Ако искаш пусни една анкета с въпроси от сорта на
За или Против кандидатстване с фалшиви документи?

Касиопея, не се ядосвай толкова много. Ти си го казала точно, че има кой да съди хората, които постъпват нечестно. Ти живей както смяташ, че е правилно, а другите ги остави на когото трябва. Просто смятам, че всеки има свободна воля и може да постъпва както си иска, друг е въпроса дали е правилно или не.Касиопея написа:Не съм аз човека, който ще си позволи да ви съди. Има друг за тази работа.
Никой няма да я чуе понеже не го прави на подходящото място, а и да го направи където трябва пак резултата ще е същия. Имаше един водещ на предаване Щейн мисля се казваше по Скат, човека всичко си го казваше в прав текст, караше хората се осъзнаят и да се надигнат, но уви. Просто на някои това не им е изгодно и го прогониха човека. Някак си ми звучи нелепо това надъхване пред очевидната реалност, която ни заобикаля и която никога няма да се промени.pavelyankov написа:Касиопея много ми хареса![]()
Жалко, че малко хора ще я чуят
Павка, това е много елементарно съждение. Според равина ми, Господ праща изпитания на силните, защото знае, че те ще се правят с тях. Сигурно тези в Джоплин, Мисури са от много силните. Другите слабите си живуркат на социал и на пържолки цял живот, ако това изобщо може да се наречч живот .Павел написа:Питам аз и отговор не чакам - какъв е този Господ, дето ще ти отнеме всичко за което си блъскал цял живот, за да ти изпрати после голямата недежда под формата на един пробит долар. Ако този Господ наистина съществуваше, защо не предотврати тази трагедия, без да се налага да изпраща един долар след това? Или може би цялото население на Джоплин, Мисури* са емигранти лъгали в документите?
Относно лъжата и имиграцията - всяко нещо, рано или късно ще си дойде на мястото
Аз лично Холокоста не съм готов да го обсъждам с теб в публичното пространство.Павел написа:А като сте силни, защо не се справяте сами, ами искате вече 70 години обезщетения от по-слабите, дето нямат нищо общо с лагерите? Ако съм те затруднил с въпроса си, питай равина.
Еле пък ония дето ми идват като рефюжита и от нищо без език и без образование получават по 28 бондара на година държавни пари. Е не те въобще не лъжат в документите, преди имаше един много готин сайт http://www.notcanada.com" ама му затвориха устата. По добре де, да не плашат такива надъхани потребители като тукашните.Павел написа:Много ми е жал като гледам интелигентни хора като Касиопея да се надяават "мошениците" да ги съди някой, който не съществува. Докато вие, вярващите, се надявате, разни пакита и индийци лъжат и мажат в документите, изкарват цялата орда непосредствени роднини, спонсорират яко и ги докарават на тумби.
Преди 2 седмици гледам по тивито за урагана дето помете Джоплин - от цялото градче нищо не остана - нито една сграда. Дават една женица, седнала сред развалините на бившата си къща и държаща един долар в ръка - единственото нещо което намерила. Клетата разправя - "Господ е с мен - изпраща ми този долар като знак, че всичко ще се оправи." Питам аз и отговор не чакам - какъв е този Господ, дето ще ти отнеме всичко за което си блъскал цял живот, за да ти изпрати после голямата недежда под формата на един пробит долар. Ако този Господ наистина съществуваше, защо не предотврати тази трагедия, без да се налага да изпраща един долар след това? Или може би цялото население на Джоплин, Мисури* са емигранти лъгали в документите?
............................................................
Местните възрастни хора го произнасят МъзЪръ.
Това от къде го знаеш?mortigur написа:Еле пък ония дето ми идват като рефюжита и от нищо без език и без образование получават по 28 бондара на година държавни пари.
...
Не е важно да има източник, важното е да си приказваме - тук е безплатно и от него глава не боли.....Koko написа:Това от къде го знаеш?mortigur написа:Еле пък ония дето ми идват като рефюжита и от нищо без език и без образование получават по 28 бондара на година държавни пари.
...