budtel написа:Въобще не си правя илюзии, че ще променя мисленето на вас 10-ината дето така настървено ме опонирате, прилагайки средновековни тактики. Така и не намерихте логични доводи да защитите тезите си, затова приложихте крайния вариант - насилието под формата на обиди и рогатни.
Това което се опитах да ви внуша (без да си мисля, че ще ви променя), е че човек освен физически трябва да оцелее и душевно. И това го казвам защото ми омръзна да гледам сдухани емигрантски физиономии. Омръзна ми да слушам хора, които се самозалъгват, че всичко им е ОК, а в същото време не могат да се засмеят от сърце.
Но съм убеден, че има хора, които са ме разбрали и ще следват моите идеи.
Твоите "доводи" не са нищо повече от цитати от вестник Атака. Например, защо като беше опровеган с факти че написаното там не е вярно повече дума не обели за ваксините? уският дует Тату се разпадна тази година (2011) защото двете момиче се скараха помежду си и сега искат да правят самостоятелна кариера - това е доста далече от твоите твърдения че са прели да пеят преди 10-на години, защото се разбрало че не са сбъркани. Листа с меко казано неверни твой твърдения може да бъде продължен с още доста неща, но ще е безсмилена загуба на време.
За конспиративните теории въобще и не искам да започвам, защото те наистина са за раздела Фантастика.
Be yourself - no one else is more qualified.
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)