Беше адресирано разбира се до тях, но не беше получено от тях а от мен. Казаха, че искат да го получат директно. Агента от Онтарио каза, че е немислимо да праща такива писма директно на други лица (па ако ще и самите тия лица да не признават нищо друго). Получи се параграф 22, в резултат на което накрая си платих като поп и почнах отначало (за 3-ти път)prace написа:optics написа:СерЬОзно ? Щото пък на мене не ми признаха абсолютно автентично писмо от застраховател в Онтарио.BMO написа:В ВС признават даже "фалшиво" писмо от застрахователна компания от Бг.
Може би не е било оригинал и е трябвало да бъде адресирано до ICBC?
Трябва да ти го признаят.
Застраховка за кола????
- optics
- Модератор
Re: Застраховка за кола????
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
ICBC са алчни монополисти.
Така е.prace написа:ICBC са алчни монополисти.
2 месеца ме мотаха докато кандисат.
Мекият климат си има цена.
Аз си пазя писмата-договори от много страници със всеки 1 застраховател, това ако не е документ. Освен това , дали си имал произшествия (в Канада), може да се провери, щото не може да се скрие, ако е докладвано. Въпрос на желание от тяхна страна. Intact ми признаха преведено писмо от БГ застраховател.
Аз си пазя писмата-договори от много страници със всеки 1 застраховател, това ако не е документ. Освен това , дали си имал произшествия (в Канада), може да се провери, щото не може да се скрие, ако е докладвано. Въпрос на желание от тяхна страна. Intact ми признаха преведено писмо от БГ застраховател.
Embrace your climate change!