Futureshope-nagli lajtsi!

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
St.Anger
Some Kind of Monster

Futureshope-nagli lajtsi!

Мнение от St.Anger »

Vse si misleh, 4e pone otno6enieto kam klienta v Qc niama da e kato tova v Bg, no...uvi! I to v goliam magazin kato Futureshope! Za 36 h hodih 4 pati v magazina - probutvat mi defectna stoka koiato ve4e e bila varnata vednaj i to niakolko pati podred! Nakraia ne mi izdarjaha nervite i im kazah, 4e se zadavat problemi... A te nagliarite me pitat kakav sam po natsionalnost... :?: :shock: i dali sam bil roden v Ca.. :?: Kakvo zna4enie ima tova, gi pitam az? A te: aaah, prosto pitame...Nai nakraia izvednaj kakto niamaha druga broika, tazi bila poslednata, za niakolko minuti "polu4iha dostavaka"... :shock: i mi izvadiha A BRAND-NEW ONE!
Izrodi...Po4ti vseki den stavat podobni slu4ki s moi poznati! Taka 4e OTVARIAITE SI O4ITE! Lajat pove4e i ot Bg!
To Live Is To Die
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

Iznenadana sum 4e te piatat ot kude si zashoto pove4eto deto rabotiat tam sa arabi ,pone az vinagi popadam na takiva.
MechoPuh

Мнение от MechoPuh »

IRA написа:Iznenadana sum 4e te piatat ot kude si zashoto pove4eto deto rabotiat tam sa arabi ,pone az vinagi popadam na takiva.
mene ako me biaha popitali otkade sam parvo veche niamashe da rabotiat v toia magazin (pitashite imam v predvid) i vtoro shtiaha da mi dostaviat chisto novi djadji po moi izbor pone v sledvashtite 2-3 godini...ega ti mangalite. Za takav vapros mogat mnogo iadove da imat. Osobeno pak shtom ne e svarzan s pokupkata. I az edno vreme pazaruvah ot tiah, no otdavna spriah...samo ako sam mnogo na zor i nablizo niama drug magazin za elektronika...obache obiknoveno ima :twisted:
Аватар
Kuma Lisa

Мнение от Kuma Lisa »

Фючър шоп имат ужасна политика спрямо клиента, и аз съм им сърбала попарата с една камера. А веднъж една баба, цялата разтреперена ме спря пред магазина и ми каза никога да не купувам от там. Искала да върне неработещ скенер и да си вземе парите - отказали й :?
Нали знаете как в САЩ се избира президент:
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.

powered by Botzo
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

така е и тука в Торонто- нагли индийци ти се хилят мазно, мазно. вече и аз чух от няколко места да се оплакват от стоките. продаден дефектен телевизор, LCD монитори и т.н.
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Аватар
Rainmaker

Мнение от Rainmaker »

Кума Лиса написа:Фючър шоп имат ужасна политика спрямо клиента, и аз съм им сърбала попарата с една камера. А веднъж една баба, цялата разтреперена ме спря пред магазина и ми каза никога да не купувам от там. Искала да върне неработещ скенер и да си вземе парите - отказали й :?
vinagi moje da se vurne neshto dori i vuv future shop
ako ne ti davat parite obratno(kakto predpolagam e sluchaia s tazi baba), koeto stava kato mine povechko vreme sled pokupkata (1-3 meseca za razlichnite vidove stoki) ti davat store credit . kupuvash si neshto s tozi credit ot tiah i im vrushtash pokupkata sled 2 3 dena :beer:
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

Rainmaker,
neshto ne razbrah :cry: я обясни пак. доколкото знам там като купуваш нещо те изнудват за някаква допълнителна застраховка, ако не я платиш просто ти дават дефектирала стока. след това като пропищиш ти казват , ето-ако се беше застраховал нямаше да стане така. и.... ти се застраховаш :lol:
Аватар
St.Anger
Some Kind of Monster

Мнение от St.Anger »

