Какво става ?

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Аватар
Californian

Re: Какво става ?

Мнение от Californian »

anxeli написа:Софийския университет затваря на 4-ти април защото му взели ботаническата градина в Балчик. На Мишо Бирата му организираха инфаркт в хотела на друга мутра, след вечеря с шефа на Лукойл. Някакъв ш%*(% п$@#%& - бизнесмен, наречен Ивайло Дражков, убил няколко човека карайки пиян, се обажда в сутрешния блок да заплашва по най-нагъл и прост начин със съд (?!) защото го снимали как си кара колата, имал право - не му била влязла присъдата още в сила. Хора от ДС, разстрелвали набедени дисиденти до 87 година си работят по посолствата из Европа.
Кой нормален човек може да стои в такава държава, която му плюе в лицето всеки ден, в която никой нищо още не е признал, няма осъдени, нищо върнато ... Даже на гости не ми се прибира вече там. Това е едно бунище на което растат само паразити, смучещи от малкото останали.
Какво трябва да се случи за да се събудят :@ ?
:)

Ми аз да ти кажа - при избора да бъда между Канада и България май ще избера България
защото най-много ме е дразнило да виждам все от нещо недоволни хора и нещастни такива
а в Канада не отстъпват от в България като се сетя за продавачките - таксиметровите шофьори и още един куп обслужващ персонал
аз си го обяснявам защото доста висшисти има при вас за които няма работа а бачкат като помощен персонал
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

Californian написа:аз си го обяснявам защото доста висшисти има при вас за които няма работа а бачкат като помощен персонал
При вас пък е точно обратното - доста хора, дето трябва да бачкат като помощен персонал заемат места за висшисти. И ти си живият пример за това.

Още ли не си намерил щатски форум, подходящ за тролене ?
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Калифорниеца е много прав Румба,ела в Торонто да ти покажа примери и да видиш хора от БАН как въртят мапата...
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

myhata II написа:Калифорниеца е много прав Румба,ела в Торонто да ти покажа примери и да видиш хора от БАН как въртят мапата...
това само показва колко са сръчни и поливалентни БАН-аджии :P

ела да видиш и в Квебек, за да се размечтаеш 8)
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
Аватар
azzura

Мнение от azzura »

И какво трябва да направи ''мат'рияла'' според вас? На много хора, предимно млади, им е ясно, че България се управлява все още от комунисти и техните отрочета.По- възрастните са убедени, че ББ ще ''направи нещо'' за тях :?: и не приемат никакви доводи за обратното.Скоро дадох на свекито да почете от една книга за бг мафията и последваха само възклицания, но въпреки всичко ББ си остава идол.Между другото тези ''разследвания'' на Пардю са описани във всяка такава книжка на тема бг мафията и връзките и с правителството, тъй че нищо ново под слънцето. Но след неговия доклад всички се правят на ощипани госпожици :D . Смях в залата драги зрители.Лично аз не очаквам в тази държава нещо да тръгне в правилна посока.
Снощи по бтв съобщиха, че парите за увеличение на заплатите от 01,07,2011 щели да дойдат от по високата събираемост на данъците, в частност на ДДС.Това го възприемам като първоаприлска шега, защото си е откровена лъжа.
http://www.youtube.com/watch?v=3moLkjvhEu0" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

ББ е поредния лъжец и крадец заявявам го сериозно,следващите на власт пак ще са комунета и така на люлката още 20 години ,истината другарки и другари е в нас - хората навънка,ако всички се преберем заедно обратно, тея ще ги изритаме като керливи котки
Стефан Цанев
Аватар
azzura

Мнение от azzura »

http://world.thebulgarianpost.com"
как се пише ''вторник'' на английски :rofl:
http://www.youtube.com/watch?v=3moLkjvhEu0" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

Изобщо не са виновни политиците. Те произлизат от народа, олицетворяват го и се разпростират според търпимостта му.

Ярък пример - Иван Славков в провължение на десетки години олицетворяваше продажно, безсрамно пиянде, но народът го обожаваше. Накрая беше отстранен от своите, понеже зверски се уля.

Колкото и да се говори против Бат' Бойко, че е мутра, че покровителства мутри и продажни ченгета, че всички държавни средства минават през семейната му банка... наякой съмнява ли се, че ще спечели и следващите избори?
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Аватар
azzura

Мнение от azzura »

ablood написа:Изобщо не са виновни политиците. Те произлизат от народа, олицетворяват го и се разпростират според търпимостта му.

Ярък пример - Иван Славков в провължение на десетки години олицетворяваше продажно, безсрамно пиянде, но народът го обожаваше. Накрая беше отстранен от своите, понеже зверски се уля.

Колкото и да се говори против Бат' Бойко, че е мутра, че покровителства мутри и продажни ченгета, че всички държавни средства минават през семейната му банка... наякой съмнява ли се, че ще спечели и следващите избори?
Я пак? Ама този път помисли преди да пишеш.
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

Изразяваш позиция, или се заяждаш принципно?
Ако е първото, влез в детайли, моля!
Аватар
azzura

Мнение от azzura »

ablood написа:Изразяваш позиция, или се заяждаш принципно?
Ако е първото, влез в детайли, моля!
Изразявам позиция с ироничен оттенък.В политиката няма случайни хора, така че никой не може да се определи като представляващ народа.Тези хора са там заради властта и парите, не за да променят нещата в положителна посока.Пък и аз не познавам хора, които са се възхищавали на Славков, който м/у другото е в някаква родствена връзка с ББ.
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Аблоод що продадохте на комунетата централата,или как крадеца вика дръжте крадеца ;)
http://news.ibox.bg/news/id_1847061224"
Стефан Цанев
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

azzura написа:Изразявам позиция с ироничен оттенък.В политиката няма случайни хора, така че никой не може да се определи като представляващ народа.Тези хора са там заради властта и парите, не за да променят нещата в положителна посока.
Явно нещо си се объркал. Никога не съм твърдял обратното. Приписваш ми глупости.

Това всъщност хвърля светлина на въпроса ми дали изразяваш позиция, или само се заяждаш.
Аватар
azzura

Мнение от azzura »

Осветли ме тогава за какво не са виновни политиците?
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

azzura написа:Осветли ме тогава за какво не са виновни политиците?
Дали са виновни политиците? Колкото преди беше виновен комунизма, войната, монархията, войната, турското робство, византийското... Не знам дави вече е виновен ЕС, но ако още не е, ще стане.

На България все някой и е виновен. Народът е супер готин, умен, работлив, ама някой друг му е крив.

Политиците са същия дрол дренки, като народа - безхаберен и гледащ първо своя интерес без страх от наказание.
Публикувай отговор