abozhilov, много грубо го даваш.Или зле облечена, неграмотна, лесна балканска гейша?

abozhilov, много грубо го даваш.Или зле облечена, неграмотна, лесна балканска гейша?
Това звучи доста лицемерно ден след:abozhilov написа:...и не смятам че тук е мястото на което някой трябва да прави психологичен анализ на моята скромна персона.
А другите можеш да анализираш, а?abozhilov написа:...Толкова пошли и безумни предложения никога не съм чел! Това е поредното доказателство, че човек и на луната да се пресели, мисленето и мирогледа пак ще са му толкова осакатени колкото и в родното село.
Не те свърта само за българските такива или за всички. Защото много нации имат "безумни изхвърляния, суперлативи и груби самозалъгвания на промити мозъци" при това са доста по-силни от нас.ablood написа: Аз не се забавлявам да говоря срещу България и българското. Не ме свътра обаче като чета безумни изхвърляния, суперлативи и груби самозалъгвания на промити мозъци.
Форум с името "България" едва ли е най-подходящото място да обсъждаме "безумните изхвърляния и суперлативи" на други нации, освен на българската.crusader написа:Не те свърта само за българските такива или за всички. Защото много нации имат "безумни изхвърляния, суперлативи и груби самозалъгвания на промити мозъци" при това са доста по-силни от нас.ablood написа: Аз не се забавлявам да говоря срещу България и българското. Не ме свътра обаче като чета безумни изхвърляния, суперлативи и груби самозалъгвания на промити мозъци.
Защо не ? Сравняваме се с другите все пак. Ако не се сравняваме то няма да знаем дали е нормално или не.roumensp написа:Форум с името "България" едва ли е най-подходящото място да обсъждаме "безумните изхвърляния и суперлативи" на други нации, освен на българската.crusader написа:Не те свърта само за българските такива или за всички. Защото много нации имат "безумни изхвърляния, суперлативи и груби самозалъгвания на промити мозъци" при това са доста по-силни от нас.ablood написа: Аз не се забавлявам да говоря срещу България и българското. Не ме свътра обаче като чета безумни изхвърляния, суперлативи и груби самозалъгвания на промити мозъци.
Това е още по грубо и обидно.abozhilov написа:@ablood персонално не съм анализирал когото и да било. Това беше анализ на мненията преди моето. Ако откриваш в това заключение себе си е жалко за теб!
ти не правиш "анализ на мненията", а лепваш обидни етикети на съфорумниците си....Толкова пошли и безумни предложения никога не съм чел! Това е поредното доказателство, че човек и на луната да се пресели, мисленето и мирогледа пак ще са му толкова осакатени колкото и в родното село.
Marto написа:За обединяването и окуражаването - добре. Ама това за гордостта, че по някаква случайност си се пръкнал на еди кои си координати просто не го разбирам.