Mom4eto si be6e indiets, mnogo iavno i to, i kato me popita otkade sam az na svoi red go popitah toi otkade e.. A toi mi kazva ot South Africa.. :? Taka li, kazvam az, siguren li si?-ve4e ne biah na sebe si... Aah, te roditelite mi sa indiitsi, imigrirali v S.Africa...Ima li zna4enie otkade e 4ovek za na4ina po koito 6te go obslujat, kazvam az. Ne ne, niama...Ami togava :?: ...I toi vidia, 4e ne6tata otivat kam vikane na upravitelia i se zati4a...Ama za6to da e taka?...Ne stapvam tam pove4e! Zagubih si 2 dni za edin fotoaparat!
To Live Is To Die
Аватар
Rainmaker

Мнение от Rainmaker »

sasho71 написа:Rainmaker,
neshto ne razbrah :cry: я обясни пак. доколкото знам там като купуваш нещо те изнудват за някаква допълнителна застраховка, ако не я платиш просто ти дават дефектирала стока. след това като пропищиш ти казват , ето-ако се беше застраховал нямаше да стане така. и.... ти се застраховаш :lol:
predlagat DOPULNITELNA zastrahovka da
no tova e vuv vseki magazin
ako standartnata ti e 1 god ti predlagat da ia uduljish s oshte 2 3
no tova ne e iznudvane, samo ako iskash
az sum pazaruval ot tiah nad 10 puti i dosega niashto defektno ne sum imal. nikoga ne sum imal problem da vurna neshto na drugia den prosto zashtoto ne mi haresva.

govoreh za tova che ako si kupish dnes neshto imash pravo da go vurnesh do 3 meseca i si poluchvash parite obratno. sled tezi 3 meseca ti davat store credit( koito moje da polzvash samo pri tiah)

osven tova imat edna opcia Our Lowest Price Guarantee
tova znachi che shte ti prodadat produkt sus 10% po evtino ot vseki drug magazin
http://www.futureshop.ca/informationcen ... eb16%20#01

az lichno sum dovolen ot tiah moje bi zashtoto v magazina koito polzvam sa predimno beli hora :beer:
Аватар
Hemoglobin
Любим форумец
Любим форумец
Обратна връзка:

Мнение от Hemoglobin »

Здравейте,
мисля че навсякъде лъжат, не само във Фючър шоп (т'ва е софиянец от бъдещето :D ). Често има и грешни и лъжливи описания на стоки, пише че уреда прави А и Б и В, купуваш го и се оказва че той прави само А и б(малко). До голяма степен се разчита че на клиента просто ще му писне да се занимава с тях и ще се откаже да сменя, крещи, нервира и пр.

Но имайте пердвид едно, ако ще купувате техника Фючър шоп (шопско пиво) е една от най-добрите алтернативи, защото наистина макар и след скандали МОЖЕ да върнете и смените стока която не ви е харесала... въпроса е време за колко пари (в случай че го работите) ще загубите и като се тегли чертата да не стане "по добре да си бях стоял на работа и да си купя 2 нови" :D .

И най важен съвет (съвсем искрено и от личен опит). НЕ чАКАЙТЕ ДА ВИ НЕРВИРАТ ЗА ДА ВДИГНЕТЕ СКАНДАЛ, ТОГАВА ВЕчЕ Е КЪСНО. АКО И НА ЙОТА НЕ ВИ ХАРЕСА КАКВО ВИ КАЗВА ПРОДАВАчА ВЕДНАГА СЕ ВИКА УПРАВИТЕЛ. По този начин ще си спестите много неприятности. (ако някой не ми вярва просто да пробва... аз по емпиричен път съм си извадил този извод) Прекомерната любезнтост тук също се възприема от определени хора, като симптом на слабост.
"Бързата кучка слепи ги ражда"
българска поговорка
_stanbinev_

Re: Futureshope-nagli lajtsi!

