NavinBG написа:Отново до
Jonh Smith
Темата е за 3-ти Март.Препинателните знаци и букварите,нека да оставим за 24-Май(надявам се, да се срещнем
до тогава).Друго(което касае етиката при комуникациите от този вид),пример със janiz:държанието ти е башибо-
зушко!Много внимавай, с обидните си синтенции- срещу теб стоят хора,също от плът и кръв!
И след,като намираш българите за толкова "рисков" фактор,какво търсиш между тях!?След като, се изживяваш на
толкова голям "умник",знаеш ли,че словестният тероризъм е криминално деяние в Канада?...
Братя Българи,
Re: Братя Българи,
http://www.youtube.com/watch?v=3moLkjvhEu0" onclick="window.open(this.href);return false;
- John Smith
Положението хич не е смешно, тъжно е. Преглеждам съвременното народно интернет-творчество и установявам, че училите след 80-те години predimno pishat ei taka, или дори още по-зле така - se6ta6 se 4ove4e. Влизам в един форум на Skilled Workers, имигрирали в Канада. Отново виждам екземпляри, които в никое свое мнение нямат поне един ред написан на правилен български език. Това ми говори за 2 неща - ниско ниво на образование или неуважение към езика. Ако ти държиш да си образован, остава да показваш неуважение към езика. А когато не уважаваш езика и този, който ти чете буквоплетството, нямаш много основания да се наричаш гордо българин, нито да развяваш знамената на патриотични теми. Когато човек иска да предаде някакво послание на другите, желателно е да не се излага като третокласник. Айде успех на новото място и гледай да не ти се смеят и местните!NavinBG написа:Джони,бил съм и в северна Африка.Но,подобен вид маймуна не бях виждал!...

Wise men don't need advice. Fools won't take it.
- ivandaman
- Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA
Откровенно казано на мен това най-много ми бърка в мозъка, когато някой "патриот" ми обяснява на развален български, как сме забравили от къде сме тръгнали и каква срам за нацията сме ние самозабравилите се емигранти заради това че .. "сме се отрекли" от всичко българско и родно.John Smith написа: А когато не уважаваш езика и този, който ти чете буквоплетството, нямаш много основания да се наричаш гордо българин, нито да развяваш знамената на патриотични теми. Когато човек иска да предаде някакво послание на другите, желателно е да не се излага като третокласник.
В същото време няма как да се усети че ние изменниците и родотстъпниците вкарваме в БГ икономиката няколко годишни средни заплати за да субсидираме мизерните пенсии на родителите си и куп други неща..
Но то това не е важно.. Важното е да се плюят емигрантите защото те са виновни за всичко.. Пък и са далеч.. по лесно е да плюем по тях от колкото да гледаме в собствената си чиния..
& ZIONISM
Justin Trudeau's BIGGEST FAN
Pro-OPEN BORDERS
Proud GLOBALIST & proponent of DIVERSITY - OUR GREATEST STRENGTH
UNCONDITIONAL support for

Здравей ivandaman,
Гледа ли днес мача?Liverpool,направо ни развинтиха...Как я вижда 19-та титла САФ,не знам?...
Гледа ли днес мача?Liverpool,направо ни развинтиха...Как я вижда 19-та титла САФ,не знам?...
- ivandaman
- Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA
Да вече писах в темата за мачовете...NavinBG написа:Здравей ivandaman,

& ZIONISM
Pro-OPEN BORDERS
Proud GLOBALIST & proponent of DIVERSITY - OUR GREATEST STRENGTH
UNCONDITIONAL support for

А,да вярвам ли!?...Йоан Граматик още не се е появил... 

- John Smith
Не се ли разбрахме? Към 24-ти Май ще ти проверя напредъка по български език.
Имам очаквания тогава да не се обадиш, което ще е индикация, че си разбрал сега за какво говорим.
Имам очаквания тогава да не се обадиш, което ще е индикация, че си разбрал сега за какво говорим.

Wise men don't need advice. Fools won't take it.
Джони,
Речена дума, хвърлен камък!Ей сега,отивъм навън да хвърля един(по стар български обичай)средно голям.
Само моля те,имам още два три въпроса,ама хайде за следващата неделя.
Успешна седмица!
Речена дума, хвърлен камък!Ей сега,отивъм навън да хвърля един(по стар български обичай)средно голям.
Само моля те,имам още два три въпроса,ама хайде за следващата неделя.
Успешна седмица!