Застраховка за кола????

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Аватар
optics
Модератор

Re: Застраховка за кола????

Мнение от optics »

prace написа:
optics написа:
BMO написа:В ВС признават даже "фалшиво" писмо от застрахователна компания от Бг.
СерЬОзно ? Щото пък на мене не ми признаха абсолютно автентично писмо от застраховател в Онтарио.

Може би не е било оригинал и е трябвало да бъде адресирано до ICBC?

Трябва да ти го признаят.
Беше адресирано разбира се до тях, но не беше получено от тях а от мен. Казаха, че искат да го получат директно. Агента от Онтарио каза, че е немислимо да праща такива писма директно на други лица (па ако ще и самите тия лица да не признават нищо друго). Получи се параграф 22, в резултат на което накрая си платих като поп и почнах отначало (за 3-ти път)
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.

2 юни 2012, budtel
prace

Мнение от prace »

ICBC са алчни монополисти.
haimana

Мнение от haimana »

prace написа:ICBC са алчни монополисти.
Така е.
2 месеца ме мотаха докато кандисат.
Аватар
7George

Мнение от 7George »

Мекият климат си има цена.

Аз си пазя писмата-договори от много страници със всеки 1 застраховател, това ако не е документ. Освен това , дали си имал произшествия (в Канада), може да се провери, щото не може да се скрие, ако е докладвано. Въпрос на желание от тяхна страна. Intact ми признаха преведено писмо от БГ застраховател.
Embrace your climate change!
Публикувай отговор