Забавяне на accusee -то
Re: Забавяне на accusee -то
ЧЕСТИТО AZZURA СПОДЕЛИ ПОКОНКРЕТНО ЗА ДАТИ ИЗИСКВАНИЯ И ТН.10X
Кажи какво точно те интересува.Иначе датите се виждат по-долу.
Иначе и аз имам въпрос - как си проверявате статуса он-лайн?
Иначе и аз имам въпрос - как си проверявате статуса он-лайн?
http://www.youtube.com/watch?v=3moLkjvhEu0" onclick="window.open(this.href);return false;
честито, радваме се много за вас 

Ей azzura,честито!Хубави новини!
Иначе он-лайн статуса се проверява на етап Букурещ.Така мисля,че беше.Т.е живот и здраве когато минеше интервюто.
Иначе он-лайн статуса се проверява на етап Букурещ.Така мисля,че беше.Т.е живот и здраве когато минеше интервюто.

Така е. За Виена може да се следи докъде са стигнали с обработката и то при положение, че има сесия съответното тримесечие.Nescafe написа:Иначе он-лайн статуса се проверява на етап Букурещ.Така мисля,че беше.Т.е живот и здраве когато минеше интервюто.
DSC - 01.03.2010
Визи - 03.12.2011
Полет - 25.03.2012
Визи - 03.12.2011
Полет - 25.03.2012
В него пише че са получили парите и че нашата кандидатура се изследва. След като приключи ще ни уведомят, за взети мерки .
azzura същото ли пише и при вас ?
azzura същото ли пише и при вас ?

Абсолютно, даже благодарят за проявения интерес
.Това си е стандартна бланка, ако има разлики те са при приоритетните кандидатури сигурно.

http://www.youtube.com/watch?v=3moLkjvhEu0" onclick="window.open(this.href);return false;
здр. azzura ние сме със приоритетни професий и още нямаме акюзе но в един меил ни поискаха документ за съжителство и декларацийте от апликешана макар че ги бяхме пратили.това стана миналата седмица и ни написаха че са ни пратили писмо на 11.10.10 с исканите по горе док. и от тогава ни течат 90 дни.това означава ли че имаме акюзе и досие или как да го разбирам.предварително ти благодаря 

На 11.10 са ви го пратили? лелее... търсихте ли си го в пощата? А за тези писма питай celicata, те са приоритетни, може би ще отговорят по-точно. Акюзето го пращат , за те информират, че са ти получили докс, парите и дали сте приоритетни.Но може би са го пратили заедно с писмото с искани документи знам ли?yuli33 написа:здр. azzura ние сме със приоритетни професий и още нямаме акюзе но в един меил ни поискаха документ за съжителство и декларацийте от апликешана макар че ги бяхме пратили.това стана миналата седмица и ни написаха че са ни пратили писмо на 11.10.10 с исканите по горе док. и от тогава ни течат 90 дни.това означава ли че имаме акюзе и досие или как да го разбирам.предварително ти благодаря
Здравейте!
Има ли някой, който да е изпратил документите до Виена през октомври 2010год и да е получил вече accusse ?
Изпратих документите на 26.10.2010 год и до ден днешен не сме получили нищо. Писах до Виена и в отговора им на 07.12.2010год ми отговориха, че в момента разглеждат документите от началото на октомври. Досто време мина и все още нямаме отговор. Има ли и др., които да не са получили потвърждение ?
Има ли някой, който да е изпратил документите до Виена през октомври 2010год и да е получил вече accusse ?
Изпратих документите на 26.10.2010 год и до ден днешен не сме получили нищо. Писах до Виена и в отговора им на 07.12.2010год ми отговориха, че в момента разглеждат документите от началото на октомври. Досто време мина и все още нямаме отговор. Има ли и др., които да не са получили потвърждение ?
Моите документи са изпратени в средата на ноември и все още нямам отговор. Явно ще чакаме, чудя се дали да им пиша и аз.
Здравейте!
Какво става с акюзетата? Някой да е получавал скоро. вече втори месец чакам това акюзе.на 17.12 им изпратих и-мейл за кога да го очаквам и ми отговориха че 30 работни дни отнема от получаването до изпращането (автоматичен и-мейл), а после получих отговор че има увеличение на кандидатурите и да чакам. Е чакам, само че започнах леко да се изнервям. на 04,01,2011 изратих отново и-мейл на адрес взет от официалния сайт, но така и не получих никакъв отговор. Мисля да ги изчакам до понеделник когато стават 2 месеца от получаването на документите във Виена и тогава пак ще пиша ако все още нищо не съм получила.
Какво става с акюзетата? Някой да е получавал скоро. вече втори месец чакам това акюзе.на 17.12 им изпратих и-мейл за кога да го очаквам и ми отговориха че 30 работни дни отнема от получаването до изпращането (автоматичен и-мейл), а после получих отговор че има увеличение на кандидатурите и да чакам. Е чакам, само че започнах леко да се изнервям. на 04,01,2011 изратих отново и-мейл на адрес взет от официалния сайт, но така и не получих никакъв отговор. Мисля да ги изчакам до понеделник когато стават 2 месеца от получаването на документите във Виена и тогава пак ще пиша ако все още нищо не съм получила.
Изпратени документи Виена -10.11.2010
Интервю: 09.03.2012
Мед. формуляри: 29.01.2013
Интервю: 09.03.2012
Мед. формуляри: 29.01.2013
Здравей Irentseto!
Отговориха ли ти на имейла и какво ти пишат? Аз все още не съм получила нищо и мисля пак да им пиша? Минаха вече два месеца и половина.
Отговориха ли ти на имейла и какво ти пишат? Аз все още не съм получила нищо и мисля пак да им пиша? Минаха вече два месеца и половина.
Irentseto написа:Здравейте!
проверете си чековете защото се оказа че моя е още на мое разположение което означава че не са ми отворили досието а са изминали 2 месеца и нагоре.
документи до Виена 12,11,2010г
акюзе 21,02,2011г
интервю 08,03,2012г
баркодове 11,07,2012г
мед.формуляри 17,09,2012г
направени мед. 24,09,2012г
визи 10.04.2013г
акюзе 21,02,2011г
интервю 08,03,2012г
баркодове 11,07,2012г
мед.формуляри 17,09,2012г
направени мед. 24,09,2012г
визи 10.04.2013г
Здравейте! за изпратилите документи до Виена през октомври 2010- търпение, ще получите отговор. нашите документи бяха изпратени на 01.10.2010. и аз така като вас чаках, чаках.По същия начин писах имейл /на англ.ез/ на адрес от официалния сайт/имейла го писах м,11/ и получих първоначално автоматичен отоговор на френски,а на другия ден отговор на англ-в моменнта се разглеждат молбите от септмеври. В чакане премина и месец декември, а на 03.01.11 вече без всякакъв ентусиазъм отварям вратичката на пощенската ми кутия ...и щях да падна- voila
.самата такса беше дръпната от картата ми на 23.12.10.Акюзето беше типова бланка, подписана от някакъв Себастиан незнамкой,но след като го изчетох първата ми мисъл беше "Себастиан обичам те!"
.... Bon courage et bonne chance a tous!!!