Братя Българи,

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Аватар
azzura

Re: Братя Българи,

Мнение от azzura »

NavinBG написа:Отново до

Jonh Smith
Темата е за 3-ти Март.Препинателните знаци и букварите,нека да оставим за 24-Май(надявам се, да се срещнем
до тогава).Друго(което касае етиката при комуникациите от този вид),пример със janiz:държанието ти е башибо-
зушко!Много внимавай, с обидните си синтенции- срещу теб стоят хора,също от плът и кръв!
И след,като намираш българите за толкова "рисков" фактор,какво търсиш между тях!?След като, се изживяваш на
толкова голям "умник",знаеш ли,че словестният тероризъм е криминално деяние в Канада?...
http://www.youtube.com/watch?v=3moLkjvhEu0" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
John Smith

Мнение от John Smith »

NavinBG написа:Джони,бил съм и в северна Африка.Но,подобен вид маймуна не бях виждал!... :lol:
Положението хич не е смешно, тъжно е. Преглеждам съвременното народно интернет-творчество и установявам, че училите след 80-те години predimno pishat ei taka, или дори още по-зле така - se6ta6 se 4ove4e. Влизам в един форум на Skilled Workers, имигрирали в Канада. Отново виждам екземпляри, които в никое свое мнение нямат поне един ред написан на правилен български език. Това ми говори за 2 неща - ниско ниво на образование или неуважение към езика. Ако ти държиш да си образован, остава да показваш неуважение към езика. А когато не уважаваш езика и този, който ти чете буквоплетството, нямаш много основания да се наричаш гордо българин, нито да развяваш знамената на патриотични теми. Когато човек иска да предаде някакво послание на другите, желателно е да не се излага като третокласник. Айде успех на новото място и гледай да не ти се смеят и местните! :hai:
Wise men don't need advice. Fools won't take it.
Аватар
ivandaman
Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA

Мнение от ivandaman »

John Smith написа: А когато не уважаваш езика и този, който ти чете буквоплетството, нямаш много основания да се наричаш гордо българин, нито да развяваш знамената на патриотични теми. Когато човек иска да предаде някакво послание на другите, желателно е да не се излага като третокласник. :hai:
Откровенно казано на мен това най-много ми бърка в мозъка, когато някой "патриот" ми обяснява на развален български, как сме забравили от къде сме тръгнали и каква срам за нацията сме ние самозабравилите се емигранти заради това че .. "сме се отрекли" от всичко българско и родно.
В същото време няма как да се усети че ние изменниците и родотстъпниците вкарваме в БГ икономиката няколко годишни средни заплати за да субсидираме мизерните пенсии на родителите си и куп други неща..

Но то това не е важно.. Важното е да се плюят емигрантите защото те са виновни за всичко.. Пък и са далеч.. по лесно е да плюем по тях от колкото да гледаме в собствената си чиния..
Justin Trudeau's BIGGEST FAN
Аватар
NavinBG

Мнение от NavinBG »

Здравей ivandaman,
Гледа ли днес мача?Liverpool,направо ни развинтиха...Как я вижда 19-та титла САФ,не знам?...
Аватар
ivandaman
Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA

Мнение от ivandaman »

NavinBG написа:Здравей ivandaman,
Гледа ли днес мача?Liverpool,направо ни развинтиха...Как я вижда 19-та титла САФ,не знам?...
Да вече писах в темата за мачовете...
:y:
Justin Trudeau's BIGGEST FAN
Аватар
NavinBG

Мнение от NavinBG »

А,да вярвам ли!?...Йоан Граматик още не се е появил... :tmi:
Аватар
John Smith

Мнение от John Smith »

Не се ли разбрахме? Към 24-ти Май ще ти проверя напредъка по български език.
Имам очаквания тогава да не се обадиш, което ще е индикация, че си разбрал сега за какво говорим. :hai:
Wise men don't need advice. Fools won't take it.
Аватар
NavinBG

Мнение от NavinBG »

Джони,
Речена дума, хвърлен камък!Ей сега,отивъм навън да хвърля един(по стар български обичай)средно голям.
Само моля те,имам още два три въпроса,ама хайде за следващата неделя.
Успешна седмица!
Публикувай отговор