Izrodi...Po4ti vseki den stavat podobni slu4ki s moi poznati! Taka 4e OTVARIAITE SI O4ITE! Lajat pove4e i ot Bg!
mene ako me biaha popitali otkade sam parvo veche niamashe da rabotiat v toia magazin (pitashite imam v predvid) i vtoro shtiaha da mi dostaviat chisto novi djadji po moi izbor pone v sledvashtite 2-3 godini...ega ti mangalite. Za takav vapros mogat mnogo iadove da imat. Osobeno pak shtom ne e svarzan s pokupkata. I az edno vreme pazaruvah ot tiah, no otdavna spriah...samo ako sam mnogo na zor i nablizo niama drug magazin za elektronika...obache obiknoveno imaIRA написа:Iznenadana sum 4e te piatat ot kude si zashoto pove4eto deto rabotiat tam sa arabi ,pone az vinagi popadam na takiva.
vinagi moje da se vurne neshto dori i vuv future shopКума Лиса написа:Фючър шоп имат ужасна политика спрямо клиента, и аз съм им сърбала попарата с една камера. А веднъж една баба, цялата разтреперена ме спря пред магазина и ми каза никога да не купувам от там. Искала да върне неработещ скенер и да си вземе парите - отказали й
predlagat DOPULNITELNA zastrahovka dasasho71 написа:Rainmaker,
neshto ne razbrahя обясни пак. доколкото знам там като купуваш нещо те изнудват за някаква допълнителна застраховка, ако не я платиш просто ти дават дефектирала стока. след това като пропищиш ти казват , ето-ако се беше застраховал нямаше да стане така. и.... ти се застраховаш
St.Anger написа:Vse si misleh, 4e pone otno6enieto kam klienta v Qc niama da e kato tova v Bg, no...uvi! I to v goliam magazin kato Futureshope! Za 36 h hodih 4 pati v magazina - probutvat mi defectna stoka koiato ve4e e bila varnata vednaj i to niakolko pati podred! Nakraia ne mi izdarjaha nervite i im kazah, 4e se zadavat problemi... A te nagliarite me pitat kakav sam po natsionalnost...![]()
i dali sam bil roden v Ca..
Kakvo zna4enie ima tova, gi pitam az? A te: aaah, prosto pitame...Nai nakraia izvednaj kakto niamaha druga broika, tazi bila poslednata, za niakolko minuti "polu4iha dostavaka"...
i mi izvadiha A BRAND-NEW ONE!
Izrodi...Po4ti vseki den stavat podobni slu4ki s moi poznati! Taka 4e OTVARIAITE SI O4ITE! Lajat pove4e i ot Bg!
Absolutno si prav! Az se ubedih v tova li4no. Kato doidoh, v na4aloto izrazhodih mnogo nervi s moiata ljubeznost. No sega sam minal na tvoita taktika...Hemoglobin написа:Прекомерната любезнтост тук също се възприема от определени хора, като симптом на слабост.
ti pita li za computri ili postavi obsht vurpossasho71 написа:Rainmaker,
бъркаш се нещо- за компютрите гаранцията е 15/петнадесет / дена?!?! демек ако гръмне нещо след това го духаш и ходиш да се разпрвяш с самия производител незнайно къде, а от фючъра ти викат -оправяй се