Театъра на ББ и компания

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Публикувай отговор
Аватар
myhata II

Re: Театъра на ББ и компания

Мнение от myhata II »

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=736444"

На първия граждански протест под надслов "Спри подслушването! Ти можеш!" „Ред, законност и справедливост" (РЗС) взе решение да разпространи част от нови стенограми на телефонни разговори на шефа на митниците Ваньо Танов. Това съобщиха от партията на Яне Янев.

Разговорите са между изпълнителния директор на агенция „Митници" и депутатките от ГЕРБ Менда Стоянова и Искра Фидосова.

Стоянова заяви пред агенция „Фокус", че ще коментира записите тогава, когато прокуратурата се произнесе по автентичността на материалите. Фидосова до момента не е намерена, за да даде мнението си за изнесените разговори.

"Първият аудио запис Фидосова - Танов РЗС ще изслуша в присъствието на журналисти на пресконференция в петък. Ако дотогава някоя от медиите или парламентарно представените партии, които също разполагат с аудио записи, не наберат смелост да ги оповестят", се казва в съобщението от пресцентъра на РЗС.

Ето и въпросните разговори, които днес бяха публикувани на сайта на партията:

Разговор № 1

М.С.: Ало, здравей. Как си?
В.Т.: Чакам шофьора да дойде да ме вземе. Отивам към летището. Ще летя за Хелзинки.
М.С.: Само две минути...
В.Т.: Добре де, слушам те.
М.С.: Да те питам дали се запозна с човека, дето ти казах... за шеф на митницата в Пловдив?
В.Т.: Да, видях го, обаче тая работа няма да стане. Това може да стане само през трупа ми. За тоя три затвора играят търг кой да го прибере... Ти ме караш да назначавам бандит...
М.С.: Този човек аз гарантирам за него... Независимо какво говорят за него той ще свърши работа...
В.Т.: Трябва да съм умрял да го назнача... За мен той е жив престъпник.
М.С.: Да знаеш, че аз много държа на него и ако трябва ще занимавам дори премиера...
В.Т.: Е... щом премиера искаш да занимаваш... иди сега в кабинета на неговото бюро има визитки, да ти се разпише на една... писмено да ми нареди...

Разговор № 2

В.Т.: Ало...
И.Ф.: Ало, здравей, удобно ли е?
В.Т.: Да.
И.Ф.: Днеска ли изтичаше срокът там за митницата Лом?
В.Т.: Да.
И.Ф.: Там всичко окей ли е?
В.Т.: Не е окей.
И.Ф.: Що?
В.Т.: Ами щото има, на изпита има 2.90.
И.Ф.: Как има 2.90, бе?
В.Т.: Ами 2.90 има средна оценка.
И.Ф.: Айде стига, това ще стане леле скандала! Значи ние тука 20 общини обиколихме /.../

Очаквайте подробности
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

myhata II написа:Очаквайте подробности
Що? Ти ли си правил записите, мухЪ? Иначе ми минава през главата, че явно е доста сериозен броя на лудите в България, щом такива патологични случаи в психиатричната практика като Волен Сидеров и Яне Янев са в парламента, вместо на съответното за целта място. :D
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani

Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули

__ Powered by мухЪтЪ.
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Бе не знам ,преди беше Гоша Ганчев,Желю Желеф ,Цицимеон 2 ри и кой ли не,слуша се Слафи Трифоноф и циганин който се прави на педал,та затова Грикс слушаме всички и гледаме всичко та дори и тебе и редовно ти следим имейлите и писанията в всичките 22 форума и т .н
Забележка :
ЗАПЛАЩА НИ СЕ !!! ;)
Стефан Цанев
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Айде с Бойко Борисов е свършено,наздрав с една бира от мен и Мишо Бирата
Линко ,пресказанието ми се сбъдна-Герб вече през крив макарон ,айде със здрве и по малко да се корумпират вече че ми писна от моцуни и ДС

http://news.ibox.bg/news/id_27021713"
Стефан Цанев
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

