Пълни глупости ...ти ако мислиш че в европата замитат за американци .....Californian написа: Ми незнам човек - може да ме мислят за циганин, ама ще ме мислят за Американски циганин когато си взема гражданството и забегна натам...мен подобен ми беше и за Канада плана преди този бай дъ уей....да взема паспорта и да забегна към европа...........щото едно е да те смятат за български циганин в европа, мисля си малко по различно е да те смятат за канадско или американско цигане.......![]()
Californian написа:bp_de,
не е баш така - Америка и Канада са Ок - ама за семействата....защото на семействата дето искат да емигрират - в съседните два форума дето се питат за взаимопомощ.......на тях в главата им е и си мечтаят за невероятната къща и хубавите 2 нови коли........да за това Америка или Канада е ок.....
Ма аз си мечтая за неща които са по-скъпи от горните - да ходя често по заведения и всеки уикенд насам натам......и да имам 2-3гаджета....такъв живот в България излиза евтино ама тука ....хах не всеки може да си позволи всеки ден по 2 ресторанта и всеки уикенд на някъде........а в България това нищо особенно не е.
Тия дето израстват по тея страни въобще не знаят какво е живот - алкохол, жени, секс забавления.....по Българско му.............
А на всичкото отгоре и знаеш ли що се дразя...намерил съм си една готина жена.
Говори ми ги хубави - свинско със зеле, домашно сладко от горски ягоди.....как щяла да се грижи за мен, да ми готви и такива готини неща.....
Сигурен съм, че ако взема да я взема след има няма няколко години...ще стане неузнаваема.....ЗАЩО БЪЛГАРКИТЕ СЕ ПРОМЕНЯТ....като емигрират.![]()
Аз мисля да си живея в България след като взема паспорта и да ми се готви, чисти, слугува от бъдещата жена- която ще е на моите години
и да си имам любовница на 20-24годиниЕй това е истинския живот не като на мизерник емигрант.
Брато, ти направо си готов за президент на България, с готова политическа платформа, евала ...Californian написа:Ма аз си мечтая за неща които са по-скъпи от горните - да ходя често по заведения и всеки уикенд насам натам......и да имам 2-3гаджета....такъв живот в България излиза евтино ама тука ....хах не всеки може да си позволи всеки ден по 2 ресторанта и всеки уикенд на някъде........а в България това нищо особенно не е.
Тия дето израстват по тея страни въобще не знаят какво е живот - алкохол, жени, секс забавления.....по Българско му.............
А на всичкото отгоре и знаеш ли що се дразя...намерил съм си една готина жена.
Говори ми ги хубави - свинско със зеле, домашно сладко от горски ягоди.....как щяла да се грижи за мен, да ми готви и такива готини неща.....
Сигурен съм, че ако взема да я взема след има няма няколко години...ще стане неузнаваема.....ЗАЩО БЪЛГАРКИТЕ СЕ ПРОМЕНЯТ....като емигрират.![]()
Аз мисля да си живея в България след като взема паспорта и да ми се готви, чисти, слугува от бъдещата жена- която ще е на моите години
и да си имам любовница на 20-24годиниЕй това е истинския живот не като на мизерник емигрант.
пич, те тука платформата ти се пука, щото в Бг въобще няма да взимаш американската си сумичкаCalifornian написа:тази сума дето в Америка е нищо особенно в България можеш да си живееш кат пич и да се забавляваш всяка вечер(
Gotina написа:пич, те тука платформата ти се пука, щото в Бг въобще няма да взимаш американската си сумичкаCalifornian написа:тази сума дето в Америка е нищо особенно в България можеш да си живееш кат пич и да се забавляваш всяка вечер(
Първата ми кола дето съм карал беше москвич пак бих си карал такава.pavelyankov написа:Младежо, внимавай какво си пожелаваш, щото обикновено се сбъдва![]()
Да не викаш после "Голям съм пич с тоз москвич"
Правилно, и аз не мога - искам автоматик!Californian написа:pavelyankov написа:....не всеки може да кара Волга или Москве.
Ти си ми типичния пример за доказателство, че Българските жени се променят като стъпат на тукашна почва.Gotina написа:Правилно, и аз не мога - искам автоматик!Californian написа:pavelyankov написа:....не всеки може да кара Волга или Москве.