514 756 3301 - По добре е за мен след 16:00h през седмицата, но ако на някой много му напира да я купува (гледа) да звъни и през останалото време

Borko написа:Започваме с 1000$
А да си купиш кола за 500 кинта от някой местен тарикат е ли нещо друго от "пръсче отзад". НА мен първата кола в Кебек ми струва около 600-700 долара през първите няколко месеца с един тп датчик, докато накрая не разбрах, че трябва просто да го игнорирам, както и направих.zeg написа:Човека казва за новопристигнали бе,значи цената е ОК .........те още не знаят......аз имах такова преживяване ,за добре дошъл едно пръстче отзад .
Ами защото така я повдигат нагоре...NaviD написа:Защо спамите на човека темата? Дори не сте виждали колата, а давате акъли и мнения...
Колата е продадена но в твоя чест Zeg ще дам и някой допълнителни разясненияzeg написа:Човека казва за новопристигнали бе,значи цената е ОК .........те още не знаят......аз имах такова преживяване ,за добре дошъл едно пръстче отзад .
Неееееееееееееееееееее. Моя те недей!Borko написа:Системен, моля затвори темата!