Добре де, ама "една птичка пролет не прави", не е достатъчно за да ни спаси от терористични атаки.ivandaman написа:Ба си...
от 11 години не живея във Ван и все трябва да ви уча..
Румба иди на Денман стрийт.. и търси "Фалафел Кинг" Най-добрите дюнери които някога някъде съм ял.. (Не само във Ванкувър)
Театъра на ББ и компания
- roumensp
Re: Театъра на ББ и компания
- ivandaman
- Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA
Факинг шит...
Само брадясалите чалмосани маймуни да се осмелят да докоснат любимият ми град и лично ще ги издиря издиря из пещерите в Афганистан, след което ще им довлека онова двуметрово чучело дето вече 10 години се правят че не могат да го открият..
Само брадясалите чалмосани маймуни да се осмелят да докоснат любимият ми град и лично ще ги издиря издиря из пещерите в Афганистан, след което ще им довлека онова двуметрово чучело дето вече 10 години се правят че не могат да го открият..
Justin Trudeau's BIGGEST FAN
Pro-OPEN BORDERS
Proud GLOBALIST & proponent of DIVERSITY - OUR GREATEST STRENGTH
UNCONDITIONAL support for & ZIONISM
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Стефан Цанев
Кажи кога заминаваш и ще те свържа с мои хора дето изкараха по една две мисии в Афганистан... Миналата година даже станаха шампиони по футбол и спечелиха купата на Кандахар... Ще ходатайствам да те вземат в отбора... Трябва обаче да си корав и лудivandaman написа:Факинг шит...
http://www.btv.bg/az-reporterut/id/12/p ... vetovnata_
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
- ivandaman
- Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA
Бе за луд съм луд... за корав вече не толкова..
Много странно е усещането когато тялото не се подчинява на мисленето ти Играем футбол тук с колегите от време на време (Аз май съм един от ветераните) .. Все още се справям задоволително но далеч от желаното ниво от доброто старо време
Между другото Кинг Кени днес с още една победа.. нищо че е измъчена.. "Цаца ама риба" както се казваше в един филм..
Много странно е усещането когато тялото не се подчинява на мисленето ти Играем футбол тук с колегите от време на време (Аз май съм един от ветераните) .. Все още се справям задоволително но далеч от желаното ниво от доброто старо време
Между другото Кинг Кени днес с още една победа.. нищо че е измъчена.. "Цаца ама риба" както се казваше в един филм..
Pro-OPEN BORDERS
Proud GLOBALIST & proponent of DIVERSITY - OUR GREATEST STRENGTH
UNCONDITIONAL support for & ZIONISM
MrGeek написа:Тцъ, мухЪтЪ не позна.myhata II написа:А и тея които са пуснали записите мислите ли че ще ги фалшифицират ей така и ще рискуват да си изгубят каузата,не разбира се това са си истински записи и вече някой хора го потвърдиха !!!
Ко праим ся, мухЪ?Експертизата: Записите са манипулирани
При извършения анализ се установи фонов шум със сходни честотни характеристики и наличие на сигнал с честота и амплитуда, повтаряща се и в трите звукозаписа. Това е основание за извода, че и трите звукозаписа са презаписани при едни и същи акустични условия. Във фоновия шум и на трите изследвани звукозаписа присъства служебен компютърен звуков сигнал -"Windows XP Ding.wav".
От всичко казано дотук може да се направи извода, че представените за изследване звукозаписи не са оригинали, а са презаписи на телефонни разговори, направени от едно устройство на друго /най-вероятно възпроизведени чрез компютър и записани от друго звукозаписващо устройство/, при което е привнесен допълнителен фонов шум от устройствата и от акустичните среда на помещението.
При изследване на звукозаписите се откриха множество неестествени отклонения от амплитудата и честотата на сигнала. При изследване на потока на речта, смисловото съдържание и интонациониия контур на провежданите разговори, на отделни места се констатира нарушение на параметрите в областта на синтаксиса, стилистиката и интонацията. На места в звукозаписите се открива пропадане на отделни звукове в началото, средата или края на думите.
Описаните по-горе отклонения, както в амплитудно-честотните характеристики, така и в областта на синтактичните, стилистичните и интонационните особености, биха могли да се дължат на манипулация върху звукозаписите. Привнесеният допълнителен фонов шум и изкривяването на сигнала ограничават възможностите за изследване и откриване на признаци за манипулация и монтаж върху изследваните звукозаписи.
http://www.youtube.com/watch?v=Fh7l96eR ... re=related"
Ко праим ся Гиксъ ?!?
Линко, сбъдна се вече
Стефан Цанев
Стефан Цанев
Щото се скрихте ф миша дупка аз ще ви кажа ко праим
Веднага НОВИ ИЗБОРИ !!!!
Веднага НОВИ ИЗБОРИ !!!!
Стефан Цанев
Стефан Цанев
- MrGeek
- Путлер Капут
Добре, мухЪ, давай. Ние само ще гледаме и може чат-пат да се смеем. Обаче тя тая работа така не става с форумни напъни от Торонто. Трябва да прелетиш океана и там на място да вдигаш революция като ония в Тунис, иначе ще продължаваш да му се радваш на Мутрата още доста време.myhata II написа:Щото се скрихте ф миша дупка аз ще ви кажа ко праим
Веднага НОВИ ИЗБОРИ !!!!
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Ти, Муха, като кажеш "Веднага НОВИ ИЗБОРИ !!!!" и аз вече съм сигурен, че ще си изкарат мандата до край, та и следващ може да получат.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Точно утре ще започнат с декларации и отвот от парламента ,глей ко стаа
Стефан Цанев
Стефан Цанев
Линко ,гледай бе,гледай твоя избранник излъга целия български народ и тебе самия дори не се ли чувстваш поне малко обиден бе ?Linko написа:Ти, Муха, като кажеш "Веднага НОВИ ИЗБОРИ !!!!" и аз вече съм сигурен, че ще си изкарат мандата до край, та и следващ може да получат.
Стефан Цанев
Стефан Цанев
Гис теорията ти излезна бош лаф майна,ама поне кажи си Муха не бях прав ,нямам виждане върху нещата и бла бла ,той и Линксата те подкрепяше ама на сега се извъртя на 360 грMrGeek написа:Добре, мухЪ, давай. Ние само ще гледаме и може чат-пат да се смеем. Обаче тя тая работа така не става с форумни напъни от Торонто. Трябва да прелетиш океана и там на място да вдигаш революция като ония в Тунис, иначе ще продължаваш да му се радваш на Мутрата още доста време.myhata II написа:Щото се скрихте ф миша дупка аз ще ви кажа ко праим
Веднага НОВИ ИЗБОРИ !!!!
Стефан Цанев
Стефан Цанев
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Мен нищо не ме е излъгал Бойко и не се чувствам обиден. За теб и българският народ не знам.
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Муха, това "отвот от парламента" що за чудо е?myhata II написа:Точно утре ще започнат с декларации и отвот от парламента ,глей ко стаа
Иначе декларации си прави който си поиска и когато си поиска.
Само да вметна, че като се завърти нещо си на 360 гр ще рече че си е на същото първоначално положение!myhata II написа:...той и Линксата те подкрепяше ама на сега се извъртя на 360 гр
Човек е това, което мисли.