Мнение от _stanbinev_ »

St.Anger написа:Vse si misleh, 4e pone otno6enieto kam klienta v Qc niama da e kato tova v Bg, no...uvi! I to v goliam magazin kato Futureshope! Za 36 h hodih 4 pati v magazina - probutvat mi defectna stoka koiato ve4e e bila varnata vednaj i to niakolko pati podred! Nakraia ne mi izdarjaha nervite i im kazah, 4e se zadavat problemi... A te nagliarite me pitat kakav sam po natsionalnost... :?: :shock: i dali sam bil roden v Ca.. :?: Kakvo zna4enie ima tova, gi pitam az? A te: aaah, prosto pitame...Nai nakraia izvednaj kakto niamaha druga broika, tazi bila poslednata, za niakolko minuti "polu4iha dostavaka"... :shock: i mi izvadiha A BRAND-NEW ONE!
Izrodi...Po4ti vseki den stavat podobni slu4ki s moi poznati! Taka 4e OTVARIAITE SI O4ITE! Lajat pove4e i ot Bg!
:D FUTURESHOP SA TESLA GOLIAMA !!!

Dostatychno e samo da poglednesh kolko neshta ima na open-box ceni za davidish kolko neshta sa vyrnati za remont i posle se poradavat.

Bjah si haresal edno PDA Ipaq da si cheta v metroto. Kato gi pitash a garantzia (veche si vidjal che neshtoto e remontirano ne samo mu e otvarjano kutijata) te ti kazvat aaaa poluchavsh neverojatnite 5% otsypka ( 8) tuk se ochakva da izpadna v stupor i emotzionalno zabvenie dokato si podavam kreditnata karta sled kato znam che trjbva da platia 14.5% ot tova koeto pishe na tabelkata). A garantzia pak pitam ? Otgovor: ami njama! Tezi edni nashi klienti gi vyrnaha za remont ama sega nishto im njama! O da - molia vi se :D :D Pliizzz.

Dyrveta absoljutni!

Ako e taka predpochitam da si otida v Wal Mart da si vzema neshto - moje da e dyrveno ama pone cenata shte e dobra.

A oshte po dobre si go porychvash online ot shtatite - pak plashtash GST i QST ama pone ti idva nisko osnovnata cena.
Аватар
St.Anger
Some Kind of Monster

Мнение от St.Anger »

Hemoglobin написа:Прекомерната любезнтост тук също се възприема от определени хора, като симптом на слабост.
Absolutno si prav! Az se ubedih v tova li4no. Kato doidoh, v na4aloto izrazhodih mnogo nervi s moiata ljubeznost. No sega sam minal na tvoita taktika... :wink: Tuk niama miasto za dover4ivi i naivni hora - mnogo 6te si patiat! Za sajalenie e taka! A pak ot den na den se ubejdavam, 4e NIE NE SME PO DOLU OT TIAH, AMA PO NI6TO! :beer:
To Live Is To Die
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

Rainmaker,
бъркаш се нещо- за компютрите гаранцията е 15/петнадесет / дена?!?! демек ако гръмне нещо след това го духаш и ходиш да се разпрвяш с самия производител незнайно къде, а от фючъра ти викат -оправяй се
_stanbinev_

Re: Futureshope-nagli lajtsi!

Мнение от _stanbinev_ »

Аватар
Rainmaker

Мнение от Rainmaker »

sasho71 написа:Rainmaker,
бъркаш се нещо- за компютрите гаранцията е 15/петнадесет / дена?!?! демек ако гръмне нещо след това го духаш и ходиш да се разпрвяш с самия производител незнайно къде, а от фючъра ти викат -оправяй се
ti pita li za computri ili postavi obsht vurpos :)
kakto kazah " (1-3 meseca za razlichnite vidove stoki)"
TOVA NE E GARANCIA a perioda v koito moje da se vurne

ti burkash neshto ne sum chuval dosega za 15 dni garancia
eto ti i primer
http://www.futureshop.ca/catalog/prodde ... BS=fsweb16

Warranty 1 Year Parts & Labour
Заключено