martatabs, акюзето е само документ, с който удостоверяват,че са завели досие, получили са паричките и предстои разглеждане на документите.martatabs написа:Аз защо останах с впечатлението,че Акюзето е документ,с който ти одобряват кандидатурата![]()
Не разбрах,има ли случаи на загубени документи и каква е била вашата реакция.
Повтарям се,но трябва да съм подготвен за всякакви ситуации.Все пак,това са си доста пари по документи,такси и прочие неща.Вчера на една сбирка в Бургас ме посъветваха да ползвам банков превод,и без това кредитната ми карта е с лимит 500лв.
Имам и още един малко по-странен въпрос,въпреки че мен не ме касае.Има ли такава практика при разглеждане на документите във Виена,те по-собствено усмотрение да предпочетът да обърнат водачеството в оглед на това,че са намерили нещо в ''придружителя'' било професия или нещо друго,което има по-големи шансове за успех,или ви пишат на емейла за намерението си?
По принцип документите за Виена е хубаво да се изпратят с обратна разписка, именно с цел предотврятяване на изгубването им по пътя. Досега за загубени документи не съм чула.
Това, че кредитната карта ти е с лимит 500 лева, не е проблем. Вкарваш си цялата необхосима сума за разглеждане на документите. Мисля,че някъде из формулярите се отбелязваше номера на кредитната карта, което е един вид съгласие те да си ги изтеглят.
Да, има случаи на размяна на кандидатите. Дори на предишната сесия едно семейство разбира за това на самото интервю. Тогава интервюиращия им насочва вниманите върху поканата за интервю, което е адресирано до сменения водещ от Виена. Но това се прави само и единствено в полза на кандидата. Дори може да се случи и на самото интервю, ако интервюиращия прецени, че така кандидатурата събира повече точки.