Воообще всички тънкости.
Знаем само, че трябва да се пише, е тя ще идва на собствени разноски.С какъв документ да се докаже това?
Благодаря предварително

Да не изключваме и варианта да си намерите работа.myhata II написа:Не стааа,трябва да лъжите че работите
За кое по-скоро злорадстват? Че дават акъл хората да си намерят работа ли? Не можах да вържа нещо?!grozdan написа:Добре де, вие последните двама специалисти като не можете да помогнете защо се подигравате? Хората питат най-нормално и некви тука злорадстват. По-добре ли ви стана?
Аз не бих купил билета предварително - звучи ми супер нахално към имиграционния служител. Вдидш ли, аз има билет, ти сега ми дай виза. Визата се издава за около две седмици, ако няма интервю. За парите не съм компетентен.пухинка написа:хубава и полезна тема.Ние също сме в процес на каненне на баба.Нека да споделят мнение, хората който се минали през тази ситуация.
1.За колко време се издава визата?
2.Трябва ли да се купи билета предварително и да се изпрати копие на имиграционните?
3.Колко пари трябва да се покажат, като доказателство, че бабта ще идва на собсствена издръжка?
Ами може да не могат да си намерят работа. Може да си имат причини да са на социал. Какво пречи това, какво толкова ви бърка?balbi написа:За кое по-скоро злорадстват? Че дават акъл хората да си намерят работа ли? Не можах да вържа нещо?!grozdan написа:Добре де, вие последните двама специалисти като не можете да помогнете защо се подигравате? Хората питат най-нормално и некви тука злорадстват. По-добре ли ви стана?
Аз не разбирам защо мнението на някого да си намерим работа може да е заяждане ??? Всеки има право на мнение, ако и то да не съвпада с нашето. Ако не ни върши работа го отминаваме и продължаваме напред...пухинка написа:благодаря да отговорите.
А относно това, дали да си търсим работа, или да стоим на социал мисля, че СИ ЕДИНСТВЕНО НАШ СИ ПРОБЛЕМ.
Просто немога да разбера, защо като неможете да дадете отг. на дадена теме, просто не я отминете.Излишно е да злорадствате.ФОРУМА Е НАПРАВЕН ДА СЕ ПОМАГА, ДА СЕ ДАВА ИНФОРМАЦИЯ, О НЕ ДА СЕ ЗАЯЖДАТЕ С ХОРАТА, ОЩЕ ПОВЕЧЕ ПОД ПРИКРИТИЕТО НА НИКОВЕТЕ.
ПРИЯТЕН ДЕН НА ВСИЧКИ.
Нужно е. Поканата се съпровожда с писмо от службата (ако работиш), където са упоменати доходите ти. Имиграционните трябва да са сигурни, че за периода на пребиваване ще има кой да се грижи за финансовата издръжка на пребиваващия, ако той не разполага с необходимите средства, защото държавата не поема тази отговорност. Най-честия ираз на това "непоемане" е отказ за виза.angelheart написа:Да не говорим, че изобщо не е необходимо да се упоменава дали сте на социал, на студентски заем или каквото и да било от сорта.