myhata II написа:Айде с Бойко Борисов е свършено,наздрав с една бира от мен и Мишо Бирата
Линко ,пресказанието ми се сбъдна-Герб вече през крив макарон ,айде със здрве и по малко да се корумпират вече че ми писна от моцуни и ДС
Много си се разбързал, мухЪ, поспри се малко. Тези мОцуни ще продължаваш да си ги гледаш още доста време. Мутрата все още има достатъчно парламентарна подкрепа, това първо. Второ, в тези записи имда доста странни неща, меко казано (макар и многократно да съм какзвал какво мисля за Мутрата). Изобщо не е ясно каква връзка може да има шефа на митниците с прекратяването на данъчна проверка в пивоварна и как може тези документи да стоят точно на неговото бюро. Също така Боко Тиквата трябва да е много луд, за да говори подобни неща на някой, за когото със сигурност трябва да знае, че е официално обработван със СРС. Обаче не отричам, че самия цирк, който става в държавата около тези масови подслушвания е наистина много забавен. :D
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
__Powered by jovani

__ Powered by мухЪтЪ.
Аватар
anxeli

Мнение от anxeli »

Аре моля ви се, даже аз мога да имитирам гласа на Бойко Борисов :lol: ...
Но е вярно че оперетата вече стана невиждана, гледам сутрин и не вярвам на ушите си, както казва проф. Вучков, къде ще му излезе края. Кой е следващия сега, трябва ми още по-интересен и невъзможен образ. Мух, ти като че ли черпиш виртуално, каква е тази радост? Какво знаеш, я кажи, какво криеш зад малките очички :rofl: ? Стони и неговия отряд полицаи ли ще превземат властта 8) ?
Циганите - на Сатурн !
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

Интересно, всъщност както винаги журналята не предават коректно информацията. Оказва се, че въпросната проверка не е данъчна, а е на акцизните складове на пивоварната, които всъщност се контролират от митниците. За радост на мухЪтЪ, май ще се окаже, че Мутрата е най-големият ахмак в политическата история на България. А този СеРеСарски цирк пък показва, че на територията между Дунав, Черно море, Родопите и Осогово, държава не съществува.
__Powered by jovani

__ Powered by мухЪтЪ.
Жени

Мнение от Жени »

Ха Добрутру още веднъж от мен, MrGeek! :)

Да питам само нещо ми се иска!
В темата за Агент до Агента, ти май не ми хареса лексиката, че използвах думата строй! ;)
Някаква по-подходяща дума имаш ли ти за държава управлявана от полицейска мутра, бивш член на БКП и телохранител на Тато? :D
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

myhata II написа:Айде с Бойко Борисов е свършено,наздрав с една бира от мен и Мишо Бирата
Муха, твоите "прогнози" ги знаем колко струват много отдавна. Ти го "свършваш" Бойко Борисов на всеки 3 месеца, а той все още си управлява.
Нищо няма да стане от тази СеРеСейска история, буря в чаша вода е всичко. До такива способи прибягва само този, който е отчаян, че ще го бият пак на изборите. Защото и тази година на президентските и местни избори отново победител ще е бат Бойко.
И горното не го казвам аз, а шефа на Центъра за анализи и маркетинг.
А какво бръмчи една муха не ме вълнува изобщо.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

За бай ви Линко и сието

Съдия казал "да" за бръмбарите на Танов
Софийска градска прокуратура все пак е искала подслушването
....

От това следва разговорите да са автентични и за бай ти Бойка му е спукънъ работата,ренуме - ,доверие -
Само едно се пита в задачката за колко такива като бай ти Миша бирата е имало такива обаждания ? ;)
Стефан Цанев
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

Жени написа:Ха Добрутру още веднъж от мен, MrGeek! :)

Да питам само нещо ми се иска!
В темата за Агент до Агента, ти май не ми хареса лексиката, че използвах думата строй! ;)
Някаква по-подходяща дума имаш ли ти за държава управлявана от полицейска мутра, бивш член на БКП и телохранител на Тато? :D
Нещо сериозно си се объркала. Никога не съм твърдял, че "строят" в България си е отишъл - там ставаше въпрос за липсата на строй в нормалните държави. А пък мнението ми за ченгето-премиер едва ли се нуждае от каквито и да било разяснения. Проблемът, за огромно съжаление, винаги е бил, е и ще продължава да бъде в мат'ряла, както толкова точно отбеляза навремето същия. Мат'рялът, който се оставя да го правят на маймуни и който се кефи на милиционерщината във всичките й прояви. Всъщност това е основната причина, щото единствения цивилизационен избор в страната да са Терминал 1 и Терминал 2 на летище София. Защото избор между враждуващи милиционерско-ДеСарски групички няма как да има каквато и да било връзка с цивилизацията.
__Powered by jovani

