Символ на българската нация

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
apple

Re: Символ на българската нация

Мнение от apple »

Или зле облечена, неграмотна, лесна балканска гейша?
abozhilov, много грубо го даваш. :fubar:! Мисля, че страдаш от най-разпространения проблем В БГ - осцилация между комплекс за свръх ценност и комплекс за малоценност и се получава нарцистична личност, която на по-народен език казано се лашка между двата полюса в търсене на компенсации. Как се чувстваш в собствената си кожа, уютно ли ти е?
abozhilov

Мнение от abozhilov »

@apple това беше просто подобаващ отговор на предишния пост. Темата тотално се измести и не смятам че тук е мястото на което някой трябва да прави психологичен анализ на моята скромна персона. Cheers!
Аватар
Rall

Мнение от Rall »

:D Нещо май си се заблудил, че некои го боли ... за твойта скромна персона :D
Dead Eyes See No Future
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

abozhilov написа:...и не смятам че тук е мястото на което някой трябва да прави психологичен анализ на моята скромна персона.
Това звучи доста лицемерно ден след:
abozhilov написа:...Толкова пошли и безумни предложения никога не съм чел! Това е поредното доказателство, че човек и на луната да се пресели, мисленето и мирогледа пак ще са му толкова осакатени колкото и в родното село.
А другите можеш да анализираш, а?
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Абе Аблоод,от хилядите ти постинги една хубава дума не си обадил за Бгто,се лоши и отрицателни,ама иначе не забравяш да пускаш теми от рода на
"Как сами да си построиме къща" или "Как да си оправиме цокалото "и какво ли още не от типа на побългаряванията ;)
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

Нито къщите, нито водопровода са българско изобретение. Нито мутрите, рекета, компютрите, корупцията йогутра и всичките нелепости, които си приписват жадните за национално достоинство.

Аз не се забавлявам да говоря срещу България и българското. Не ме свътра обаче като чета безумни изхвърляния, суперлативи и груби самозалъгвания на промити мозъци.
crusader

Мнение от crusader »

ablood написа: Аз не се забавлявам да говоря срещу България и българското. Не ме свътра обаче като чета безумни изхвърляния, суперлативи и груби самозалъгвания на промити мозъци.
Не те свърта само за българските такива или за всички. Защото много нации имат "безумни изхвърляния, суперлативи и груби самозалъгвания на промити мозъци" при това са доста по-силни от нас.
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

crusader написа:
ablood написа: Аз не се забавлявам да говоря срещу България и българското. Не ме свътра обаче като чета безумни изхвърляния, суперлативи и груби самозалъгвания на промити мозъци.
Не те свърта само за българските такива или за всички. Защото много нации имат "безумни изхвърляния, суперлативи и груби самозалъгвания на промити мозъци" при това са доста по-силни от нас.
Форум с името "България" едва ли е най-подходящото място да обсъждаме "безумните изхвърляния и суперлативи" на други нации, освен на българската.
crusader

Мнение от crusader »

roumensp написа:
crusader написа:
Форум с името "България" едва ли е най-подходящото място да обсъждаме "безумните изхвърляния и суперлативи" на други нации, освен на българската.
Защо не ? Сравняваме се с другите все пак. Ако не се сравняваме то няма да знаем дали е нормално или не.
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

Когато някой от местните се изцепи колко била красива природата в Квебек също се дразня.
Бил съм в почти всички части на Алпите и критерият ми за красота е доста променен. И дори не се заблуждавам, че няма още по-красиви планини по света.
abozhilov

Мнение от abozhilov »

@ablood персонално не съм анализирал когото и да било. Това беше анализ на мненията преди моето. Ако откриваш в това заключение себе си е жалко за теб!
abozhilov

Мнение от abozhilov »

@crusader Сравнението с останалите ли трябва да бъде водещо при избирането на национален символ на България?
Ако някакво налудничава открие покаже че на българите пишките им са по-големи или по-малки от тези на хората в останалия свят, значи ли това че трябва да направим национален символ голямата/малка пишка?

При избирането на национален символ водещото трябва да бъде нещо, което обединява, окуражава и облагородява българите. Нещо, което те кара да се чувстваш горд, че България е твоята родина. И ако се следва този принцип определено киселото мляко, суджука, таратора и всички подобни безумия са наистина пошли!
Аватар
Marto

Мнение от Marto »

За обединяването и окуражаването - добре. Ама това за гордостта, че по някаква случайност си се пръкнал на еди кои си координати просто не го разбирам.
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

abozhilov написа:@ablood персонално не съм анализирал когото и да било. Това беше анализ на мненията преди моето. Ако откриваш в това заключение себе си е жалко за теб!
Това е още по грубо и обидно.
Когато каза:
...Толкова пошли и безумни предложения никога не съм чел! Това е поредното доказателство, че човек и на луната да се пресели, мисленето и мирогледа пак ще са му толкова осакатени колкото и в родното село.
ти не правиш "анализ на мненията", а лепваш обидни етикети на съфорумниците си.
Аватар
ivandaman
Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA

Мнение от ivandaman »

Marto написа:За обединяването и окуражаването - добре. Ама това за гордостта, че по някаква случайност си се пръкнал на еди кои си координати просто не го разбирам.

И аз никога не съм разбирал подобни изцепки..

Каква е моята заслуга или вина че преди еди колко си века еди кой си цар изклал не знам колко си византийци или еди кой си Хаидутин избил не знам колко си турци... Какво основание имам аз за гордост че Джон Атанасов (който нито е българин нито е измислил компютъра) изобретил сметачна машина.. Като фен на футбола дори не съм и горд с успехите на Стоичков и Бербатов защото те са си техни а не мои...

За нормални (простосмъртни) хора като нас единствената ни гордост може да бъде ако сме достойни синове/дъщери съпрузи родители и т.н.. Ако сме направили най-доброто което можем според обстоятелствата..

Месторождението не може да бъде предпоставка за Гордост... Виж това което си направил след като си се родил може и да бъде..

По тази логика бездомниците в Англия (например) трябва да са много горди заради успехите на родината си през вековете..
Justin Trudeau's BIGGEST FAN
Публикувай отговор