anxeli написа:Софийския университет затваря на 4-ти април защото му взели ботаническата градина в Балчик. На Мишо Бирата му организираха инфаркт в хотела на друга мутра, след вечеря с шефа на Лукойл. Някакъв ш%*(% п$@#%& - бизнесмен, наречен Ивайло Дражков, убил няколко човека карайки пиян, се обажда в сутрешния блок да заплашва по най-нагъл и прост начин със съд (?!) защото го снимали как си кара колата, имал право - не му била влязла присъдата още в сила. Хора от ДС, разстрелвали набедени дисиденти до 87 година си работят по посолствата из Европа.
Кой нормален човек може да стои в такава държава, която му плюе в лицето всеки ден, в която никой нищо още не е признал, няма осъдени, нищо върнато ... Даже на гости не ми се прибира вече там. Това е едно бунище на което растат само паразити, смучещи от малкото останали.
Какво трябва да се случи за да се събудят?

Ми аз да ти кажа - при избора да бъда между Канада и България май ще избера България
защото най-много ме е дразнило да виждам все от нещо недоволни хора и нещастни такива
а в Канада не отстъпват от в България като се сетя за продавачките - таксиметровите шофьори и още един куп обслужващ персонал
аз си го обяснявам защото доста висшисти има при вас за които няма работа а бачкат като помощен персонал