__ Powered by мухЪтЪ.
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

Мухич, ако ги нямаше такива като тебе т.е. с този начин на мислене, нямаше и да ги правят тези циркове.
Пита се сега в задачката кои и колко ще се вържат на номерата на Гоце и разни трактори?
Вече прочетох в нета една унма приказка: "Който СРС-та вади, от СРС-та умира".
Да не стане така пак бат Бойко да се смее последен.
А за твоите "прогнози" ми знаеш мнението. ;)
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Линко никой не го интересува от Трактори и Първановци ,важното е че
ПРЕМИЕР НА България е замесен в мишкарски далавери и сапунки,а досега се пънеше и мотото му беше,за всички които правят далавеи и корупции съд и закон,та това ако е истина,от което вече се убеждаваме лично всички ние,дори и ти ,този човк доблестно трябваше да излезне пред всички медии да се ИЗВИНИ НА БГ народ И ДА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА
Какви ми ги развиваш теории и проучвания,това е позор за България пред света ,а ми тея милиони овчици които гласуваха за него и неговата партия напук Първана ,Стнишев и Доган как мислиш се чувстват те сега ?
А и между другото ти не се ли чувастваш излъган и подведен от един мушмурок ?
Стефан Цанев
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

Не само на тебе, Муха, ти се иска да падне от власт Бойко Борисив. Други го искат дори много повече от теб защото се надяват да заемат мястото му. Докато ти пак ще си беден емигрант в Торонто и след като Бойко падне. Ама то така ако се буташе правителство с подобни циркаджийски постановки... няма да стане тая, казах ти го вече.
И много силни приказки за нещо дето не се знае какво е и откъде е дошло т.е. още е недоказано. То човек като чете пресата трябва и да мисли, а не да повтаря папагалската лозунгите на тоя и оня.
Разсъдливият човек няма начин да не се запита каква е връзката между въпросният Мишо Бирата и Бойко Борисов? От кога пък станаха такива приятели, че оня му звъни по телефона и Бойко поема ангажимент да не го закача? Нищо такова нямаше до ден днешен и изведнъж хоп - първи дружки. Нещо не се връзва тука.
Докато близките отношения на Михаил Миков и Първанов са отдавна известни на всички. Адвокатът на "Леденика" по делото за отнетия лиценз на акцизния склад е лично шефът на правният съвет на президента Първанов - Сашо Пенов. Бойко Борисов от парламентарната трибуна заяви, че лично президентът му се е обаждал да ходатайства за въпросният Мишо Бирата. Ето на това вече вярвам на 100 %, че е така. А и последният сам отрича да е търсил помощ от Бойко, докато на Първанов си каза, че се е оплаквал за проблемите си с "Леденика".

Ама да допуснем дори, че всичко е 100% истина и Бойко е казал наистина това, което се твърди, че е казал. Какво всъщност е станало? Нищо. Едно голямо нищо. Лиценза на акцизният склад си е отнет, а после с помощта на Гоце и продажни съдии е върнат от административен съд - София.

А интересно защо нямаше никакава врява преди години, когато явният покровител на Косьо Самоковеца от митница Свиленград бе издигнат за шеф на агенцията. Цяла България разбра тогава, че партийната каса на СДС се пълни от въпросната митница чрез началниците на смени. Някой да си подаде оставката тогава?
Някой да си спомня сега как Милен Велчев рамахваше в едно предизборно студио кутия с цигари без бандерол и се кълнеше, че ако спечелят такива няма да има повече в България? И как броени месеци след това този същият Миленчо бе заснет да играе карти на една яхта с най-големия контрабандист на цигари - Доктора. Някой да си подаде оставката тогава?
Пък за ходатайства, шуробаджанащина, кръгове и кръгчета никой от предишните властници няма право и гък да каже, че са се оплескали до ушите в тези лайна.

Ето от такива безобразия им е писнало на "овчиците" и се радват, че най-после дойде един който им разказва играта на тези гадове. Затова го и подкрепят Бойко. Ама и знаят, че ония няма да се дадат без бой и ще се опитат да го омаскарят по всякакъв начин. Такава е играта просто.

Мисли бе, Муха, мисли малко, не бързай да вярваш на всяка приказка дето ти я разказват.
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

Линко, тунизийците току що ни показаха, че има и друг начин.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Публикувай отговор