Голямо есенно парти

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Plamen

Голямо есенно парти

Мнение от Plamen »

Може да прозвучи като реклама, но понеже аз я пускам много силно се надявам да ми простите... :oops:
На 6 септември от 19:00 часа ще има безплатна дискотекав колежа Jean-de-Brébeuf на адрес 3200, chemin de la Cote-Ste-catherine
до там се стига с метрото /синьо/ на спирка Cote-des-Neiges или E.Monpetitили с рейс 129. За тези с коли обяснения не давам... :shock: Щом са си купили коли значи могат да си купят и карти на Монреал... :wink:
Айде чао и ще се видим там...пак повтарям Владо Форда от автосервиз Роза плаща за залата...от нас се иска само присъствие...нали искахте да се срещаме...ето възможност. Ще има и ПЛАТЕНА скара ако не ви се плаща носете си кой каквото иска и може....
Keeper of the 7 keys
Обратна връзка:

Мнение от Keeper of the 7 keys »

Пламене, аз искам, ама поне до 23:00 съм на работа на 6-ти....
А като ви знам, сигурно вие в 22:00 ще сте си тръгнали :(
Plamen

Мнение от Plamen »

Keeper of the 7 keys написа:Пламене, аз искам, ама поне до 23:00 съм на работа на 6-ти....
А като ви знам, сигурно вие в 22:00 ще сте си тръгнали :(
Стига нагли и гнусни инсинуации по мой адрес....
Освен това си имаме баба и ако на някой му се доспи най-много да го закараме до вкъщи...а ти пак се правиш на хитър и се измъкваш от почерпката...споко бе човек, аз ще черпя тоя път...ела след 11 ако искаш...там сме... :idea:
Plamen

Мнение от Plamen »

Само рифрешвам темата... :lol: . Айде да се видиме в събота...нали искахте срещи...тия юнаци в БГ начело с Бастуна Иван си досаждат всеки петък, а ние и на безплатин купони не ходим...изпозабравихме се...а хората от южния бряг да не ми се оправдават...повечето вече имат коли... :P
Keeper of the 7 keys
Обратна връзка:

Мнение от Keeper of the 7 keys »

Puk ti taka kato rifreshvash az pak 6te kaja, 4e 6te doida, ama moje da rabotia i do 23:30 i posle da doida miri6e6t na kuhnia....
No za sre6ti sum otvoren.
A 129 mi spira tochno do rabotata, samo deto v sybota ve4er minava samo edin pyt da mu se i reisa....
neli

Мнение от neli »

jalko , tche shte propusnem kupona, no se nadiavam , tche i zanapred shte organizirate takiva sreshti.veselo kuponiasvane na tezi , koito shte go posetiat!!!!. i UMNATA!!!
Аватар
anito
Мразим да мислим

Мнение от anito »

Ako we4e ste iztrezniali ot kupona, move da drasnete niakoj red za towa kak izkarahte? :lol:
Обичам да преча
Plamen

Мнение от Plamen »

anito написа:Ako we4e ste iztrezniali ot kupona, move da drasnete niakoj red za towa kak izkarahte? :lol:
Беше готино...а и толкова много красота не бях виждал на едно място...то бива хубави българки, ама това направо на нищо не прилича... :P
Абе какво да ви кажа...хапнахме, пийнахме...повеселихме се...отпразнувахме 108 години съединение /особено ние имигрантите сме много съединени... :oops: /
Имаше кебабчета и бира Загорка...ами това е. Малко в телеграфен стил, но то и няма какво толкова да се каже...
Заключено