нещо интересно за Канада
Re: нещо интересно за Канада
Обърни се към господата Халдол и Золофт - само те могат да ти помогнат.
ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
Брех! Каква любов! Сега и ако пухкав снежец завали съвсем ще ти хареса
...

Циганите - на Сатурн !
- Californian
Търсих бутона Like
Да да идва снега, ама аз след 3-4 седмици пак съм тук и дано тогава има много сняг.....

Да да идва снега, ама аз след 3-4 седмици пак съм тук и дано тогава има много сняг.....
- MrGeek
- Путлер Капут
Сигурно ще може, след като баче дадеш по-точно и адекватно обяснение как така с лека ръка пренебрегна слънчевия щат и $120-те хиляди заплата (или там колкото бяха, извинявай, ако съм ги орязал).Californian написа:бе пусто няма ли някой да ми помогне да ми намери работа да си остана в Канада

Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
- Californian
Силициевата долина има много плюсове и много минуси - като цяло Северна Калифорния не е лошо място за живот.
Но на мен Торонто си ми харесва.........само с работата трудна работа да му се невиди.....като страни имам предвид - като цяло - друго е една 350милионна страна с най-голямата икономика на света......друго е една 35милионна страна с има няма няколко града където има повечко работа...............щото бога ми няма и ден дето да не ти предлагат работа в Щатите.....от всякаквите краища на страната - което ми напомни, че твоите съграждани(Около Сиатъл беше ако не се бъркам) от Амазон днес са ми писали......нищо общо не е в Канада където никой не ми отговаряше на мейлите камо ли те да ме хедхънтват.........пуууу как искам утре някой да ми предложи работа в Канада
Навивам се веднага.......
Но на мен Торонто си ми харесва.........само с работата трудна работа да му се невиди.....като страни имам предвид - като цяло - друго е една 350милионна страна с най-голямата икономика на света......друго е една 35милионна страна с има няма няколко града където има повечко работа...............щото бога ми няма и ден дето да не ти предлагат работа в Щатите.....от всякаквите краища на страната - което ми напомни, че твоите съграждани(Около Сиатъл беше ако не се бъркам) от Амазон днес са ми писали......нищо общо не е в Канада където никой не ми отговаряше на мейлите камо ли те да ме хедхънтват.........пуууу как искам утре някой да ми предложи работа в Канада

- Californian
anxeli написа:Не щем гладни хамериканци
Ами те много "Американци" познавам дето се местят в Канада....друг е въпроса, че не ми е ясно как го правят.....тоест нито са спонсорирани нито са по процедура........освен полу-легално някакъв начин може би има нямам идея....но честичко чувам как някви си от 10 години в Щатите и оп преместили се в Канада......е как става тая работа?

Ми като ги познаваш питай ги. Аз само един познавам, мъжа на шефката ми, ама като се разведоха и той си се прибра у америчко.
Циганите - на Сатурн !
- Bistra
- Напуснал форума
Чрез брак, бре! Забрави ли, че в Монреал сватбите между гейове са съвсем легални.
Не съвсем сериозно.Аз познавам един такъв от Сан Франциско.Много свестно момче, гей, де, ама няма лошо, пъстър свят шарен.

Не съвсем сериозно.Аз познавам един такъв от Сан Франциско.Много свестно момче, гей, де, ама няма лошо, пъстър свят шарен.

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

- ivandaman
- Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA
Павел написа:Обърни се към господата Халдол и Золофт - само те могат да ти помогнат.
Теа двамата да не би да са известни зъболекари в Торонто??

& ZIONISM
Justin Trudeau's BIGGEST FAN
Pro-OPEN BORDERS
Proud GLOBALIST & proponent of DIVERSITY - OUR GREATEST STRENGTH
UNCONDITIONAL support for

Justin Trudeau's BIGGEST FAN
Californian написа: пуууу как искам утре някой да ми предложи работа в КанадаНавивам се веднага.......

Като поработиш за жълти центове и ти поизплющи задника на студа друга песен ще запееш.....
- Californian
Доколкото ги гугълнах сега - са някакви психо терапевти или нещо подобно......ама човека си е заядлив като го гледам.......ivandaman написа:Павел написа:Обърни се към господата Халдол и Золофт - само те могат да ти помогнат.
Теа двамата да не би да са известни зъболекари в Торонто??
Което ми напомни за........
"КОЙ С КАКВОТО Е БОГАТ...
Купил си човек нова къща и градина с плодови дървета о...коло нея. А до него живел завистлив съсед, който непрекъснато се опитвал да му развали настроението.
Ту подхвърлял боклук в двора му, ту още някаква гадост ще свърши.
Веднъж човекът се събудил в добро настроение, излязъл на верандата, а там - ведро с помия. Той взел ведрото, излял помията, измил го и го напълнил с най-хубавите, зрели ябълки от градината си и тръгнал към съседа. Почукал на вратата, а онзи отвътре започнал да злорадства: "Най-накрая успях да го предизвикам!" Отворил вратата с надеждата за скандал, но човекът му подал ведрото с думите:
-Кой с каквото е богат, това и дели с другите!"
Ако искаш да пробваш в Канада след като вече имаш зелена карта,мой сьвет-Californian написа:anxeli написа:Не щем гладни хамериканци
Ами те много "Американци" познавам дето се местят в Канада....друг е въпроса, че не ми е ясно как го правят.....тоест нито са спонсорирани нито са по процедура........освен полу-легално някакъв начин може би има нямам идея....но честичко чувам как някви си от 10 години в Щатите и оп преместили се в Канада......е как става тая работа?
Вземи си Американския паспорт пьрво. Убеден сьм че ще ти потрябва особенно след пьрвата заплата, пьрвата зима, а и накрая ако и в болница ти се наложи да влезеш.
- Californian
Е чакай де аз в момента имам повече права от Американски гражданин в Канада, не мога да разбера какво ми говориш?
Както и имам повече права в Америка отколкото Канадски гражданин
Проблемото е, че тези ми две права не са до живот

Както и имам повече права в Америка отколкото Канадски гражданин

Кое не разбираш,зелената ти карта изтича ако си извьн САЩ за повече от 6 месеца а паспорта е завинаги.Californian написа:Е чакай де аз в момента имам повече права от Американски гражданин в Канада, не мога да разбера какво ми говориш?![]()
Както и имам повече права в Америка отколкото Канадски гражданинПроблемото е, че тези ми две права не са до живот
![]()
![]()