste-catherine
до там се стига с метрото /синьо/ на спирка Cote-des-Neiges или E.Monpetitили с рейс 129. За тези с коли обяснения не давам... Щом са си купили коли значи могат да си купят и карти на Монреал...
Айде чао и ще се видим там...пак повтарям Владо Форда от автосервиз Роза плаща за залата...от нас се иска само присъствие...нали искахте да се срещаме...ето възможност. Ще има и ПЛАТЕНА скара ако не ви се плаща носете си кой каквото иска и може....
Keeper of the 7 keys написа:Пламене, аз искам, ама поне до 23:00 съм на работа на 6-ти....
А като ви знам, сигурно вие в 22:00 ще сте си тръгнали
Стига нагли и гнусни инсинуации по мой адрес....
Освен това си имаме баба и ако на някой му се доспи най-много да го закараме до вкъщи...а ти пак се правиш на хитър и се измъкваш от почерпката...споко бе човек, аз ще черпя тоя път...ела след 11 ако искаш...там сме... :idea:
Само рифрешвам темата... . Айде да се видиме в събота...нали искахте срещи...тия юнаци в БГ начело с Бастуна Иван си досаждат всеки петък, а ние и на безплатин купони не ходим...изпозабравихме се...а хората от южния бряг да не ми се оправдават...повечето вече имат коли...
Puk ti taka kato rifreshvash az pak 6te kaja, 4e 6te doida, ama moje da rabotia i do 23:30 i posle da doida miri6e6t na kuhnia....
No za sre6ti sum otvoren.
A 129 mi spira tochno do rabotata, samo deto v sybota ve4er minava samo edin pyt da mu se i reisa....
jalko , tche shte propusnem kupona, no se nadiavam , tche i zanapred shte organizirate takiva sreshti.veselo kuponiasvane na tezi , koito shte go posetiat!!!!. i UMNATA!!!
anito написа:Ako we4e ste iztrezniali ot kupona, move da drasnete niakoj red za towa kak izkarahte?
Беше готино...а и толкова много красота не бях виждал на едно място...то бива хубави българки, ама това направо на нищо не прилича...
Абе какво да ви кажа...хапнахме, пийнахме...повеселихме се...отпразнувахме 108 години съединение /особено ние имигрантите сме много съединени... /
Имаше кебабчета и бира Загорка...ами това е. Малко в телеграфен стил, но то и няма какво толкова да се каже...