Без члага по празниците в Пловдив

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Заключено
miteto
Модератор

Re: Без члага по празниците в Пловдив

Мнение от miteto »

budtel написа:Ето какво пеят младите руски момичета:

http://www.youtube.com/watch?v=mq2ZIDmQevI"

Не като наште "...най ми е добре с няколко мъже"
Трябва да се поучим от патриотизма на руснаците.

Предварително да уточня: не съм комунист, шоп съм! ;)
Аве шоп си, ама не си прост ;) Дошъл си при покварените северно-американци да си развяваш капата, вместо да отидеш при таварищите дето заплатата ще ти стига за 6 бутилки водка или 30 хляба.
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

Rall написа:Eто още от репертоара на младите руски момичета:
http://www.youtube.com/watch?v=W9YFl_f_ ... re=related"

Специален поздрав за Будителя дето не е комунист :rofl: :rofl: :rofl:
Тия двете са еврейки, внедрени от американското разузнаване да покваряват руската младеж.
budtel

Мнение от budtel »

t.a.t.u одавна ги няма вече. Разпаднаха се с гръм и трясък когато се разбра, че двете момиченца не са обратни. Но това си беше един неуспешен опит да се чалгаджоса руското бщество.
А тази песничка, защо ли ми прилича на американско диско? :P
budtel

Мнение от budtel »

А докога трябва да повтарям, че не съм в САЩ, а в Квебек. А не е късно да се преместя и в Русия, ако ме стегне шапата. Или в Европа. Да не се само тая пуста Америка да му се невиди.
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

budtel написа:t.a.t.u одавна ги няма вече. Разпаднаха се с гръм и трясък когато се разбра, че двете момиченца не са обратни. Но това си беше един неуспешен опит да се чалгаджоса руското бщество.
Щото руското диско беше забавно само за комсомолските секретари едно време. Повечето нормални хора им харесва американското "диско" и рок. Май ти липсват времената, когато имаше само 2 канала по телевизията + 1 руски и некви съветски поръчкови бълвочи се лееха вместо нормални филми и музика.
budtel

Мнение от budtel »

Mite, да не са само американските музики. Ако се поразровиш, ще видиш много яки (нови) руски парчета, унгарски, полски. Светът се развива и си може и без амрекинаските наркомании.
Аватар
Rall

Мнение от Rall »

Според Будителя, Квебек не е в северна америка... :clap:
Dead Eyes See No Future
Странджата

Мнение от Странджата »

Севернокорейски също!
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Аз много се чудя, budtel, защо все пускаш теми за България? Пък и все я побутваш към Русия и ни обЕсняваш кое и как трЕбвало да бъде.Не сме руснаци все пак и нивга няма да бъдем!!!! :puke:
Я, пусни сеа нЕкоя тема за Канадата да ни обЕсниш недостатъците на тукашното общество.
Как са жените тук? Каква музика се слуша? Как е моралът? Здравеопазването?Ваксините, мейби? Училищата? Да пращаме ли децата в Университет или да си ги оставим простачета? Екологията и т.н.?
Ние сме тук и малко ни засяга какво ще правят точно по празниците и то в Пловдив.Аз съм софиянка, а софиянци недолюбват пловдивчани и обратно както знаИш. ;)
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
Marto

Мнение от Marto »

budtel написа:t.a.t.u одавна ги няма вече. Разпаднаха се с гръм и трясък когато се разбра, че двете момиченца не са обратни. Но това си беше един неуспешен опит да се чалгаджоса руското бщество.
Ако под "отдавна" имаш предвид няколко месеца, добре :rofl:
А това, че са обратни във вестник Атака ли го прочете? :rofl: :rofl:
budtel

Мнение от budtel »

Това, че са обратни им беше рекламната постановка. Даже пробваха да се целуват пред камерата. Помня ли коя година беше - 2001 или 2002.
Но това едва ли е толкова интересно.
grozdan

Мнение от grozdan »

budtel написа:Ето какво пеят младите руски момичета:

http://www.youtube.com/watch?v=mq2ZIDmQevI"

Не като наште "...най ми е добре с няколко мъже"
Трябва да се поучим от патриотизма на руснаците.

Предварително да уточня: не съм комунист, шоп съм! ;)
Шоп бил той. Как не те е срам да ни срамиш така позорно чак на другия край на света?
Русия това, Русия онова. Айде стига вече! Бас държа, че едно време си се гърчел в несвяст под звуците на Цеца и Лепа Брена.
Я кажи - нелегална антена за сръбска телевизия имаше ли?
Танграта рече и отсече: Един влог за 1% лихва вади повече дивиденти от префърцунените им инвестиции.
budtel

Мнение от budtel »

Въобще не си правя илюзии, че ще променя мисленето на вас 10-ината дето така настървено ме опонирате, прилагайки средновековни тактики. Така и не намерихте логични доводи да защитите тезите си, затова приложихте крайния вариант - насилието под формата на обиди и рогатни.
Това което се опитах да ви внуша (без да си мисля, че ще ви променя), е че човек освен физически трябва да оцелее и душевно. И това го казвам защото ми омръзна да гледам сдухани емигрантски физиономии. Омръзна ми да слушам хора, които се самозалъгват, че всичко им е ОК, а в същото време не могат да се засмеят от сърце.
Но съм убеден, че има хора, които са ме разбрали и ще следват моите идеи.
Аватар
Koko

Мнение от Koko »

budtel написа:Въобще не си правя илюзии, че ще променя мисленето на вас 10-ината дето така настървено ме опонирате, прилагайки средновековни тактики. Така и не намерихте логични доводи да защитите тезите си, затова приложихте крайния вариант - насилието под формата на обиди и рогатни.
Това което се опитах да ви внуша (без да си мисля, че ще ви променя), е че човек освен физически трябва да оцелее и душевно. И това го казвам защото ми омръзна да гледам сдухани емигрантски физиономии. Омръзна ми да слушам хора, които се самозалъгват, че всичко им е ОК, а в същото време не могат да се засмеят от сърце.
Но съм убеден, че има хора, които са ме разбрали и ще следват моите идеи.
Твоите "доводи" не са нищо повече от цитати от вестник Атака. Например, защо като беше опровеган с факти че написаното там не е вярно повече дума не обели за ваксините? уският дует Тату се разпадна тази година (2011) защото двете момиче се скараха помежду си и сега искат да правят самостоятелна кариера - това е доста далече от твоите твърдения че са прели да пеят преди 10-на години, защото се разбрало че не са сбъркани. Листа с меко казано неверни твой твърдения може да бъде продължен с още доста неща, но ще е безсмилена загуба на време.
За конспиративните теории въобще и не искам да започвам, защото те наистина са за раздела Фантастика.
Be yourself - no one else is more qualified.

"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
vaniliq
Изгонен от форума

Мнение от vaniliq »

miteto написа:
Щото руското диско беше забавно само за комсомолските секретари едно време. Повечето нормални хора им харесва американското "диско" и рок. Май ти липсват времената, когато имаше само 2 канала по телевизията + 1 руски и некви съветски поръчкови бълвочи се лееха вместо нормални филми и музика.
http://www.youtube.com/watch?v=ILRe9dHyby8"

Хм. Странна работа. Пускам си тази песен и странно. Веднага забелязвам няколко неща. Песента ми харесва. Поглеждам се в огледалото и що да видя: Комсомолски секретар. Пускам я на децата. Те я харсват също. Пооглеждам ги и що да видя: две комсомолски секретарчета, едното на 3 другото на 6 години. " Баси му маата" викам си докато погнусено спирам тая бълвоч
Заключено