нещо интересно за Канада

За това какъв е живота в Канада и какъв e смисъла да се имигрира.
Публикувай отговор
Аватар
Павел
.

Re: нещо интересно за Канада

Мнение от Павел »

Обърни се към господата Халдол и Золофт - само те могат да ти помогнат.
ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
Аватар
anxeli

Мнение от anxeli »

Брех! Каква любов! Сега и ако пухкав снежец завали съвсем ще ти хареса :lol: ...
Циганите - на Сатурн !
Аватар
Californian

Мнение от Californian »

Търсих бутона Like :rofl:
Да да идва снега, ама аз след 3-4 седмици пак съм тук и дано тогава има много сняг.....
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

Californian написа:бе пусто няма ли някой да ми помогне да ми намери работа да си остана в Канада 8)
Сигурно ще може, след като баче дадеш по-точно и адекватно обяснение как така с лека ръка пренебрегна слънчевия щат и $120-те хиляди заплата (или там колкото бяха, извинявай, ако съм ги орязал). :D
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani

Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули

__ Powered by мухЪтЪ.
Аватар
Californian

Мнение от Californian »

Силициевата долина има много плюсове и много минуси - като цяло Северна Калифорния не е лошо място за живот.
Но на мен Торонто си ми харесва.........само с работата трудна работа да му се невиди.....като страни имам предвид - като цяло - друго е една 350милионна страна с най-голямата икономика на света......друго е една 35милионна страна с има няма няколко града където има повечко работа...............щото бога ми няма и ден дето да не ти предлагат работа в Щатите.....от всякаквите краища на страната - което ми напомни, че твоите съграждани(Около Сиатъл беше ако не се бъркам) от Амазон днес са ми писали......нищо общо не е в Канада където никой не ми отговаряше на мейлите камо ли те да ме хедхънтват.........пуууу как искам утре някой да ми предложи работа в Канада :lol: Навивам се веднага.......
Аватар
anxeli

Мнение от anxeli »

Не щем гладни хамериканци :hai:
Циганите - на Сатурн !
Аватар
Californian

Мнение от Californian »

anxeli написа:Не щем гладни хамериканци :hai:

Ами те много "Американци" познавам дето се местят в Канада....друг е въпроса, че не ми е ясно как го правят.....тоест нито са спонсорирани нито са по процедура........освен полу-легално някакъв начин може би има нямам идея....но честичко чувам как някви си от 10 години в Щатите и оп преместили се в Канада......е как става тая работа? :o
Аватар
anxeli

Мнение от anxeli »

Ми като ги познаваш питай ги. Аз само един познавам, мъжа на шефката ми, ама като се разведоха и той си се прибра у америчко.
Циганите - на Сатурн !
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Чрез брак, бре! Забрави ли, че в Монреал сватбите между гейове са съвсем легални. :D
Не съвсем сериозно.Аз познавам един такъв от Сан Франциско.Много свестно момче, гей, де, ама няма лошо, пъстър свят шарен. :)
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
ivandaman
Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA

Мнение от ivandaman »

Павел написа:Обърни се към господата Халдол и Золофт - само те могат да ти помогнат.

Теа двамата да не би да са известни зъболекари в Торонто?? :)
Justin Trudeau's BIGGEST FAN
bp_de

Мнение от bp_de »

Californian написа: пуууу как искам утре някой да ми предложи работа в Канада :lol: Навивам се веднага.......
:D :D :D
Като поработиш за жълти центове и ти поизплющи задника на студа друга песен ще запееш.....
Аватар
Californian

Мнение от Californian »

ivandaman написа:
Павел написа:Обърни се към господата Халдол и Золофт - само те могат да ти помогнат.

Теа двамата да не би да са известни зъболекари в Торонто?? :)
Доколкото ги гугълнах сега - са някакви психо терапевти или нещо подобно......ама човека си е заядлив като го гледам.......

Което ми напомни за........

"КОЙ С КАКВОТО Е БОГАТ...

Купил си човек нова къща и градина с плодови дървета о...коло нея. А до него живел завистлив съсед, който непрекъснато се опитвал да му развали настроението.
Ту подхвърлял боклук в двора му, ту още някаква гадост ще свърши.
Веднъж човекът се събудил в добро настроение, излязъл на верандата, а там - ведро с помия. Той взел ведрото, излял помията, измил го и го напълнил с най-хубавите, зрели ябълки от градината си и тръгнал към съседа. Почукал на вратата, а онзи отвътре започнал да злорадства: "Най-накрая успях да го предизвикам!" Отворил вратата с надеждата за скандал, но човекът му подал ведрото с думите:
-Кой с каквото е богат, това и дели с другите!"
Mr.D
Баннат за 7 дни

Мнение от Mr.D »

Californian написа:
anxeli написа:Не щем гладни хамериканци :hai:

Ами те много "Американци" познавам дето се местят в Канада....друг е въпроса, че не ми е ясно как го правят.....тоест нито са спонсорирани нито са по процедура........освен полу-легално някакъв начин може би има нямам идея....но честичко чувам как някви си от 10 години в Щатите и оп преместили се в Канада......е как става тая работа? :o
Ако искаш да пробваш в Канада след като вече имаш зелена карта,мой сьвет-
Вземи си Американския паспорт пьрво. Убеден сьм че ще ти потрябва особенно след пьрвата заплата, пьрвата зима, а и накрая ако и в болница ти се наложи да влезеш.
Аватар
Californian

Мнение от Californian »

Е чакай де аз в момента имам повече права от Американски гражданин в Канада, не мога да разбера какво ми говориш? 8)
Както и имам повече права в Америка отколкото Канадски гражданин :lol: Проблемото е, че тези ми две права не са до живот :( :( :(
Mr.D
Баннат за 7 дни

Мнение от Mr.D »

Californian написа:Е чакай де аз в момента имам повече права от Американски гражданин в Канада, не мога да разбера какво ми говориш? 8)
Както и имам повече права в Америка отколкото Канадски гражданин :lol: Проблемото е, че тези ми две права не са до живот :( :( :(
Кое не разбираш,зелената ти карта изтича ако си извьн САЩ за повече от 6 месеца а паспорта е завинаги.
Публикувай отговор